Как да намалим изоставането във Fortnite

Случвало ли ви се е някога да има люспи точно там, където го искате, но изведнъж вие сте този, който умира благодарение на внезапно игра изоставане? Знам, бях там. Дори се отказах да играя Battle Royale заради този проблем. тези конкретни паузи са накарали хиляди играчи на Fortnite да изтръгнат косата си от безсилие, чудейки се какво може да доведе до тази латентност и най-важното как могат да го поправят. Не се притеснявайте, това, което търсите, е това, което имам. Прочетете, за да научите как можете намаляване на изоставането във Fortnite.

Как да намалим изоставането във Fortnite

Как да намалим изоставането във Fortnite

Какво е изоставане?

Понякога вашият интернет работи отлично и вие сте на един куршум да убиете всички чудовища, когато сте от нищото игра, която играеш лаги. Загубвате своя ранг поради бавна компютърна реакция.

В разговорно отношение, изоставането в играта е мястото, където играта внезапно или паузи средата на действие. Може да натискате каквито и да са бутони или да давате заповеди за действие, но нищо не се случва. Героят ви просто стои неподвижно. 

Имате две причини за това. Най-вероятно е да имате много бавно устройство или просто (през повечето време), това е вашата връзка. Игрите за забавяне са свързани с претоварване на определен сървър от милиони играчи. 

Момчета, не искам да ви съсипвам опит, но свят, в който онлайн геймърите имат бързи компютри и по-бърза скорост на интернет връзка не съществува. Никой играч не е като другия, тъй като всеки има а различна компютърна система и очевидно a различна скорост на интернет връзка. Има обаче начини да решаване на този проблем със закъснение и съм на път да хвърля малко светлина по въпроса.

Защо нуждата от VPN във Fortnite

В мултиплейър игра като Fortnite, ако системата на играча не отговаря, на екрана му ще се появи съобщение, което гласи, „Чакане на сървър.“ Докато другите играчи в играта ще видят „Чакане на играча: [име на играча].“

Това изоставане в крайна сметка ще доведе до нежелано изоставяне. Виждате ли, повечето онлайн игри в днешно време санкционират изоставянето. Няма значение дали е умишлено или не, ще бъдете наказани.

Забавянето е по-вероятно, ако играчите, срещу които сте, са в различна страна. Ако обаче във вашия регион се появи изоставане, това не означава, че е в техния. За щастие, това е мястото, където Влиза VPN.

Когато използвате VPN, стигате до променете местоположението си, като се свържете със сървър където са разположени играчите. По този начин ще постигнете по-добри скорости и много други готини предимства:

 • По-добра скоростна мрежа.
 • Можете да получите игри преди официалното им пускане във вашия регион.
 • Прекратете играта закъснения и закъснения.
 • Избягвайте вашите опити за дроселиране на интернет доставчиците.
 • Увеличете сигурността на устройството си и избягвайте DDoS атаки.
 • Свържете се с какъвто и да е Fortnite сървър, който искате.

Как да поправим изоставането във Fortnite с VPN?

Намаляване на тези разочароващи изоставания страдате от средата на играта е лесна задача. Просто трябва да знаете пътя си около него. Има обаче няколко стъпки, които трябва да предприемете, преди да можете да изживеете върховото игрово изживяване. Нека да ги проверим.

Стъпка 1 – Вземете своя пинг

За да започнете процеса, ще трябва да го направите проверете текущия си пинг когато става въпрос за сървърите Fortnite:

 1. За да го изритате, насочете се към това Fortnite Ping идентификатор.Fortnite Ping Test
 2. Ако погледнете внимателно, ще намерите списък на регионите, от които да избирате. Изберете този, който е най-близо до вашето текущо местонахождение.
 3. Веднъж направено, кликнете върху Ping за да започнете теста.Кликнете върху Ping
 4. Няколко секунди по-късно ще бъдат показани резултати на вашия екран.Ping резултати
 5. Запишете своя Ping, ще ви е необходим по-късно.

