Hur man tittar på Anthony Joshua vs Andy Ruiz 2 Live online

Efter ett chockerande nederlag tillbaka i juni, Anthony Joshua kommer att se till att återta hans WBA, IBF, WBO och IBO världstitlar på 7 december 2019 i Saudiarabien när han kvadrerar mot Andy Ruiz i en episk ommatch. Tyson Fury förutspådde resultaten då, men hur kommer det att bli den här gången för den brittiska boxaren? Det finns bara ett sätt att veta det. Läs vidare och ta reda på det hur man tittar på Joshua vs. Ruiz II live online.


Hur man tittar på Joshua vs. Ruiz 2 Live online

Hur man tittar på Joshua vs. Ruiz 2 Live online

Hur man streamer AJ vs. Destroyer Live överallt i världen

En VPN kan flytta dig dit du bara vill vara ansluta till en server på en specifik plats. Om du vill visas i USA, anslut bara till en Amerikansk server. Detsamma gäller för varje land om du väljer en server i regionen. När du ansluter kommer du att få en IP-adress i territoriet och direkt tillgång till allt som är begränsat till den regionen.

Så här kan du se Joshua vs. Ruiz live var som helst:

 1. Registrera först med en trovärdig VPN-tjänsteleverantör. Du hittar det ExpressVPN toppar listorna när det gäller tjänster.
 2. Ladda ner deras Ansökan och installera den på din streamingenhet. Oavsett vad du använder, oavsett om det är Android, iOS, PC eller Mac, VPN-leverantören har klienter för dem.
 3. Logga in med ditt VPN-konto och anslut till en server enligt den kanal du har valt:
  • USA eller kanadensisk server för DAZN.
  • Storbritanniens server för Sky Go.
  • Australiens server för Main Event.
 4. Starta kanals webbplats eller dess dedikerade app om tillgänglig.
 5. Stream Joshua vs. Ruiz II live vart du än är.

Om du vill komma åt alla kanaler som sänder kampen, ExpressVPN är verktyget att använda. Den har servrar i alla länder vi har nämnt, och de brinner också snabbt. Kolla in VPN: er som kan hjälpa dig med ditt problem i tabellen nedan.

Se Joshua vs. Ruiz Live i USA

I USA kommer du att kunna strömma kampen live DAZN. Sportens Netflix har varit hemmet för boxningsevenemang under ganska länge nu och har aldrig tappat innehåll.

De har till och med minskat ett avtal med flera miljoner dollar med boxaren Canelo Alvarez som han är DAZN exklusiv fighter från och med nu. Det bästa med DAZNs tjänst är att den inte kostar så mycket varje månad. Inte bara det, utan alla boxningsstriderna ingår i prenumerationen, inget köp någonsin.

Om du vill titta på Joshua vs. Ruiz live, behöver du bara få ett DAZN-prenumeration. Du kommer att kunna dra nytta av deras 30-dagars kostnadsfria provperiod och sedan måste du betala en 9,99 $ månadsavgift. Detta är fantastiskt jämfört med vad andra kanaler erbjuder.

Dessutom är det inte kanalen som inte tar när vi pratar om enheter som stöds. Med ett giltigt prenumeration kan du se Anthony Joshua mot Andy Ruiz live Apple TV, FireStick, Android TV, Xbox One, PS4, Chromecast, iOS, Android och Smart TV.

Stream AJ vs. Destroyer i Storbritannien

Sky Go är den mest populära streamingtjänsten i Storbritannien. Detta beror på att det har en mängd program som tillgodoser alla strömningsbehov för individer. Om du är en boxningsfan som bor i Storbritannien, Sky Sports Box Office är dit du behöver gå. Om du har ett kabelabonnemang kan du delta i vad som går ner i ringen utan problem.

Priset på kampen kan vara £ 19,95 med en extra Avgift på 5 £ för telefonbokningar. Detta var exakt priset när jag köpte Joshua mot Povetkin.

Sky Go är en online-streamingtjänst som låter dig titta på Sky när du inte är framför din TV. Det betyder att du kan strömma kampen PC, Mac, Android, iOS, Xbox, PlayStation, Apple TV, Now TV och Roku.

