Hur man tittar på Tyson Fury vs. Otto Wallin Live Online

Biljetter är slutsålda 18000 fans är redo att fylla i T-Mobile Arena den 14 september 2019. Varför? Eftersom Tyson Fury kommer att gå head to head mot Otto Wallin för andra gången på amerikansk jord. Sätena i arenan är borta. Vill du ta en virtuell plats och titta på kampen online? Sedan så här kan du strömma Tyson Fury vs Otto Wallin bor från Storbritannien, USA, Australien eller någon annanstans i världen.

Hur man tittar på Tyson Fury vs. Otto Wallin Live Online

Hur man tittar på Tyson Fury vs. Otto Wallin Live Online

Fury vs Wallin – Livestreaming

Anfallet vid T-Mobile Arena kommer att finnas tillgängligt för streaming i två länder, USA och Storbritannien. Båda länderna har officiella programföretag för sådana slagsmål. Även om det kommer som goda nyheter för invånarna i landet, är det inte så roligt för dem som bor utomlands.

Kanalerna som sänder Fury vs. Wallin-kamp är geobegränsade till deras respektive länder. Det betyder alla som bor utomlands har inte tillgång till deras innehåll var de är.

Du ser, sådana streamingtjänster undersöker din IP-adress för att bestämma din plats. När de räknar ut är du inte inom området där de har sändningsrättigheter, du kommer att blockeras nästan omedelbart.

Men det finns ett sätt att göra det kringgå frågan, som jag kommer att prata om senare i den här guiden. Men nu, låt oss se vad (Fury vs. Wallin) kanaler är:

ESPN+

ESPN + logotypFury vs. Wallin kommer att strömma live och uteslutande i USA den ESPN+. Det finns flera positiva saker med ESPN som är värd för detta evenemang.

Först kommer det inte att vara det sista eftersom ESPN har rätt att sända Att skämta kämpar länge i framtiden.

Du kommer att titta på kampen som Joe Tessitore, och tidigare världsmästare Timothy Bradley Jr. och Andre Ward ring kampen från ringside. Så du kommer att se och höra åtgärden på det mesta.

  Omitir los apagones de UFC Fight Pass Cómo hacerlo con VPN / Proxies

ESPN + är företagen OTT-tjänst som inte kräver kabelabonnemang. Vem som helst i USA (betoning på USA) kan prenumerera på kanalen mot en avgift på $ 4.99 / monoth eller $ 49.99 / år med en 7-dagars gratisversion.

De som bor utomlands kommer dock inte att kunna komma åt kanalen, som jag nämnde ovan. Om de försöker lansera sin officiella webbplats, detta geo-felmeddelande kommer att dyka upp:

“ESPN + är inte tillgängligt i ditt land på grund av problem med innehållsrättigheter.”ESPN + -fel

Men det är okej. När du är klar med den här guiden kan du skaffa dig ett prenumeration och strömma Fury vs. Wallin live

BT Sport Box Office

BT Sport LogoFury kommer att försöka säkra 29: e segern av sin yrkeskarriär när han möter Wallin. Så, fans i Storbritannien, förbered dig, du har också ett hem för episka slagsmål i form av BT Sport Box Office.

BT Sport Box Office är platsen att titta på de mest ivriga förväntade händelserna i kalendern. Du kan även hitta topp UFC-evenemang för ett visst pris.

Men problemet är, nyligen har fansen varit besvikna över programföretaget. Det brukade låta dem strömma sina slagsmål utan att behöva betala en extra avgift ovanför det redan existerande prenumeration. Nu kommer de att behöva ta bort £ 19,95 för att se evenemanget som börjar ungefär midnatt (UK tid).

Även ett annat problem för expater som lämnar landet. Kanalen är endast tillgängligt i Storbritannien, vilket innebär att om du bor utomlands får du en felmeddelande liknar ESPN +:

“Tyvärr, den här videon är inte tillgänglig i ditt land.”BT Sport-fel

Återigen kan geobegränsningar inte begränsa din åtkomst till dessa kanaler längre. Lösningen är nästa. Bläddra lite längre och lära dig hur avblockera BT Sport och se Fury vs. Wallin live på:

 • Apple TV
 • Smart TV
 • Playstation 4
 • Xbox
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Windows PC
 • Mac OS

Tyson Fury vs Otto Wallin – Stream Anywhere

Det är ganska enkelt. Allt du behöver göra är dölja din enhets plats så att det verkar som om det är i det land du väljer. Oavsett vilken kanal du väljer att strömma på, finns det bara ett sätt att komma åt den utomlands, a Virtuellt privat nätverk.

