Най-добър VPN за T-Mobile

T-Mobile се нарежда на трето място сред най-абонираните доставчици на мобилни мрежи в САЩ с впечатляващ брой абонати от около 74 милиона. Това го поставя сред мрежовите решения, с които ще трябва да обмислите регистрация, независимо дали ще пътувате до САЩ за бизнес или за свободното време. Операторът на мобилни телефони предлага конкурентни пакети и по едно време дори предлага да изплати до $ 650 неплатени такси, които може би сте натрупали на предишния си мобилен оператор. Този вид оферти са изцяло насочени към най-добрия ви интерес като мобилен потребител, но има някои проблеми, свързани с тяхната политика за използване на интернет, които може да не отговарят добре на потребителите с надеждата за пълна свобода в Интернет.

Най-добър VPN за T-Mobile

Най-добър VPN за T-Mobile

Водещи VPN мрежи на T-Mobile с две думи

За да Ви спестим време и усилия, ние обобщихме тук най-добрите VPN мрежи за T-Mobile:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. VyprVPN
  4. BulletVPN
  5. IPVanish
  6. CyberGhost

Сайтове за T-Mobile Banning?

През 2012 г. имаше много бърборене за инструмента за уеб цензура на T-Mobile, наречен Web Guard. Услугата спечели значително медийно внимание, след като бе открито, че вместо да обслужва първоначалната си цел (която е да попречи на по-младите клиенти да преглеждат съдържание за възрастни), платформата за филтриране в интернет е имала в различни случаи произволно блокирани сайтове, които са напълно без никакъв възрастен материал. Това откритие е направено от орган, известен като интерференция на мрежата на отворената обсерватория и предизвика реакция от T-Mobile, където обясниха, че функцията работи с доставчик на трети страни, за да идентифицира неподходящи уебсайтове и да ги блокира. Те също признаха, че функцията не е била толкова перфектна по това време и че работят за подобряване на предоставянето на услугата.

Тези видове неизправности не са често срещани само за T-mobile и за тези, които са склонни да вършат много чувствителна работа онлайн, това е риск, който може да има много тежки последици, с които не са готови да се изправят. За да не се увлечете в тези несигурности, най-добрият начин да гарантирате, че вашата интернет връзка остава незащитена от каквито и да е политики за използване на интернет, които вашият доставчик може да прилага, е да се абонирате за VPN услуга.

  Най-добър VPN за Smart TV на Sony през 2023 г.

Най-добър VPN за T-Mobile

VPN услуга ви позволява да продължите работата си онлайн без прекъсване благодарение на способността си да криптира връзката ви. След като се свържете с VPN мрежа, вашият трафик се криптира и това означава, че трафикът ви е скрит от всяка форма на наблюдение. Вашият интернет доставчик няма да може да подслушва вашите сърфиращи дейности, както и мобилният ви оператор. Абонирането за VPN услуга също ви позволява да се наслаждавате на чувството за сигурност, тъй като личната ви информация ще бъде скрита от харесванията на спамерите и хакерите, за които е известно, че имат достъп до вашето устройство и сипват вашите данни от него.

В резултат на скриване на лични данни като вашия адрес или местоположение, VPN услуга също така гарантира, че имате достъп до гео ограничени уебсайтове извън САЩ, тъй като такива сайтове няма да могат да установят действителното ви местоположение. Това е възможно, тъй като след като се свържете с отдалечени сървъри на един от доставчиците, вашият действителен IP адрес се заменя с нов, който сочи местоположението на отдалечения сървър. Така че, ако искате да получите достъп до геоблокиран сайт, който е базиран на някъде като Европа, всичко, което трябва да направите, е да се свържете със сървър, който е там и ще можете да получите достъп до всеки европейски уебсайт или канал с ограничен достъп бих искал.

Най-добър VPN за T-Mobile – Избор на VPN

Изборът на кой доставчик да се регистрирате не трябва да бъде трудна задача, стига да знаете какво да внимавате. Тъй като имаме работа с американски превозвач, най-добре е да потърсите услуга, която не е със седалище в САЩ, тъй като страната има някои много инвазивни политики, насочени към наблюдение на това, което техните граждани правят онлайн.

