Hur man tittar på Mubi någonstans i världen?

Ibland kan det ta ganska längre tid att leta efter en film att fånga på Netflix än du hade förväntat dig. I de flesta fall är det inte så att filmerna i deras bibliotek inte är lika lockande, men många av dem verkar vara så bra att det blir mycket svårt att välja en att titta på dem. Om du är som de flesta, kommer du förmodligen att få ett allvarligt fall av analysförlamning. För tittare som inte vill bli stressade med att bestämma vad de ska titta på erbjuder Mubi ett mycket övertygande alternativ. Till att börja med erbjuder denna unika strömningstjänst bara 30 filmer åt gången, så att välja en att titta på blir så mycket enklare.


Hur man tittar på Mubi någonstans i världen?

Hur man tittar på Mubi överallt i världen?

Är Mubi något bra?

Listan över filmer du hittar när som helst på plattformen är faktiskt sammansatt av ett mycket begåvat team av film snobs och akademiker. Du kan hitta en bra blandning av prisbelönta filmer att välja mellan när du letar. För att säkerställa att innehållet alltid förblir friskt läggs en ny film till i listan varje dag medan en annan tas bort. Varje film finns kvar på listan bara 30 dagar.

Förutom att vara en filmströmningsplattform, låter Mubi dig också läsa expertrecensioner från kända filmförfattare från en redaktion som de kallade ”The Notebook”. Här får du veta vad andra filmkritiker tycker om filmen du bara ska titta på, och fördjupa din kunskap om allt filmfoto. Om du upptäcker att en film du planerat att se redan har gått förbi 30-dagarsmärket och inte längre finns på listan kan du fortfarande se den för $ 4 i HD när det passar dig.

Var är Mubi tillgänglig?

När det gäller regional tillgänglighet erbjuder Mubi en annan uppsättning filmer beroende på var du är baserad. Tjänsten har för närvarande lokaliserats för användare i Storbritannien, USA, Frankrike och Kanada. Så alla dessa regioner har en annan uppsättning filmer i sortimentet. Mubi kommer också snart till Indien.

Om du råkar vara ur dessa regioner kan du inte komma åt Mubi på grund av regionala begränsningar. Det finns dock en lösning du kan implementera. Hur skulle du komma åt dessa regionala listor trots i andra delar av världen? VPN till undsättning.

Använda en VPN för att strömma Mubi utanför USA, Storbritannien eller Kanada?

VPN står för ett virtuellt privat nätverk, och det hänvisar till en samling servrar som låter dig få åtkomst till geobegränsade tjänster och också kryptera din anslutning. Krypteringen döljer i princip all din Internet-trafik. Det gör det svårt för någon att se vad du gör upp online. Att ansluta till en VPN-tjänst håller dig också anonym under hela din användning av Internet. Personliga uppgifter som din plats och identitet förblir dolda. Så ingen information om dig lämnas kvar på de webbplatser du väljer att besöka. Så här kan du använda VPN för att titta på Mubi var som helst i världen:

 1. Det första du behöver göra är att registrera dig för en VPN-tjänst.
 2. Ladda sedan ned och installera VPN-appen på den enhet som du vill strömma Mubi på.
 3. Starta appen och anslut till en VPN-server i USA.
 4. När du har anslutit till en amerikansk server får du en tillfällig Amerikansk IP-adress som gör att det ser ut som om du är belägen i USA.
 5. Nu när du har en amerikansk IP kan du enkelt strömma Mubi från var som helst i världen.

Om du vet att du kommer att spendera mycket av din tid på att strömma, bör du verkligen överväga att prenumerera på en VPN-tjänst. Detta hjälper till att buffra dig från alla åtgärder som din Internetleverantör kan tillämpa för att stryka din anslutning. I detta avseende innebär strypning allt från att bromsa ner din hastighet till att neka din åtkomst till vissa strömmande webbplatser och kanaler. Om du använder en VPN förhindrar din Internetleverantör att spionera på dig, så de kommer inte heller att ha någon aning om vad du gör.

