Hur man tittar på NBA 2019/2020 Live Online

Det handlar bara om kärleken till spelet, och NBA-fans har säkert mycket att ge. De Säsongen 2019/2020 NBA är inställd på att starta på 22 oktober 2019 och fansen är redo att strömma årets bästa snöar och gränder. Men hur? Tja, live-tv-tjänster har blivit mycket populära de senaste åren. NBA är dock tillgängligt på flera strömningskanaler (de flesta av dem begränsad till USA). Så om du inte känner dig igenom så här kan du göra titta på NBA 2019/2020 live var som helst.

Hur man tittar på NBA 2018/2019 live online

Hur man tittar på NBA 2019/2020 live online

Bästa kanaler som strömmar över NBA

Olika sändningskanaler i USA visar alla matcher online. Om du är i USA kan du strömma dem enkelt. Tänk på att några av dessa kanaler är det föremål för blackouts, och vissa av dem kan kräva a kabelabonnemang.

Det finns många kanaler du kan titta på NBA-spelen live på, och vi kommer att lista några av dem nedan. Men till få tillgång till dessa kanaler utomlands, du bör titta på vad jag har att säga senare i den här artikeln. Låt oss ta en titt på några av de för närvarande NBA-värdskanaler.

NBA League Pass

För die-hard sport fans, NBA League Pass är en värdig investering. Bortsett från att vara annonsfri och on-demand, NBA producerar timmar på timmar med innehåll som endast är exklusivt för League Pass-prenumeranter.

Även om liga inte ger abonnentnummer, vi vet säkert att mer än 1,2 miljarder minuter i spelet ses varje säsong.

Med NBA LP-appen kan basketfanatiker titta på alla NBA-spel live online. Det beror dock bara på ditt prenumeration. Du förstår, NBA League Pass har runt sex prenumerationer För att ge användarna en mängd olika val kan du till och med prenumerera på en “10-minuters” åtkomst planen. De populäraste är följande:

 • Lagval: $ 19.99 / month.
 • League Pass: $ 31.99 / month.
 • 3-spel val: $ 5.99 / month.NBA League Pass Subsription

Om du redan har en kabelabonnemang och du vill inte lägga till extra avgifter på dina redan befintliga, logga bara in med din kabelleverantör. Här är några anmärkningsvärda:

Observera att det i USA, League Pass är föremål för blackout. Så du måste maskera din plats för att göra det ta sig runt NBA-blackouts och se ditt favorit basketlag live online.

League Goes International

NBA League Pass försöker nå en bredare publik utanför USA: s mark, vilket tar oss till dess internationell version. Tjänsten finns i en handfull länder. Du kan också prenumerera på tjänsten direkt med tillgängliga planer eller logga in med ditt respektive lands kabelleverantör. Här är NBA League-passet tillgängligt. (Jag har angett deras respektive kabelleverantörer i fallet.

 • Brasilien:
  • Vivo TV
 • Kanada:
  • Bell TV
  • Shaw Direct
  • Cogeco kabel
  • EastLink-kabel
  • Rogers kabel
 • Mexiko och Centralamerika:
  • SKY México
 • Filippinerna:
  • Cablelink, Globe, Sky Cable och PLDT / Smart
 • Storbritannien:
  • BT Sport
  How to Watch Indian TV Abroad? Unblock outside India

Om du inte gillar långsiktiga kabelavtal kan du också köpa League Pass som fristående prenumeration. Priset för ditt paket kommer att ändras beroende på var din internettrafik kommer ifrån (IP-adress).

När du har fått ett prenumeration kan du strömma NBA-säsongen 2019/20 live på:

 • Smarta TV-apparater
 • Apple TV
 • Xbox 360
 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Roku
 • Amazon Kindle Fire
 • Playstation 4

Sling-TV

Sling TV är en av de äldsta streamingkanalerna i USA. Trots dess långa lopp är det överlägset billigaste. Kanalen såg ljuset tillbaka in 2015, samla en anständig abonnentbas i USA. Från och med 2018 har tjänsten 2,42 miljoner prenumeranter.

Kanalen har tre prenumerationspaket. Var och en har en 7-dagars gratisversion i fall användare skulle vilja ta tjänsten för en testkörning. Det som skiljer sig emellertid är det innehåll du får.

