Hur man tar bort Fortnite IP-förbud

Hur man tar bort Fortnite IP-förbudet? Denna episka strids royale som har fastnat alla på sin PS4 anses vara ett av de mest populära och beroendeframkallande spelen 2018. Fortnites värld är fylld med loots att rensa, platser att utforska och uppenbarligen fort att bygga. Men 40 miljoner dedikerade spelare kommer inte att vara så glada över att deras IP: er ska blockeras och deras strider avbryts.

Detta förbud kommer som en logisk konsekvens för att kränka användare som tydligen inte har läst villkorenavtalet så bra. Genomförande av sådana förbud på det snabba överlevnadsspelet lägger en dämpning på spelupplevelsen och gör spelmiljön som helhet besviken. För att upphäva förbudet och upprätthålla en optimal spelupplevelse rekommenderar vi att du använder ett virtuellt privat nätverk på alla PC, Mac, Android, iOS-operativsystem, Xbox och PS4.

Hur man tar bort Fortnite IP-förbud

Hur man tar bort Fortnite IP-förbud

Varför är IP-adresser förbjudna på Fortnite?

”Du togs bort från matchen på grund av din IP, VPN, maskin eller fusk. Vi rekommenderar att du inte använder VPN eller proxy-tjänster när du försöker spela Fortnite. ” Den här typen av meddelanden sammanfattar i princip hela anledningen till att förbudet mot Fortnite existerar. Att drabbas av långsam Internetanslutning eller nätverksfördröjning kan vara orsaker till att det fruktansvärda pop-upmeddelandet visas. Att invända mot förbudet är meningslöst med tanke på att du har godkänt spelets villkor.

De säger tydligt att ”alla spelare som anses spela Fortnite för på ett sätt eller för” ändamål [som] är olagliga eller som ligger utanför tjänstens avsedda användning ”kommer att förbjudas. Så orsaken till att du har blockerats har antagligen att göra med ett av dessa. Oroade spelare rapporterar också fuskare, vilket leder till att deras IP-adresser är förbjudna. Ibland varar blocket i timmar, dagar och ibland kan det vara obestämd. Detta kan markera slutet på användarnas Fortnite-spelning helt och hållet.

Spelutvecklare har sina sätt att upptäcka överträdelser och olagliga metoder. Du borde ha vetat bättre än att bryta mot spelets regler. Epic Games “har rätt att säga upp din åtkomst till alla eller delar av tjänsterna av någon eller ingen anledning.” Den är allt på dig. Vi är inte här för att förvärra saker, om något, vi är här för att hjälpa dig komma tillbaka i spelet igen. En sak som spelarna bör uppmärksamma är att spelets servicevillkor inte förbjuder användning av ett VPN. Så att Internetleverantörerna blockerar dig för att använda ett VPN är inte motiverat.

Spela Fortnite med en VPN

En VPN ansluter dig till Internet via ett privat nätverk. Detta innebär att all din trafik och data går igenom den här mellanhandenheten innan du når Internet. Den krypteringsprocessen kan vara till stor hjälp när du spelar Fortnite eftersom det betyder att du skulle spela anonymt. Om du inte vet hur en VPN fungerar, låt oss förklara. När du startar VPN-appen från tjänsteleverantören ansluter du till en server från något annat land.

Detta ger dig landets IP-adress även om du inte är fysiskt belägen där. Som ett resultat kan Fortnite-servrar inte se din riktiga IP-adress när du ansluter. Istället ser de IPN på VPN-servern. Det som är ännu bättre med att använda ett VPN när du spelar Fortnite är att din Internetleverantör inte kan se att du spelar spel online. Så ISP: er kan inte proaktivt stryka din anslutningshastighet. Onlinespel kommer alltid att locka hackare som vet att spelare har skickat in värdefull personlig information, inklusive kreditkortsuppgifter. Det enda sättet att hålla sig säker från skadliga attacker är genom att prenumerera på ett VPN.

Varför en VPN för Fortnite?

  • Undvik popup-meddelande om Fortnite-fel.
  • Minska latens och fördröjning.
  • Se till säkerhet och tillgänglighet.
  • Byt Fortnite-servern.
  • Avblockera Fortnite i skolan.

Om det finns någon tvekan är vi här för att utesluta dem och betona effektiviteten hos ExpressVPN. Det är den bästa tjänsteleverantören som låter dig spela Fortnite utan några komplikationer. Du kan också kolla in Bästa VPN för Fortnite om du fortfarande tvekade om vilken VPN-tjänsteleverantör du skulle gå till. För mer information om andra VPN-tjänsteleverantörer på marknaden titta på tabellen nedan.

Omgå Fortnite IP-förbudet

Om du vill spela Fornite måste du bara hantera de villkor som följer med det. Eller om du är en regelövervakare av något slag, kommer du inte att behöva gå igenom alla dessa problem för att låsa upp en episk loot. Det enda du behöver göra är att prenumerera på en VPN-tjänsteleverantör. Så om du är en Fortnite-spelare som är ödelaktig för att ha blockerat sin IP-adress, bör du få ett VPN innan du tappar striden mot monster. Bygg ditt fort och försvara det som du vill utan några avbrott, fördröjningar eller blockader med ett VPN-abonnemang.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me