Hur man tittar på Waipu TV utanför Tyskland

Hur man tittar på Waipu.TV utomlands? Letar du alltid efter den perfekta lösningen för TV-tittande? Sedan är Waipu TV den IPTV-tjänst som du inte visste att du behövde. Här är en information för dig, du kommer inte att missa något program längre och du kan äntligen kunna titta på TV ordentligt med ett Waipu TV-abonnemang. Även om det här är en tysk tjänst som erbjuds de som bor i Tyskland, kan tyska expat och människor i Storbritannien, Schweiz, Österrike, Danmark, Kanada, Australien och USA dra nytta av sina tjänster. Genom att använda en VPN blir Waipu.tv tillgänglig för alla som bor utanför Tyskland, och det bästa är att de kan strömma det på PC, Mac, Firestick. Fire TV, Apple TV, Chromecast, Android och iOS operativsystem.

Se Waipu TV utanför Tyskland med hjälp av en VPN.

Se alla dina favorit tyska TV-kanaler på Waipu genom att följa dessa enkla tre steg. Först måste du dladda Waipu TV för iOS eller Android för fri på din smartphone och börja din kostnadsfria testversion. Nu kan du också ström din favorit visar direkt på din TV via Google Chromecast / Amazon Fire TV. Med Waipu TV kan du spela in upp till hundra timmar av deras direktsändningar och spela upp dem igen vid en bekväm tidpunkt. Nu gäller dessa steg för dem som är belägna i Tyskland, men de som så råkar bo utomlands kommer så småningom att följa dessa steg efter att ha registrerat sig för en VPN först. Varför ett VPN? Eftersom en VPN avblockerar Waipu TV eller i princip någon kanal eller tjänst med begränsningar på den. Det här är vad du behöver göra:

 1. Först måste du registrera dig för en VPN-tjänst. Håll dig borta från gratis VPN som Hola och sök efter ansedda VPN som ExpressVPN.
 2. Nu när du har skapat ditt VPN-konto, ladda ner och installera VPN-appen på enheten som du vill strömma Waipu TV på.
 3. Starta appen och anslut till en VPN-server i Tyskland.
 4. Din nya tyska IP-adress får det att se ut som om du är belägen i Tyskland.
 5. Med denna metod kan du inte bara blockera Waipu TV utan också kanaler som Magine TV, ZDF, ARD, Zattoo, Sky Deutschland, DAZN och German Amazon Instant Video.
  Как да заобиколите гео ограниченията и грешките на местоположението

Det finns dock många VPN-tjänsteleverantörer som du kan prenumerera på, ExpressVPN överträffar dem alla när det gäller säkerhet och service av hög kvalitet. ExpressVPN säkerställer en helt privat surfupplevelse och avlägsnar pålitligt stora strömningstjänster och webbplatser. Deras kundsupport är supervänligt och hjälpsamt och deras återbetalningspolicy respekteras utan några frågor. Kolla in andra leverantörer av VPN-tjänster som kan hjälpa dig att titta på Waipu TV utanför Tyskland.

VPN-fördelar

En VPN är en anslutningsmetod som används för att lägga till säkerhet och sekretess i privata och offentliga nätverk. Det låter användare säkert komma åt ett privat nätverk som det skapar och dela data genom det. Det krypterar alla dina uppgifter så att det du gör på nätet inte kan spåras, vilket gör att blockering av processer blir en bit kaka. Genom att byta ut din nuvarande IP-adress till en som överensstämmer med landets plats kommer du att kunna kringgå alla typer av begränsningar. Det finns andra fördelar som följer med ett VPN-abonnemang, av vilka några är:

 • Skydda användarnas integritet från nyfikna ögon och myndighetsövervakningsaktiviteter
 • Dölj surfaktivitet från lokala nätverk och internetleverantörer.
 • Tillåter strömning och fildelning.
 • Genomgå censur på internet och ta dig runt brandväggar.
 • Spara användare pengar med gränsrelaterade köp.

Waipu.TV-kanallista

Totalt får Waipu TV-användare strömma över 70 kanaler. Här är ett urval av det bästa av dem:

 • Gratis kanaler: ARD, ZDF, KiKa, 3Sat, ZDF neo, arte, WDR, MDR, Phoenix, SWR, HR, NDR, BR, ZDF info, RBB, SR, DW, alpha, ONE
 • Waipu TV Comfort: RTL, RTL 2, Super RTL, RTL Nitro, Sixx, nTV, RTL Plus, Toggo Plus
 • Sat.1, Pro7, Vox, Kabel Eins, DMAX, Pro7 Maxx, Welt, Sat.1 Gold, Kabel Eins Doku, N24 Doku
 • Sport 1, Sky Sport News
 • Deluxe Music, MTV
 • Waipu TV Perfect: Tele 5, TLC, Zee One, Comedy Central, Nickelodeon, EO TV, go TV, Servus TV, BBC, Ric, CNN, Aljazeera, France 24, EuroNews, 24, münchen.tv, ORF2, Xite, Insight, bibel.tv , HSE 24, QVC, 123 TV, Sonnenklar TV, hälso-TV, CNBC, Rocketbeans TV.
  Cómo ver la transmisión en vivo de la Champions League 2023/2023

Se Waipu TV utanför Tyskland

Skaffa en TV i alla rum med ett Waipu-TV-abonnemang eftersom det är den typen av tjänster som Waipu TV är. Med en VPN kan du se tysk TV live utomlands. Du kan också strömma dina favorit-TV-program via Waipu TV och dess app i HD. Så om du är en tysk expat som undrar hur du ska titta på Waipu TV utanför Tyskland, få en VPN och alla dina strömningsproblem är löst.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me