Hur man köper spel billigare online med VPN

Hur köper jag spel billigare online på Steam, Blizzard eller Origin? Liksom alla andra tekniker har spel också utvecklats genom åren. Från att gå till en lokal butik för att köpa ett videospel för att spela spel online har Internet verkligen gjort det lättare för spelälskare att spela som de vill. Internet har också haft en stor inverkan på utvecklingen och marknadsföringen av spel. De flesta av de spel som utvecklas idag äger rum online, vilket gör att spelare kan tävla med motståndare från någon del av världen. Detta har också lett till utvecklingen av spelsamhällen och gett ett boost till spel som Overwatch, FIFA, League of Legends och mer.
Hur man köper spel billigare online med VPN

Hur man köper spel billigare online med VPN

Shopping för spel online

Online-shopping är normen idag, även med spel (det är inget fel med att spara pengar genom att inte behöva gå så mycket till bensinstationen!). Ingen går till en butik för att köpa en fysisk kopia av ett spel i dag, inte när varje senaste spel är tillgängligt att köpa online. Det finns flera populära spelbutiker som har de senaste spelen till försäljning, Steam är den mest kända bland dem.

Precis som att titta på filmer och strömma tv-program på nätet, är spel också mest internetbaserat idag. När ett nytt spel är till salu kan du köpa det online med några enkla klick.

Men spel kommer inte billigt. Ju mer populärt spelet, desto högre pris. Videospel är fyra gånger dyrare än filmer, det enkla skälet är att de tar lång tid och en hel del mer ansträngning att utveckla. Det kan ta år att utveckla ett spel på grund av den komplexa tekniken.

Läsa: Bästa VPN för spel

Ju mer uppslukande spelupplevelse, desto längre tid tar det att utvecklas och desto mer pengar kostar det. Några av de dyraste spelen i historien krävde miljoner dollar för att utveckla vilket är ett slöseri med pengar om det inte finns något ämne till det som Star Wars The Last Jedi eller många konstiga aspekter som det var med filmen 22 Jumpstreet (lägga lotion på varje Övrig?). Medan spelare inte behöver betala miljoner dollar för att köpa spelet, räknar du med att skicka ut några hundra dollar åtminstone.

Några av de dyraste spelen som någonsin sålts inkluderar E.T .: The Extra-Terrestrial till cirka 1 500 dollar; Super Copa, som kostar någonstans mellan $ 400 och $ 6 900; Atlantis II, som sträckte sig mellan $ 5 000 och 7 000 $; och Röda havskorsningen, som kostade en enorm $ 14.000.

Det finns sällsynta spel som kostar en förmögenhet men inte är tillgängliga längre, medan filmer också förvandlas till videospel, med favoritkaraktärer som Deadpool, Wolverine och Wonder Woman löser problem och besegra skurkar.

Du behöver också en stark och robust enhet för att spela spel. Din studentnätbok eller budgetsmartphone kan inte spela de flesta spel, så du måste investera i en kraftfull, kraftfull enhet.

Priserna för videospel varierar från land till land. Om du är i utvecklade länder som USA eller Storbritannien måste du betala ett högre pris än i utvecklingsländer som Mexiko eller Indien. Detta gäller även för inköp i spelet. Spelälskare vet att vissa spel bara inte kan spelas utan köp i spelet (som extra vapen, liv eller drag), så det gör ont i fickan när du måste spendera mycket.

Priserna är inte desamma i alla länder. Om du råkar känna till priset för ett visst spel i Asien, kommer du att slå i huvudet och undrar varför du måste betala mer i USA.

Hur man köper spel billigare med VPN

Du måste ha hört att du kan sänka priserna på flygbiljetter med hjälp av ett virtuellt privat nätverk. Detsamma gäller för spel och inköp i spelet. Med hjälp av en VPN kan du ändra din IP-adress eller plats till regioner med ett billigare pris för inköp i spelet.

Flera personer använder redan ett VPN för sänkta flygpriser eller handlar till ett lägre pris. Ofta flygplan kan spara mycket pengar genom att välja en plats där flygningar är billiga. Detsamma kan göras för spel.

När du väljer en webbplats som Steam för att köpa onlinespel eller göra inköp i spelet, låter en VPN dig ändra din IP-adress genom att ansluta till en server i en region där priset är billigt. Du kan fortsätta byta servrar tills du hittar det lägsta priset. Med hjälp av ett VPN kan du också hitta spel som inte är tillgängliga i ditt land. Följ dessa steg för att köpa billigare spel online:

  1. Först måste du registrera dig hos en VPN-tjänsteleverantör. ExpressVPN rekommenderas starkt
  2. Hämta och installera sedan VPN-appen på din PC, Mac, Android eller iOS-enhet.
  3. Starta VPN-appen och logga in.
  4. Anslut nu till en VPN-server i en region där spelet du vill köpa är billigare. Mexiko och Indien är bra insatser.
  5. Slutligen, gå över till webbplatsen du vill köpa spelet från online. Lyckliga besparingar!

VPN: s kvaliteter

En VPN används främst för dataskydd och online-säkerhet. Genom att dirigera trafik genom en krypterad tunnel döljer en VPN din IP-adress och håller dina data säkra.

Använd emellertid alltid en betald VPN för maximal säkerhet och största antal servrar. Utestående VPN kommer alltid till ett pris och erbjuder också den bästa servicen. När du hittar sätt att köpa billigare spel med VPN kommer din spelupplevelse aldrig att vara densamma längre.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me