Стъпка 2 – Свържете се с VPN

Ping пъти, проверете. Остава само да се свържете с VPN сървър, за да се отървете от тези досадни изоставания на Fortnite, нека:

 1. първи, изберете надежден VPN доставчик който има специализирани сървъри за онлайн игри. Ще намерите много от тях в секцията Best VPN по-долу.
 2. Регистрирайте се с VPN услугата и изтеглете тяхното приложение на устройството, на което играете Fortnite. Не забравяйте, че VPN са съвместими с Windows PC, Android, MacOS, iPhone и iPad.
 3. Сега всичко, което трябва да направите, е да изберете близък сървър до вашето местоположение. Колкото по-близо е сървърът, толкова по-бърза ще бъде връзката.
 4. Преди да продължите, преминете към това Страница за проверка на IP за да проверите дали има връзка.
 5. Ако сте установили връзка, използвайте повторно Ping идентификатора от стъпка 1.
 6. Накрая сте намалили драстично времето си за пинг.

Ако не сте харесвали скоростите, можете да направите същото с различен сървър. И още нещо, ако случайно играете играта на вашия Xbox или PlayStation, трябва да знаете, че VPN не е съвместим с тези платформи. В такъв случай трябва инсталирайте VPN направо на вашия рутер и свържете устройството си към него.

Най-добрият VPN за Fortnite

Има много доставчици на VPN, които твърдят, че са най-бързите в света. Въпреки това, не всички от тях могат да го подкрепят. Тествах много от тези най-бързи заявления за най-бързи в света, но повечето от тях не са получили това, което са заявили на своите уебсайтове.

В случай, че се чудите, аз успях да поддържам пламтящи големи скорости с Fortnite чрез използване ExpressVPN. Този надежден доставчик има специализирани сървъри само за игри и други за стрийминг.

Ако имате повече от един член, играещ в играта, можете да споделите акаунта на ExpressVPN 5 едновременни устройства. Ако обаче не сте сигурни в това, можете да поискате връщане на средства от тях 30-дневна гаранция за връщане на пари в брой и проверете други топ VPN точки за Fortnite в списъка по-долу.

Допълнителни съвети за намаляване на изоставането във Fortnite

Има и други начини за осигуряване на плавен геймплей, докато играете Fortnite. Заедно с VPN можете да постигнете много по-бързи скорости с лекота. Нека да разгледаме други съвети, които трябва да имате предвид:

 • Ако свържете устройството си директно към рутера, ще получите по-бърза връзка, отколкото да използвате нейната Wi-Fi функция. Вземете Ethernet кабел и го включете директно във вашата платформа.
 • Можеш коригирайте настройките на играта и понижете някои от функциите. Говоря за разделителна способност на играта, за виртуална синхронизация, за изглаждане, за качество на текстурата и за сянка.
 • Ако устройството ви работи автоматични актуализации, Предлагам ви да проверите дали някой предприема действия. Страничните изтегляния ще намалят скоростта на връзката ви. Изключете ги и ще се оправиш.
 • Вашият овен и честотна лента са много важни, когато става въпрос за функционалността на вашето устройство. Затворете всичко, което може да е на заден план за да спестите на овен, докато играете Fortnite.
 • Някога чували ли сте QoS? Това е, което управлява трафика на данни, за да намали загубата на пакети и в мрежата. Активирайте функцията на вашия рутер и ще получите по-бърза връзка.
 • Извикайте вашия интернет доставчик. Те може да са в състояние да помогнат, тъй като понякога имат специални пулове за такива случаи.
 • Рестартирайте вашия рутер. Направете това, като го изключите за около 15 минути. След като се рестартира, ще забележите известна разлика в представянето.
 • Изключете Wi-FI на други устройства ако някой от тях се свърже към една и съща мрежа. По този начин скоростта ви няма да бъде разделена.
 • Променете Nate на умерен. Това наистина помага особено ако работите на игрална платформа като PS или Xbox.

Как да намалим изоставането във Fortnite – Заключение

През последните няколко години базата на играчите на Fortnite нараства невероятно бързо и ние сме почти сигурни, че разработчиците няма да оценят загубата на геймъри поради спад в представянето на играта. Направих моята част и ви дадох всичко необходимо подобрете вашия опит Fortnite. Кажете ми в секцията за коментари по-долу, ако тези съвети ви дадоха това, от което се нуждаете.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me