Hur man tittar på Joshua vs. Ruiz Live i Australien

Kampen finns att köpa den Huvud händelse. Det kommer förmodligen att kosta 49.95 $, precis som alla andra boxningskampar. Australien har aldrig besviken sina invånare när det gäller att vara värd för de bästa boxningsmatcherna på TV. Fans har alltid haft ett hem att gå till om de är villiga strömma stora boxningstrider online.Ruiz vs. Joshua 2

Som jag nämnde betalar du bara för PPV och strömmar live via Foxtel eller Optus TV terar Foxtel på din PlayStation, Android, Chromecast iOS, PC, Mac, Xbox eller Samsung Smart TV.

Stream Joshua vs. Ruiz Live i Kanada

Kanadensare har ingen annan än Netflix of Sports, DAZN att sända en sådan enorm titelhändelse. När du får ett prenumeration på kanalen kommer du att kunna strömma live-sport, inklusive UEFA Champions League, MMA, Boxing och mycket mer.
Bara betala $ 20 / månad eller $ 150 per år, och du kommer att ha alla sporter du behöver för att tillgodose dina strömningsbehov. Å andra sidan, om du är en ny prenumerant, kommer du att kunna dra nytta av DAZN: s 30 dagars gratis prövotid.

För att inte tala om att kampen är en del av prenumerationerna, vilket innebär att du inte behöver köpa den som PPV. Så fortsätt, prova DAZNs tjänster i Kanada och njut av de största boxningsmatcherna på din Apple TV, FireStick, Android TV, Xbox One, PS4, Chromecast, iOS, Android och Smart TV.

Joshua mot Ruiz

Tillbaka in juni, Den mexikanska kämpen slog Joshua ner. Kampen avbröts i sjunde omgången. Men det höll inte den brittiska boxaren nere; han kommer tillbaka för sina titlar när de båda kommer in i ringen för en ny matchning Diriyah, Saudiarabien. 

Ruiz är ganska säker på att han kommer att uppröra oddsen en gång till. Som mästare antar jag att hans förtroende går igenom taket, även om arenan är utomhus. Så här har han att säga:

”Jag är säker på omkampanjen, men underskattar inte någon kämpe. Jag vet att AJ kommer att bli starkare och mer fokuserad men inuti gymmet, som Mike Tyson säger, alla har en plan tills de blir träffade. ”

Några starka ord från den mexikanska kämpen, tycker du inte? Men AJ lade sig inte bara utan svar. Han behandlade också ommatchningen:

“Det handlar om hur du kommer tillbaka. Jag har en annan utmaning i mitt huvud. När du har gått vägen en gång kan du göra det igen. Jag tittar på mig själv i spegeln och säger att jag vet att jag är bättre än det [förlorar förra gången]. Andy är fortfarande samma person. Han kommer spel och jag måste byta några av mina bitar och bobs. “

Den föregående striden genererade mer än 11 212 000 pund (15 miljoner dollar) i Storbritanniens betalningsförsäljning. Hur mycket tror du att den här kommer att få? För att inte tala om att höjdvideoen på DAZNs Youtube Channel är mest bevakade i plattformens historia. Vi kan inte göra antaganden nu, men vi kan ta en titt på hur de två striderna står nu:

Ruiz vs. Joshua Stats

Nedan hittar du hela kortet för evenemanget som händer på Madison Square Garden:

Huvud händelse

 • Anthony Joshua mot Andy Ruiz

Under kort

 • Alexander Povetkin mot Michael Hunter
 • Filip HRGovic mot Eric Molina
 • Jono Carroll vs. TBD

Hur man tittar på Joshua vs Ruiz Live Online – Slutliga tankar

Elden mellan dessa två har byggts upp sedan deras kamp i juni. Den här gången är Joshua ute efter att återfå sina titlar efter en förnedrande finish. Så vi är garanterade att få den bästa kvaliteten på boxning 7 december 2019.

För dem som inte vet hur de kan och inte verkar hitta ett sätt att göra strömma kampen, den här guiden är för dig. Använd den information jag gav dig och njut av Joshua vs Ruiz II bor var som helst. Säg mig, vem är du som förankrar? Dela dina förutsägelser i kommentarerna nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map