Bästa VPN för DD-WRT Router

Vilka är de bästa leverantörerna av VPN-tjänster för DD-WRT-routrar? Finns det några gratis VPN för DD-WRT? För dem som inte är väl bekanta med termen hänvisar DD-WRT till firmware som användare får installera på sina routrar för att uppnå maximal funktionalitet. Det låser i princip upp alla routerns dolda funktioner och gör det möjligt för användare att få bättre prestanda. Det kan enkelt arbeta på ett brett utbud av enheter, och ännu bättre är det faktum att det är bra för icke-tekniska användare.

Bästa VPN för DD-WRT Router

Bästa VPN för DD-WRT Router

DD-WRT och VPN

Sådana användare uppskattar också djupt det stöd som DD-WRT har för VPN. Detta beror på att DD-WRT tillåter användare att konfigurera din VPN-tjänst direkt på routern och få den att fungera så att alla andra enheter som är anslutna till routern kan dela med sig på VPN-anslutningen och har säkerställt åtkomst till Internet. Det här är mycket bekvämt eftersom det låter dig prenumerera på ett av de bästa VPN: n på marknaden och ha enheter som inte direkt stöds av din leverantör som använder samma anslutning.

Hur man installerar DD-WRT på routern?

Du kan njuta av DD-WRT på två sätt: antingen köpa en förkonfigurerad router eller installera firmware på vilken router du är säker på är kompatibel med tjänsten. Att göra något av dessa, plus att installera en trovärdig VPN-tjänst bör säkerställa att du får åtkomst till säker åtkomst via alla anslutna enheter. I den här översynen kommer vi att titta på ett antal leverantörer vars tjänster har optimerats för DD-WRT, och vi kommer också att titta på vad du bör tänka på när du väljer rätt VPN för din DD-WRT router.

Välja den bästa VPN-tjänsten för din DD-WRT-router

Du bör vara angelägen om att välja en VPN-tjänst som möjliggör en DD-WRT-uppgradering och OpenVPN-stöd eftersom det är ett av de bästa VPN-protokollen för anpassning och vattentät säkerhet. Du behöver också en VPN-tjänst som är snabb och har en pålitlig anslutning. VPN är kända för att bromsa din anslutningshastighet, så de bästa är de som minskar din hastighet med minsta möjliga marginal. Du bör också vara på jakt efter extra säkerhetsverktyg och funktioner som inte finns hos de flesta andra VPN-leverantörer.

Här är våra 5 bästa rekommendationer för de bästa VPN-tjänsterna som du kan använda med din DD-WRT-router.

1. ExpressVPN

ExpressVPN erbjuder ett så stort utbud av redan konfigurerade VPN-routrar, vilket innebär att du inte behöver ta itu med att uppgradera din router själv. Du måste konfigurera tjänsten på din DD-WRT-router om du redan har en, men processen borde inte vara riktigt svår om du följer med de väl inbyggda tutorials. Om du stöter på några problem, finns det kvalificerade ExpressVPN-kundtjänstteam som alltid är redo att hjälpa till med att sortera alla problem du kan stöta på.

Tjänsten har över 1000 servrar på mer än 145 platser, vilket innebär att du borde kunna komma åt ett brett utbud av kanaler och webbplatser oavsett var du än befinner dig. Servrarna stöder P2P-fildelning och har ingen loggning.

Jämfört med de flesta andra leverantörer är ExpressVPN lite dyrare, och det är motiverat eftersom de erbjuder en premiumtjänst. Du har en chans att testa deras tjänst genom deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, och så snart du gör, kan du bestämma om det pris de ber om är värt det erbjudna värdet.

2. NordVPN

Det finns en mängd olika tutorials som utarbetar hur användare ska kunna koppla sin DD-WRT-router till NordVPN, och som du vet är de flesta av dessa sätt genom L2TP-, PPTP- och OpenVPN-protokoll. När det gäller prestanda får du njuta av högre hastigheter, CyberSec för att dina annonser är blockerade, Lök över VPN för en privat surfupplevelse och DoubleVPN för att ha din internetanslutning krypterad. NordVPN försäkrar sina prenumeranter att de får njuta av mycket värde till ett ganska rimligt pris.

Du får bara tre dagar att bestämma om tjänsten är värd din tid eller inte, så det är bäst att ange vilken tid du ska använda för att testa alla aspekter som du kanske är intresserad av. Om du väljer att prenumerera får du den bästa avkastningen för dina pengar genom att välja deras tvåårsplan.

3. IPVanish

IPVanish har gjort mycket för att förbättra sin tjänst, och de fortsätter att göra det genom sitt växande servernätverk. Från vår senaste kontroll hade de mer än 850 servrar och stöder upp till fem samtidiga anslutningar. De erbjuder också routrar med sin VPN-tjänst som redan är installerad, men om du köpte din egen router måste du installera DD-WRT-firmware manuellt. Alla de stora VPN-protokollen stöds, och du får njuta av dem i kombination med båda 128-bitarna & 256-bitars kryptering.

De erbjuder en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti, vilket innebär att du bör kunna testa deras tjänst under en vecka för att se om det passar dina behov eller inte. Deras prissättning är dock högre än vad du skulle betala för din genomsnittliga leverantör. Sammantaget är IPVanish en toppleverantör vars tjänst betraktas som premium och vars kundteam är en av de bästa på marknaden.

4. BulletVPN

Den ena funktionen som gör att denna Estland-baserade leverantör sticker ut på vår lista över VPN är det faktum att det tillåter tre anslutningar under ett konto. Detta gör det till en idealisk lösning för ett litet företag eller ett hushåll vars medlemmar vill ha alla sina enheter säkrade medan de är online. Testen vi gjorde med BulletVPN visade visat att tjänsten verkligen är pålitlig, med en 256-bitars kryptering och protokoll som OpenVPN för att hålla din anslutning säker.

Bästa VPN för DD-WRT-sammanfattning

Här är en sammanfattning av alla toppleverantörer av VPN-tjänster som du kan använda på en DD-WRT-baserad router.

Slutsats för den bästa VPN för DD-WRT-routrar 2017

De 5 VPN: n som vi har listat ovan kan variera i prissättning och prestanda, men alla av dem kommer säkert att ge bra service, speciellt när du har parat dem med DD-WRT-firmware på din router. De två sista är ganska nya utmanare, men de har fortfarande erbjudanden som är värda att pröva. Titta på dem alla, och när du identifierar den som är bäst för dig uppskattar vi det om du lämnade en kommentar eller två om hur din upplevelse var. Vi skulle gärna svara.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me