Varje paket innehåller en viss mängd kanaler som den andra kan sakna. Låt mig visa dig vad paketen är:

 • Orange (25 $ / månad)
 • Blå (25 $ / månad)
 • Blå + Orange (40 $ / månad)

När det gäller streaming NBA, bör du veta vilken plan du ska välja. Sling Orange ger ESPN, ESPN2 och ESPN3. Om du vill ha mer kan du också få ESPNews och NBA TV med sporttillägget.

Sling TV-appen är användarvänlig. Du kan enkelt navigera och välja de tillägg du vill ha utan problem i vägen. Dessutom är det strömningsbart på ett brett utbud av enheter. Inklusive Samsung Smart TV-apparater, Roku, Apple TV, PC, iOS, Mac, Android, Android TV, Chromecast och Amazon Fire Stick.

PlayStation Vue

Har du någonsin undrat om PlayStation har mer än spel? Tja, i så fall, ange PlayStation Vue. Okej, det är kanske inte den billigaste servicen runt, men dessa pengar kommer att användas väl.

PlayStation Vue ger en ny betydelse till den snurrevolutionen. Det ger hundratals kanaler på en plats. Det är kanske därför det har så många prenumeranter, 800 tusen för att vara exakt.

Varje plan erbjuder en uppsättning olika kanaler. Så du bör bättre kontrollera vad som ingår innan du väljer någon av dem. Här är planerna i skrivande stund:

 • Tillgång: $ 49.99 / månad
 • Kärna: 54,99 $ / månad
 • Elite: $ 64.99 / månad
 • Ultra: $ 84.99 / månad

Okej, i ditt fall har du två alternativ. Du prenumererar antingen på Åtkomstplan och få ESPN, eller ge Kärna ett försök få ESPN och NBA TV. Jag vet att tjänsten kan vara lite dyr, men om du ser raden av kanaler du kommer att få i gengäld kommer du att omedelbart byta tankar.

En sak till, trots att den heter PlayStation Vue och ägs av Sony, är tjänsten förvånansvärt tillgänglig på nästan alla enheter där ute. Du kan strömma live NBA-matcher på Android TV, Android-telefoner, Apple TV, Chromecast, iOS, Mac, Roku, PC, FireStick och PlayStation (Duh!).

  La mejor VPN para DC Universe

Fubo TV

Fubo TV lanserades främst som en strömningstjänst för fotboll, innan du flyttar till en mer traditionell live-tv-streamingtjänst. Inte bara gör det fuboTV ha NBA, NFL och MLB, men du kan också titta på NHL, NASCAR, golf, boxning, MMA och mer.

Att ha så mycket sportinnehåll gjorde Fubo TV till den strömmande jätten den är idag. Fubo-användare tittar på mer än tre miljarder minuters programmering. Vi pratar om dem 250 000 betalade prenumeranter.

Du letar efter Fubo Standard, som inkluderar NBA TV. Paketet ger dig samma 83 kanaler, 30 timmars moln-DVR och två samtidiga anslutningar. För bara $ 54.99, du får se NBA-säsongen 2019/20 med så mycket mer innehåll. Fubo Standard

Om du är en sportfan, kan du använda deras Sports Plus-tillägg för bara $ 8.99. Med det får du gillar Tennis Channel, Pac12-kanaler, Fox College Sports Atlantic / Central, Pacific och så många fler.

Tyvärr inkluderar ingen av Fubos planer ESPN. Så du bör hålla dig till NBA TV i det här fallet. När du skapar ett konto kan du strömma live NBA-spel på Apple TV, Chromecast, PC, Android, Mac, Roku, iOS, Samsung Smart TV, Android TV och Fire Stick.

Hulu Live TV

 Hulu har allt: Live TV och ett av de största strömmande biblioteken. Hulu har nyligen lagt till ett live-tv-streamingpaket som inkluderar ESPN, ESPN2, ABC och TNT för 49,99 dollar per månad. Hulu Live-kanaler

Prenumeranter på Hulu med Live TV kan besöka NBA Basketball-seriens sida så att de kan se vilka spel som kommer snart. Dessutom inkluderar detta paket åtkomst till TV-program och filmer på begäran.

Du bör dock veta att Hulu är det ad-stödda. Så du kommer att stöta på några annonser här och där medan du tittar på dina matcher. Om du vill bli av med dem kan du välja det Hulu Premium tjänst (annonsfri), som är runt $ 7 mer.

Hulu är en av de största streamingkanalerna i USA. Det är därför det gjordes tillgängligt på de flesta operativsystem och enheter. Du kan streama live NBA-matchningar på Android, iOS, Roku, Xbox, Amazon Fire TV och Chromecast.

