Hur man tittar på Channel 4 i Australien i 4 enkla steg

Hur man tittar på Channel 4 i Australien i 4 enkla steg

Hur man tittar på Channel 4 i Australien i 4 enkla steg

Hur man tittar på Channel 4 i Australien med en VPN

Channel 4 är en av de mest bevakade kanalerna i Storbritannien. Det erbjuder en mängd olika innehåll, inklusive filmer, shower och dokumentärer. Problemet här är att Channel 4 eller All4 har några allvarliga geo-block.

Faktum är att om du är utanför Storbritannien har du inte tillgång till Channel 4: s tjänster. Detta är på grund av internationella upphovsrättslagar. För att verkställa dessa begränsningar blockerar tjänsten alla IP-adresser utanför Storbritannien.

Bra! Allt du behöver göra är att förfalska din IP till en brittisk IP.

Med en VPN är denna process otroligt enkel.

Vad är ett VPN?

VPN, eller virtuella privata nätverk för kort, är som ett kort med all åtkomst, en nyckel som öppnar varje dörr. De kan ge dig inträde till valfri webbplats eller kanal av omdirigera din internetanslutning och ändra din IP-adress. Den omdirigerade trafiken går igenom en av deras säkra servrar och får krypterade med de säkraste protokollen. På så sätt, även om det finns ett dataintrång, kommer ingen att kunna läsa din online-aktivitet.

Och för att slutföra sitt mästerverk kommer VPN att göra det dölja din faktiska IP-adress och ändra den till matcha din server. Som ett resultat tror webbplatsen du försöker få tillgång till att du befinner dig inom dess visningsområde och därmed spärrar innehållet.

  How to Watch Australian TV Abroad Live Online

Med andra ord, om du vill titta på Channel 4 från Australien, anslut till en server från Storbritannien. Din VPN kommer att göra resten, och du kommer att titta på dina favoritprogram på kort tid.

Hur man använder en VPN för att avblockera kanal 4 i Australien

Nu när du förstår hur ett VPN fungerar, låt oss fokusera på hur du kan få ett VPN och processen du behöver gå igenom för att avmarkera kanal 4:

  1. Prenumerera på en VPN-leverantör med säkerhetsfunktioner i toppnivå. Försök att undvika gratis VPN: er. De är väldigt farliga och kommer inte att göra det de annonserar.
  2. Gå till Google Play eller App Store för att ladda ner och installera VPN-appen på din enhet. Premiumtjänster kommer att ha färdiga appar för Android, iOS, Mac, och Windows enheter.
  3. Starta appen och välj en UK-server som du vill ansluta till.
  4. När du har anslutit besöker du webbplatsen Chanel 4.
  5. Se hur det finns inga fler meddelanden om platsfel när du klickar på en video? Du kan nu strömma vad du vill.

Ser? Väldigt enkelt.

Bästa VPN för kanal 4

Om du inte vet vilket VPN du ska få, kolla in vår expert Charless detaljerade guide över de bästa VPN: erna för Channel 4.

Det snabba svaret här är ExpressVPN. Detta företag har ett stort nätverk av 3 000+ servrar i mer än 94 länder, en fantastisk kundsupport, och a 30-dagars återbetalningspolicy. Så om du inte gillar tjänsten efter att du testat den först, kan du få tillbaka pengarna utan problem.

Och om du vill undersöka fler leverantörer innan du fattar ett slutligt beslut är varumärkena nedan elitealternativ.

  ANLEITUNG ZUM FREISCHALTEN VON SKY GO AUSSERHALB UK - VPN DNS PROXY

Hur man tittar på Channel 4 i Australien med en smart DNS-proxy

Många anser inte att ett VPN är det perfekta alternativet för att avmarkera kanal 4. VPN: n kommer minska din internethastighet för att dirigera din trafik igen. Toppleverantörer har optimerade servrar till bekämpa denna minskning i hastighet.

Men om en VPN inte är din kopp te kan du välja en Smart DNS Proxy för att titta på Channel 4 i Australien istället.

Vad är en smart DNS-proxy?

Kommer du ihåg vad vi sa om gratis VPN-tjänster? Det samma gäller smarta DNS-proxyer. Använd inte gratistjänster. 

Nu ändrar smarta DNS-proxyer din enhets DNS med hjälp av dedikerade servrar.

Betrakta att DNS är som internetens telefonbok. Den “översätter”Namnet på webbplatsen som du anger i en Internetprotokoll-adress som datorer kan läsa. Genom att använda dedikerade DNS-servrar kommer Smart DNS-proxyer att ändra hur webbplatser visar din IP. Det förfalskar inte din IP.

I själva verket är här några saker du måste veta om dessa tjänster:

  • Smarta DNS-proxyer fungerar inte alltid. Om du är i ett land där internetleverantörer använder DNS-kapning eller transparenta proxyer kommer tjänsten inte att kunna göra sitt jobb.
  • Smarta DNS-tjänster kräver manuell konfiguration på din enhet. Det här är lite tekniskt, så titta bara på tjänster som erbjuder grundliga supportguider för installationsprocessen.
  • Smarta DNS-proxytjänster erbjuder specifika kanallistor som de blockerar. Det betyder att om den kanal du letar efter inte finns i listan kommer du inte att kunna spärra den. Gör din forskning noggrant.

Vilken smart DNS-proxy ska du använda?

Så du förstår vad en smart DNS-proxy är. Bra! Låt oss prata om vilken tjänst du bör överväga att använda.

  Cómo ver a Canelo Alvarez vs Sergey Kovalev en vivo en línea

För att avmarkera Channel 4 i Australien, föreslår jag att du använder Unlocator. Unlocator har en robust kanallista (200+ kanaler), användbara installationsguider och en söt gratis 7-dagars provperiod. Du behöver inte ens använda ditt kreditkort för att testa den här tjänsten! Även efter att du prenumererar har du en 14-dagars frihetsperiod för återbetalning.

Titta på Channel 4 i Australien – Final Tankar

Så hur är det? Att komma åt Channel 4 från Australien eller någon annanstans utomlands visade sig vara riktigt enkelt, eller hur? För min fru och jag brukade vi ExpressVPN att titta på Hollyoaks från landet ner under. Jag föredrar personligen VPN framför smarta DNS-tjänster eftersom de kombineras säkerhet, integritet och internetfrihet allt i ett paket.

Men observera att varken en VPN eller en smart DNS-proxy kommer att få dig att betala en prenumerations- / registreringsavgift införs av någon specifik kanal.

Vilken tjänst använde du för att avblockera All4 i Australien? Lämna en kommentar och meddela oss.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me