Hur man tittar på fransk TV utanför Frankrike

Hur man tittar på fransk TV utanför Frankrike

Hur man tittar på fransk TV utanför Frankrike

Hur man tittar på fransk TV utanför Frankrike med VPN

Franska strömningskanaler är geo-blockerad utomlands. De använder i princip din IP-adress för att bestämma din plats. Varje besökare som använder en IP som inte kommer från Frankrike kommer att förbjudas att se live eller på begäran innehåll. Detta faktum kan dock också spela till din fördel. Du kan Dölj din riktiga IP-adress, byta ut det med en annan från Frankrike, och dyka upp att surfa på webben från inne i landet. Du kan uppnå allt detta med hjälp av ett virtuellt privat nätverk.

VPN använder ett nätverk av säkra servrar för att omdirigera och kryptera din internetanslutning. Då ger de dig en ny IP-adress från området på servern som du valt. Som ett resultat kan du lura webbhotell att tro att du befinner dig i deras sändningszon, vilket ger dig tillgång till varje geospecifik webbplats.

Med andra ord kan du ansluta till en server från Frankrike, få en fransk IP-adress och få tillgång till alla franska TV-kanaler du vill ha. Och du kommer att göra allt det där total anonymitet eftersom din online-aktivitet kommer att vara krypterade, vilket innebär att internetleverantörer, myndigheter och hackare kan spåra dig.

  How to Watch Investigation Discovery GO outside the US

Installera ett VPN på din enhet – stegen

Att titta på dina favoritprogram på Canal Plus, TF1 eller Molotov är bara några klick bort.

 1. Gå först efter en topp VPN-tjänst som ExpressVPN som erbjuder bästa sekretessfunktioner och hastighet.
 2. När du har registrerat dig, ladda ner och installera appen på din iOS, Android, PC, Mac, eller andra kompatibla enheter.
 3. Starta sedan VPN-appen och logga in på ditt konto.
 4. Anslut nu till en server från Frankrike för att få en Fransk IP-adress.
 5. När anslutningen är upprättad, som tar ungefär några sekunder, kan du se det bästa av fransk TV från varsomhelst.

Bästa VPN för att strömma fransk TV från utlandet

När det gäller att titta på fransk TV utanför Frankrike rekommenderar jag starkt att du använder ExpressVPN. Det beror på att företaget har en 30-dagars återbetalningsgaranti, såväl som flera franska VPN-servrar.

Dessutom använder tjänsten AES 256-bitars kryptering, ett militärprotokoll som förhindrar alla typer av online snooping och invasioner av sekretess. ExpressVPN också aldrig behåller eller delar dina loggar.

Men om du föredrar att kolla in en annan leverantör innan du tar nästa steg, är de andra namnen i följande lista utmärkta alternativ.

Hur man streamer fransk TV utomlands med smarta DNS-proxier

Det finns en annan metod för att avblockera fransk TV från utlandet: Smarta DNS-proxyer. Dessa verktyg har bara ett jobb och ett jobb, vilket är att ge dig åtkomst till geobegränsade kanaler. Det betyder att de inte krypterar din trafik eller döljer din IP-adress. De omdirigerar bara webbadresserna som visar din plats och återstoden av din anslutning orörd.

  Hur man döljer IP-adress på Apple TV

Men innan du installerar dem på din enhet, kontrollera om din internetleverantör är tillämplig DNS-kapning eller Transparenta fullmakter. Om det gör det måste du använda ett VPN eftersom smart DNS inte fungerar bra med dessa två system.

En annan viktig faktor att komma ihåg är att varje Smart DNS-proxy har en lista med kanaler som stöds, vilket innebär att du inte kan komma åt någon kanal du vill ha.

Följ stegen nedan för att ställa in Smart DNS på din enhet:

 1. Prenumerera på en tjänst som kan avblockera många kanaler. Jag använde en gång Unlocator eftersom den har en stor serie franska TV-kanaler, inklusive Canal Plus och TF1.
 2. Det finns inte smarta DNS-appar, vilket innebär att du måste ställa in dem på din enhet manuellt. Processen är mycket enkel, men om du stöter på några svårigheter, följ dessa guider för hjälp.
 3. En bra sak med dessa verktyg är att de är kompatibla med nästan alla operativsystem. Det inkluderar iPhones, iPads, Android, PC, Mac, PS4 / PS3 / Xbox, Smart TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast och Roku.
 4. Njut av franska TV-kanaler var som helst i världen.

jag rekomenderar Unlocator eftersom de har en lista över över 200 kanaler som stöds, inklusive franska favoriter som Canal Plus, TF1, Zattoo France och Frankrike 4. Och när du registrerar dig får du en gratis vecka testa det innan du börjar betala för tjänsten.

Bästa franska streamingkanaler

 • Canal Play
 • myCanal
 • TF1
 • Molotov TV
 • Frankrike TV
 • 6Play
 • D8
 • Frankrike Pluzz
 • OCS (Orange Cinéma Séries)
 • Gulli
 • Spela TV
 • Eurosport Player
 • L’Équipe
 • M6
 • arte
 • C8
 • W9
  ¿Cómo ver F1 TV en cualquier parte del mundo?

Hur man tittar på fransk TV utanför Frankrike – Wrap Up

Oavsett om du är på semester eller bor utanför Frankrike under en lång period kan det vara ganska svårt att vara hemifrån. Använder sig av ExpressVPN eller Unlocator låter dig titta på dina lokala franska TV-stationer från alla hörn av världen.

Vilken metod föredrog du? VPN eller smart DNS? Lämna en kommentar och dela dina tankar.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me