Hur man tittar på Gomorrah 2019 Live online

Gomorrah (Gomorra) har varit en fanfavorit ända sedan den debuterade tillbaka 2014. Oavsett om du är italiensk eller inte, den här serien gör att du alltid vill ha mer. Säsong 3 var väldigt spännande, jag ville inte missa ett ögonblick, någonting kan fördöva framtida allianser eller dödsfall. Säsong 4 startade den 29 mars 2019. Så undrar du var eller hur du kan strömma fjärde säsongen? Kolla in den här guiden och ta reda på det.

Hur man tittar på Gomorrah säsong 4 live online

Hur man tittar på Gomorrah säsong 4 live online

Kan jag titta på Sky Go Italia var som helst?

Tyvärr kan du inte. Om du bor utanför Italien kommer du inte att kunna se Gomorrah säsong 4. Allt du ser är detta geo-felmeddelande:

“Per vedere questo contenuto a necessario trovarsi su Territorio della Repubblica italienska.”

Sky Go Italy upptäcker din plats genom att titta på din IP-adress. Om du är belägen utanför italienska gränser blockerar kanalen din åtkomst omedelbart även om du har ett giltigt prenumeration.

Lyckligtvis kan en VPN kringgå dessa geobegränsningar oavsett var du kanske är. Så, oroa dig inte, i slutet av detta kommer du att kunna se Gomorrah säsong 4 på nolltid.

Hur man tittar på Gomorrah säsong 4 med en VPN

Om du använder ett virtuellt privat nätverk kan det se ut som att du surfar på internet från vilken region du väljer. Detta händer när du ansluter till en specifik server i ett land där du vill visas i.

Genom att ansluta till en italiensk server låser du upp alla typer av italienska innehåll inklusive Sky Go, Rai TV och mer. Varför så enkelt? Tja, när du ansluter kommer din nuvarande IP-adress att täckas och du får en italiensk IP-adress istället. När kanalen läser din IP kommer den att avgöra att du för närvarande är inom dess täckningsområde. Som ett resultat kommer det att ge dig åtkomst till alla dess strömningsbibliotek oavsett var du fysiskt är.

Så här kan du avblockera Sky Go Italy och se Gomorrah säsong 4 live online:

 1. Först måste du registrera dig hos en trovärdig VPN-leverantör som har italienska servrar. jag använder ExpressVPN och jag föreslår att du gör det också.
 2. Gå till deras officiella webbplats och klicka på Kom igång. Detta kommer att omdirigera dig till registreringssidan där du kan skapa ett konto och köpa deras tjänster.
 3. Ladda sedan ner deras dedikerade applikation på den enhet du vill streama Gomorrah på. Du kan välja mellan Android, iOS, PC, Mac eller FireStick.
 4. När nedladdningen är klar installerar du klienten och loggar in.
 5. Navigera nu genom serverlistan tills du hittar en italiensk server. Du kan bara använda sökfältet för en snabbare strategi.
 6. Dubbelklicka på servern eller klicka på den och tryck på Anslut.
 7. Vänta några ögonblick tills den anslutna knappen dyker upp och blir grön.
 8. Slutligen, starta Sky Go Italy igen och titta på Gomorrah säsong 4 var du än är.

ExpressVPN är en av få VPN-leverantörer som faktiskt kan få jobbet gjort. När du söker på VPN-marknaden kan du försöka hålla sig borta från VPN: er som erbjuder sina tjänster gratis. De är inte pålitliga och kan äventyra dina uppgifter när du surfar på webben. Om du vill veta mer är här en lista över topp-VPN: er för Sky Go.

Om Gomorrah säsong 4

Låt oss göra en kort sammanfattning av den tredje säsongen. I den sista episoden dödades Annalisa av Patrizia. Efter det blir Enzo misstänksam och stjälkar här för att ta reda på att Gennaro deltog i sitt systers mord.

I slutändan kommer Enzo att döda Gennaro men Ciro offrar sig själv för att rädda honom och medger att han mördade sin syster, med uppgift att det var till det större och att han ville undvika ytterligare ett krig. Det fungerade inte så bra eftersom Enzo tvingar Gennaro att döda Ciro.

Vad vi märkte från premiären av den fjärde säsongen av det narkotika-nappolitiska mafia-dramaet var upp 12 procent jämfört med det tredje säsongsgenomsnittet. Sociala medier såg # GOMORRA4 bli den bästa trenden på Twitter i Italien. Sky Italia, bra gjort.

Gomorrah är den överlägset största serien på Sky Italia och överträffar betyg för även Game of Thrones i landet. Men kommer det att ta slutssäsongen i den efterlängtade showen?

Även om Ciro inte längre är där, är Marco D’Amore ännu mer närvarande på uppsättningen. Han kommer att göra sin regissedebut i säsongens femte och sjätte avsnitt.

Om du inte är i Italien kan du titta på de första säsongerna på Netflix. Du måste förmodligen vänta lite tills den 4: e kommer ut. I USA har SundanceTV rättigheterna till showen. Men det tar dem ett tag att få det i regionen. Slutligen kan du anpassa dig till Sky Atlantic i Storbritannien och titta på showen ungefär två månader efter utgivningen i Italien.

För närvarande kommer jag inte att ge ut några spoilers. Ta bara en titt på och säsongens trailer och fortsätt och titta på showen. Du kan nu komma ihåg?

 

Sky Go Italia – kompatibla enheter

Stream Gomorrah säsong 4 live på följande plattformar:

 • PC / Mac
 • Android
 • iOS
 • Xbox 360
 • Xbox ett
 • PS3
 • PS4
 • Apple TV
 • Nu TV
 • Roku

Hur man tittar på Gomorrah Season 4 Live online – Summing Up

Den fjärde säsongen av Sky Italias mest populära TV-serie, Gomorrah, debuterade fredag ​​kväll. Oroa dig inte, du har inte missat någonting. Du kan fortfarande se de tidigare avsnitten enkelt. Den hårda delen har täckts och du kan nu komma åt Sky Go Italia utanför Italien. Så vad väntar du på? Över 4 miljoner tittare strömmar showen varje vecka, var en av dem.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me