PÅ&T nu

Titta live gratis med PÅ&T Nu. Lämna ledningarna och kabeln bakom, med PÅ&T Nu app, din underhållning har inga gränser. Vill du AT&T Nu på din TV? Anslut bara en kompatibel enhet och strömma stort – även på din största skärm.

Räckvidd för din bärbara eller stationära dator, logga in och live-TV är nära till hands. Titta på Live TV online på det smarta sättet med AT&T nu. Tjänsten har funnits länge nu, och det finns ingen brist på online-sportströmning.

PÅ&T Nu erbjuder sitt abonnenter valet mellan fem olika planer. De är inte billiga, men du får vad du betalar för så småningom. Här är de:

 • Underhållning: $ 93 / month
 • Val: $ 110 / month
 • Xtra: $ 124 / month
 • Slutlig: $ 135 / month
 • Optimo MÁS: $ 134,99 / monthAT&T nu
  Cómo obtener una dirección IP argentina en el extranjero

Om du letar efter ESPN, alla paket som listas ovan har det. Å andra sidan, NBA TV fans bör se upp som bara Xtra och Slutlig ha kanalerna i sin katalog.

När du är klar med att registrera dig för tjänsten kan du strömma NBA-säsongen 2019/20 live Amazon Fire TV, Apple TV, Google Chromecast, Roku, PC, Mac, iOS, Android, Samsung Smart TV och Android TV.

Så titta på NBA 2019/2020 Live online med hjälp av ett VPN

Att klippa sladden har blivit en trend idag tack vare de många streamingtjänster som finns tillgängliga på vår begäran. Men de flesta av dessa tjänster är begränsad för landet är det baserat på ungefär som NBA-strömningskanaler. Dessa tjänster kräver att ett VPN blir tillgängligt utanför USA.

En VPN döljer din online identitet och låter dig göra det få åtkomst till geo-blockerat innehåll var som helst över hela världen. den ansluter din enhet till en av dess servrar som finns i en gateway stad du väljer.

Som ett resultat får du landets IP-adress och får åtkomst till innehållet i det landet från vilken plats som helst. Så här kommer du till titta på NBA 2019/2020 live online med hjälp av ett VPN:

 1. Bli Medlem med en tjänsteleverantör.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikation på din enhet.
 3. Starta appen och logga in till det med VPN-kontot du just har skapat.
 4. Anslut till en Amerikansk server.
 5. Få en Amerikansk IP-adress.
 6. Strömma NBA-spelen från någon del av världen.

Med ett VPN som ExpressVPN, du kan se dina favoritlag slåss ut på domstolen live och online. Denna leverantör säkerställer den smidigaste avblockera upplevelsen. ExpressVPN lever upp till sitt rykte eftersom det aldrig misslyckas med att leverera kvalitetstjänster och utföra solida prestanda. Dessutom får du utmärkt kundservice och en 30-dagars återbetalningsgaranti. För annan topp-VPN: er för NBA, kolla tabellen nedan.

NBA 2019/2020 – Lagen

Här är de 30 lagen som deltar i årets NBA-säsong:

 • Atlanta Hawks
 • Boston Celtics
 • Brooklyn Nets
 • Charlotte Hornets
 • Chicago Bulls
 • Cleveland Cavaliers
 • Dallas Mavericks
 • Denver Nuggets
 • Detroit kolvar
 • Golden State Warriors
 • Houston Rockets
 • Indiana Pacers
 • Los Angeles Clippers
 • Los Angeles Lakers
 • Memphis Grizzlies
 • Miami-hetta
 • Milwaukee Bucks
 • Minnesota Timberwolves
 • New Orleans Pelicans
 • New York Knicks
 • Oklahoma City Thunder
 • Orlando Magic
 • Philadelphia 76ers
 • Phoenix Suns
 • Portland Trail Blazers
 • Sacramento Kings
 • San Antonio Spurs
 • Toronto Raptors
 • Utah Jazz
 • Washington Wizards

Titta på NBA 2019/2020 Live Online

Du kan se NBA-säsongen 2019/2020 online på din smartphone, surfplatta, PC eller till och med på din Smart TV. c Allt du behöver är ett par drinkar, lite snacks och en anständig internetuppkoppling.

Förhoppningsvis hittade du den här artikeln informativ och användbar. Låt oss veta i kommentaravsnitt nedan vilken strömningstjänst du skulle välja att se NBA-spelen live och online.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me