  Как да гледате онлайн на живо Евролига 2018/2019 на живо

En VPN låter dig ta en IP-adress i ett annat land. du kommer få den IP baserat på servern du väljer att ansluta till. Låt oss ta ESPN+ som ett exempel här. Kanalen är endast tillgänglig i USA, vilket innebär att den kräver en Amerikansk IP-adress.

Så i princip bara ansluta till en VPN-server i USA, och ditt problem är löst. Du får en USA: s IP-adress, och kanalen kommer att tro att du är en nuvarande amerikansk bosatt (plats-spoofing). Som ett resultat kan du gå vidare och strömma kampen live på ESPN + trots att han fysiskt är utomlands.

Stegen

Det är en enkel uppgift. Följ bara stegen nedan och se Fury vs. Wallin live var som helst:

 1. Börja processen med registrerar dig för en VPN-tjänsteleverantör. ExpressVPN är ett bra sätt att börja.
 2. Nästa, ladda ner deras VPN-applikation och installera den på din enhet.
 3. Logga in med ditt användarnamn och lösenord.
 4. Anslut till en server baserat på kanalen du valde:
  • US-server för ESPN+.
  • Brittisk server för BT Sport.
 5. Slutligen lansera kanalens webbplats eller dess dedikerade app.
 6. Stream Tyson Fury vs. Otto Wallin var som helst

Det finns hundratals VPN där ute som gör jobbet åt dig, men bara ett fåtal sticker ut när det gäller kvalitet, hastighet och tillförlitlighet. ExpressVPN är en av de bästa i VPN-branschen som skryter över 3000 servrar i 94 länder. När det gäller sekretess har du tagit hand om att använda dess dödsbrytare, ingen loggpolicy och delad tunneling. Om det inte är ditt val, se till att titta på andra alternativ nedan.

Tyson Fury vs Otto Wallin – Allt om kampen

Fury vs Wallin Stats

Den engelska mästaren Tyson Fury har blicken för att slå ut Sveriges egna, Otto Wallin kommer 14 september 2019. Huvudevenemanget i T-Mobile Arena börjar kl 11.00 strax efter underkortet på ESPN+. Om du har valt BT Sport, kommer evenemanget att gå live kl Midnatt.

  Cómo ocultar la dirección IP en Apple TV

För bara tre månader sedan gjorde Fury sin amerikanska debut mot Tom Schwarz, där han slog ut honom i andra omgången. Men det är inte det som är viktigt. Om du inte vet detta är Fury inte så fokuserad på Otto; det är det som kommer framöver som han ser fram emot.

Tillbaka i december gick Fury emot Deontay Wilder. Matchen slutade oavgjort och anläggningen var planerad till februari 2020 om Fury vinner den kommande kampen.

Å andra sidan kommer detta att markera Wallins andra anfall i USA. Hans första var tillbaka i april när han mötte mot Kisner vid Boardwalk Hall i Atlantic City.

28-åringen anses vara underhunden i denna kamp, ​​och många fans har spekulerat att han kommer att förlora via knockout. Vi kan inte anta någonting om vi inte ser vad som händer i ringen, tror du inte?

Nu är det här Tyson Fury mot Otto Wallin episk kommande anfall:

Huvudkort

 • Tyson Fury vs. Otto Wallin
 • Emanuel Navarrete mot Juan Miguel Elorde
 • Jose Pedraza mot Jose Zepeda

card

 • Carlos Cuadras mot Jose Maria Cardenas
 • Gabriel Flores Jr. mot Miguel Angel Perez Aispuro
 • Felix Valera vs. Vyacheslav Shabranskyy
 • Isaac Lowe mot Ruben Garcia Hernandez
 • Isidro Ochoa mot Iskander Kharsan
 • Guido Vianello mot Cassius Anderson
 • Abraham Martinez mot Kevin Johnson

Stream Tyson Fury vs Otto Wallin var som helst

Kom ihåg att fans i Storbritannien måste vänta till de tidiga timmarna på söndag 15 september, runt midnatt. Var försiktig och ställ in dina larm; du vill inte missa det här.

När det gäller de utomlands saknar du någon kamp från och med nu. Du har en Virtuellt privat nätverk nu, det ultimata verktyget för online-frihet. Använd sådan teknik och stream Fury vs. Wallin var som helst i världen.

Jag är ett stort Wallin-fan, och jag skulle gärna vilja se honom vinna detta, hur är det med dig? Vem tror du kommer att vinna segrande?? Dela dina förutsägelser nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me