Bästa VPN för att titta på Mubi utomlands

Nu när du vet vad du står för för att få ett VPN-abonnemang, låt oss ta en titt på vilken typ av leverantörer du borde tänka på att prenumerera på.

1. ExpressVPN

ExpressVPN sticker ut som en av de mest pålitliga leverantörerna du kan vända dig till för ditt online-skydd. Den prisbelönta tjänsten har mer än 2000 servrar i sitt nätverk och finns i mer än 90 länder. Dess stora servertäckning använder upp till 200 000 IP-adresser för sina abonnenter att länka till och har fortfarande ett antal stealth-servrar som du kan ansluta till om landet du är i inte tillåter VPN-anslutningar.

Du får upp till tre samtidiga anslutningar med denna leverantör. ExpressVPN stöder OpenVPN, SSTP, L2TP och PPTP som VPN-protokoll. Tjänsten är baserad på Brittiska Jungfruöarna, så det finns ingen oro för att dina uppgifter delas med myndigheterna eftersom de flesta av dem inte har någon jurisdiktion där. Tjänsten har också en tydlig nollloggningspolicy, så de har inte heller någon aning om vad du ska göra online. Säkerhet säkerställs genom 256 bitars AES-kryptering. Tjänsten levereras också med en smart DNS-tjänst för att dölja din plats och identitet. Obegränsad bandbredd och obegränsad serverväxling kommer som standard så att du kan strömma sömlöst från Mubi oavsett var du än befinner dig. För att se vad annat ExpressVPN har att erbjuda, titta på vår ExpressVPN Review.

2. IPVanish

IPVanish krediteras med att erbjuda en av de snabbaste VPN-tjänsterna i världen. Denna USA-baserade leverantör är populär bland streamare på grund av dess ultra-snabba servrar. IPVanish grundades 1999 och har ett växande nätverk med mer än 1500 servrar till sitt namn. Tjänsten använder också 256 bitars AES-kryptering för att säkerställa att användertrafiken förblir säker. IPVanish-appar är tillgängliga på iOS, Mac, FireStick, Windows, Linux och Android.

Tjänsten är en av få som har stöd för upp till 10 samtidiga enheter. IPVanish erbjuder också ett SOCKS5-webbproxy som du kan vända dig till om du bara vill dölja din plats och identitet när du är online. Tjänsten säkerställer att abonnenter får både obegränsad bandbredd och obegränsad serverväxling. Titta på vår IPVanish Review för att se om detta är den bästa tjänsten för dig.

3. NordVPN

NordVPN är en av de bästa leverantörerna du någonsin kan se till att registrera dig med. Tjänsten är smal och packar en hel del slag. Med över 4000 servrar du kan välja mellan, trampar NordVPN enkelt över andra leverantörer som har ett mycket mindre nätverk. Tjänsten är baserad i Panama, och detta är en region som inte är part i några lagar om delning av data. Detta betyder att dina uppgifter kommer att vara i stora händer. Med sin noll-loggningspolicy väl implementerad behöver du inte oroa dig för att någon får tag i din trafikhistoria.

NordVPN tar din online-säkerhet mycket på allvar och har funktioner för detta. Tjänsten leder dina data genom två istället för en; följaktligen fördubblar den redan nuvarande 256 bitars AES-krypteringen. Tjänsten erbjuder även obuskerade servrar för VPN-användning i länder där det är förbjudet, samt dedikerade servrar för de som vill ha specialiserad tjänst. NordVPN fungerar också bra med Tor för att säkerställa att du förblir anonym. NordVPN är också bra att surfa på eftersom det gör att du kan ansluta till servrar som är specifikt optimerade för det. För en mer omfattande uppdelning av vad tjänsten har lagrat, titta på vår NordVPN Review.

Titta på Mubi utomlands

Att strömma från Mubi utanför Storbritannien, USA, Kanada eller Frankrike borde vara en lek när du har rätt VPN-leverantör vid din sida. ExpressVPN, IPVanish och NordVPN har alla rätt service för att hålla din anslutning privat, säker och supersnabb. Gå vidare och titta på vart och ett av våra detaljerade recensioner för mycket djupare insikt innan du fattar ditt beslut.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map