Учениците заобикалят училищната WiFi защитна стена с VPN, за да играят Fortnite

Fortnite е изключително популярна видео игра, която има 3,4 милиона активни играчи и генерира над 120 милиона долара приходи. Играта има и играчи с висок профил за видеоигри като Drake. Fortnite е най-популярната видео игра на тази планета в момента. Това, което подтиква тази игра, е интересът и всеотдайността на децата, които играят тази игра, дори когато трябва да учат в своите училища. С пристигането на Fortnite на смартфони iPhone, iPad и Android учениците търсят начини да играят играта, докато са свързани с WiFi мрежата на училището. Това не беше възможно в много случаи поради факта, че училищата активно забраняват сървърите на Fornite.

Учениците заобикалят училищната Wi-Fi защитна стена с VPN, за да играят Fortnite

Учениците заобикалят училищната Wi-Fi защитна стена с VPN, за да играят Fortnite

Умни ученици

Откакто е пуснат Fortnite mobile, класовете се превърнаха в биткойн за учителя спрямо учениците. За училищата е лесно да се блокира достъпа до определени програми чрез Wi-Fi. Но умните студенти са намерили начин да заобиколят тези забрани чрез използването на VPN.

Училищата трудно намират учениците да играят игри. Ако училищните власти добавят слой сигурност, като блокират всички VPN, учениците все още имат достъп до Fortnite без бъркане. Няма какво училището да направи, за да ограничи достъпа до Wi-Fi за ученици. Достъпът до интернет винаги е необходим за разпространение на образование в съвременния свят, но Интернет може да се използва и за игра на игри навсякъде, дори и в класните стаи.  

  Cómo obtener Netflix estadounidense en Smart TV fuera de los EE. UU.

Защо да използвате училищния Wi-Fi?

Учениците използват училищния Wi-Fi, тъй като възпроизвеждането на Fortnite на мобилни данни ще изчерпи лимита им на данни доста бързо, което може да увеличи сметката им. Следователно учениците намериха тази нова идея да заобиколят училищния Wi-Fi с помощта на виртуална частна мрежа (VPN). Това е софтуерна услуга, която интернет потребителите използват, за да скрият своята идентичност в мрежата.

Спестяване на пари, избягване на властите

Целта на VPN е да добавят слой сигурност, който ви помага да избягвате цензурата и да получавате достъп до ресурси свободно онлайн. Например, с използването на VPN, можете да заобиколите регионални ограничения и да получите достъп до уебсайтове и приложения, които обикновено биват блокирани във вашия регион. VPN принуждава вашата връзка да пътува през нейните сървъри и постоянно актуализира IP, като го маскира с друг. Тук учениците са използвали VPN за достъп до Fortnite в своите училища, като избягват Wi-Fi защитната стена на училището.

В Интернет има множество видеоклипове, в които учениците играят Fortnite в класните си стаи. Тези видеоклипове също ги показват, заобикаляйки Wi-Fi ограниченията чрез използването на VPN. Сега, той се превърна в надпревара с оръжие, веднага щом училищният орган идентифицира VPN, който децата използват, веднага го блокира. 

Изненадващо, има YouTuber, който е намерил начин да се свърже към домашния си компютър дистанционно чрез Chromebook. YouTuber е 14-годишно дете в училище с потребителско име dowcwow. 

Други интересни статистически данни показват, че над 90% от учениците в училището са играли Fortnite поне веднъж. Учениците казват, че е трудно да играеш Fortnite в класната стая, тъй като мобилните телефони не са позволени на открито. Но когато могат, те играят свободно играта с помощта на училищния Wi-Fi.

  How to Watch DirecTV Now in Canada

Как да отблокирате Fortnite в училище с VPN

Целият процес на заобикаляне на защитната стена на училището и достъп до приложения и уебсайт, които са блокирани в процеса, е доста лесен. Изпълнете следните стъпки, за да играете Fortnite в училище на вашия Android, iPhone, iPad, компютър или Mac:

  1. На първо място, регистрирайте се при доставчик на VPN услуги.
  2. След това изтеглете и инсталирайте приложението VPN на същото устройство, на което искате да играете Fornite неограничено.
  3. Стартирайте приложението VPN и влезте.
  4. В рамките на приложението свържете един от многото VPN сървъри.
  5. Вече ще можете да играете на Fornite навсякъде по всяко време, дори в училище или на работа.

По отношение на най-добрия VPN за Fortnite, ExpressVPN са точно в горната част. Те имат 30-дневна гаранция за връщане на парите, както и глобална VPN мрежа, разпространена по целия свят. Те също предлагат някои от най-бързите VPN сървъри.

От VPN до виртуални десктопи

Учениците признават, че поради училищата строга политика за блокиране на VPN мрежи, е трудно да се намери VPN, който да не е блокиран. Тогава се появи идеята за виртуална услуга на работния плот. Учениците получават безплатен Chromebook от училище за работа в клас, която сега се използва за игра на игри чрез използването на услуги за виртуални десктопи.

Според учениците Chromebook има вградена функция, която позволява лесното им свързване към всеки компютър. Единственото изискване е да конфигурирате компютъра за поточно приложение на Chromebook. Процесът на настройка на тази система е доста прост, но има изоставане в потока, но учениците са повече от готови да се жертват на изоставане, за да играят Fortnite в училище.

  Cómo ver el fútbol universitario de la NCAA sin cable

Досега нито един ученик не е хванат, използвайки този метод. Услугата Google Remote Desktop все още не е блокирана в училищата. Междувременно учениците са уверени, че ще намерят други начини, ако това също бъде блокирано от училищните власти. Възможността да се заобиколи училищните Wi-Fi ограничения, да се играе играта и все още не се хващате работи в полза на учениците, като ги мотивира да продължат да играят игри.

Според някои критици е увлекателно това, което учениците са постигнали, заобикаляйки защитната стена на училището Wi-Fi. За тях това е чудесно обучение, което ще помогне на учениците в бъдеще. Концентрирането в класната стая също е важно.

Учениците заобикалят училищната Wi-Fi защитна стена с VPN – приключване

Училищата в Съединените щати предоставиха Wi-Fi услуги на учениците за по-добри образователни цели. Но студентите са намерили начини да използват тези безплатни услуги вместо това да играят игри. Не може много да направи училището, за да ограничи учениците да играят тези игри. Въпреки това, система, при която последствията ще последват, ако учениците не се концентрират върху обучението си, може да ограничи до известна степен излишното използване на Wi-Fi в училище.

Или просто ги оставете да продължат, половината от забавлението, което чувстват, правят нещо, което възрастните им казват, че не прекалено. Пренебрегнете проблема и може би най-интелигентните студенти ще осъзнаят, че има по-добри неща за тях.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me