1. ExpressVPN – Нашата топ препоръка

Ще се опитаме да ви помогнем в това, като изброим няколко VPN услуги, които препоръчваме да разгледате. Ето нашия списък:

  Най-добър VPN за Mobdro

ExpressVPN започва от списъка на Най-добрите VPN мрежи за T-Mobile с най-високата ни препоръка, тъй като е доставчик, спечелил множество награди както за похвално ниво на обслужване. Доставчикът е базиран на Британските Вирджински острови и това вдъхва увереност в своята политика за нулева регистрация, тъй като страната не се присъединява към никакви политики за запазване на данни. Тяхната сървърна мрежа се състои от около 2000+ сървъра, които са базирани в над 100 страни по света. След като се регистрирате, връзката ви се защитава чрез техния протокол за шифроване на бита 256 AES и с селекция от скрити сървъри, с които също бихте могли да изберете да се свържете, ще можете да използвате VPN неоткрит, както и да работите около всяка защитна стена които може да са били създадени, за да не позволят да поддържате връзка. ExpressVPN позволява също и до 3 множество връзки, което означава, че ще можете да имате до 3 устройства, защитени под един акаунт. Освен това, ако насочите някого към доставчика и той получи регистрация, вие и вашият съдия получавате месец безплатна употреба извън услугата. Има още много функции, които ExpressVPN все още предлага, и можете да получите проба за тях, ако се регистрирате за 30-дневната им гаранция за връщане на парите.

2. NordVPN

NordVPN е сред първите доставчици, които въвеждат услуга за двойно криптиране, при която трафикът на потребителя се предава чрез два сървъра вместо един. Въпреки че това може да е много предизвикателна функция за други доставчици, които предлагат, NordVPN се възползва доста лесно благодарение на масивната си мрежа от повече от 4000 сървъра. Тази огромна мрежа също дава възможност на потребителите на NordVPN да избират точно кои сървъри искат да се свържат въз основа на вида работа, която биха искали да правят онлайн. С всички тези предимства NordVPN също така позволява на потребителите да имат до 6 множество връзки, така че ако имате други устройства под T-мобилния оператор, ще можете лесно да ги свържете. В пакета NordVPN е включен и удобен превключвател за Internet Kill и тази функция започва, когато вашата VPN връзка е компрометирана чрез изключване на вашата интернет връзка. Освен това има и услуга за защита от изтичане на DNS, която предотвратява загубата на поверителност чрез неправомерно предаване на DNS заявки през несигурни връзки. За всеки, който мисли да се регистрира с тази услуга, няма риск, благодарение на 30-дневна гаранция за връщане на парите. Научете повече за този VPN доставчик в нашия преглед NordVPN.

  Най-добър VPN за PPTP

3. VyprVPN

VyprVPN е друг доставчик, който не бива да приемате много леко. Техните 700+ сървъра са изцяло притежавани от компанията, което означава, че няма нужда те да си сътрудничат с трети страни при сортирането на някой от проблемите, свързани с вашия сървър. От седалището си в Швейцария този доставчик уверява своите клиенти, че винаги ще има екип, който е готов да подреди заявките си или чрез телефон, имейл или директно съобщение. Услугата се гордее и с това, че предлага едно от най-универсалните решения в VPN индустрията; техния протокол Хамелеон. Тази функция позволява на абонатите да пробият защитни стени, създадени в някои от най-рестриктивните онлайн региони в света, без тяхното VPN използване да бъде открито. Това означава, че можете да получите достъп до сайтове или канали, базирани в региони като Китай и Близкия изток без особени затруднения. VyprVPN също предлага приложение, съвместимо с всички ваши мобилни устройства, базирани на Android, Windows или iOS. Доставчикът позволява само кратък 3-дневен период, който бихме ви посъветвали да се заемете и да наблюдавате много внимателно, за да видите какво може да направи доставчикът за вас. Вземете ниското ниво на тази VPN услуга в нашия преглед на VyprVPN.

Заключение за най-добрия VPN за T-Mobile

Вече можете да се насладите на интернет свободата и правото на поверителност онлайн дори като клиент на T-Mobile, като се абонирате за ExpressVPN, NordVPN или VyprVPN. Тези три услуги са гарантирани, за да защитят сърфирането ви и да скрият вашата активност от всеки със злонамерени намерения.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me