Как да деблокирате RARBG от всяка точка на света?

В своя пик Rarbg.com е имал до 300 000 посещения ежедневно. Този голям обем на трафик беше посочен сред най-добрите торент сайтове за източници на файлове, като потребителите се насочват към сайта за споделяне на файлове с връстници към торент различни форми на медия. Сайтът е чудесен източник на филмови торенти от още през 2008 г. и този статус и популярност за съжаление са го получили в няколко правни проблема. Достъп до сайта дори е отменен от редица държави. Те включват Саудитска Арабия, Великобритания, Дания. Португалия, Пакистан, България, Мароко, Индия, Индонезия. Австралия, ОАЕ, Финландия и Ирландия.

Как да деблокирате RARBG от всяка точка на света?

Как да деблокирате RARBG от всяка точка на света?

Защо е забранен RARBG?

Повечето от тези страни са най-голямата причина за тяхната цензура като нарушаването на правилата за авторско право. Те подозират, че по-голямата част от съдържанието, хоствано от сайта, е пиратско. Въпреки че това може да е вярно до известна степен, за повечето хора неползването на rarbg.com оставя доста други избори за източник на качествено съдържание.

Ако въпреки блоковете, които все още сте сигурни, че искате да използвате услугата, ще трябва да покриете някои от базите си. Сигурен съм, че не бихте искали да се сблъсквате с наказателно преследване от компании за нарушаване на авторски права, ако установите, че сте изтеглили пиратско съдържание. Вашият интернет доставчик може да продължи да блокира достъпа до сайта, принуждавайки ви да търсите други опции. Ако това са всички ситуации, в които не бихте искали да намерите себе си, тогава трябва да научите за VPN.

Защо имате нужда от VPN за RARBG

VPN означава Virtual Private Network. Това е просто група от доставчици, принадлежащи към една компания, чрез които можете да насочите трафика си, след като закупите абонамент. Тези връзки ви помагат да скриете каквото и да е онлайн и гарантирате, че никой не може да проследи вашите дейности. С това ниво на анонимност вие можете свободно да разглеждате всеки сайт, който искате, и вие също ще имате достъп до тези, които са гео ограничени.

  Cómo ver la Copa América 2019 en vivo en línea

Всичко това става възможно чрез промените, които се случват на вашия IP адрес. След като се свържете с отдалечен сървър, можете да превключите вашия IP адрес от вашия действителен към виртуален. Виртуалният променя подробности като местоположението си и скрива самоличността ви, така че да поддържате личен профил.

Как да деблокирате RARBG чрез VPN

Тези промени ви позволяват да получите достъп до гео ограничени и дори забранени сайтове от където и да сте, а също и да скриете самоличността си. С това ниво на анонимност някой ще бъде трудно да проследи сайтовете, които посещавате, камо ли вида съдържание, което сте изтеглили. Ето как можете да използвате VPN, за да деблокирате RARBG, например:

  1. Регистрирайте се при доставчик на VPN услуги.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
  3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
  4. Сега се свържете към VPN сървър.
  5. И накрая, достъп до RARBG от всяка точка на света.

Използването на VPN също ви пази от вашия интернет доставчик. Известно е, че някои доставчици на интернет услуги подслушват вашите дейности онлайн и дори прилагат мерки за регулиране на използването на интернет. Това се нарича дроселиране и извинението, което повечето доставчици на интернет услуги дават за това, е да регулират мрежата си. Това наистина не е честно, защото означава да получите много по-малко от това, което сте платили, когато сте избрали конкретен широколентов пакет. Надеждната VPN услуга помага да се предотвратят тези ефекти и да се насладите ли на пълния капацитет на вашата връзка.

ранг
VPN доставчик
връзка

ранг

VPN-доставчик

  • 30-дневна гаранция за връщане на парите
  • Неограничена честотна лента
  • Приложения за всичките ви устройства
  • 24/7 Поддръжка на живо

Посетете ExpressVPN

ранг

VPN-доставчик

Посетете BulletVPN

ранг

VPN-доставчик

Посетете NordVPN

4

VPN-доставчик

Посетете Surfshark

Най-добрите VPN за отблокиране на RARBG

Изборът на конкретен VPN доставчик, на който да се абонирате, може да представлява огромно предизвикателство, особено за потребителите, които никога преди не са използвали услугата. За да се опитаме да помогнем за преодоляването на този проблем, ние създадохме кратък списък от три доставчика от най-високо ниво, за които можете да се абонирате. Разгледайте списъка ни с топ 3 на най-добрите VPN за деблокиране на rarbg.com по-долу.

  Är VPN Legal i UAE?

1. ExpressVPN

ExpressVPN е типът доставчик, който всъщност не взема никакви преки пътища за качествена услуга. Базирана на Британските Вирджински острови, услугата е отговорна за над 2000 сървъра, които са разположени в повече от 90 държави. Това му позволява да предложи над 200 000 IP адреси за използване от големия си списък от абонати. Услугата поддържа торентинг и разполага с надежден екип за обслужване на клиенти, който винаги е на повикване 24/7. ExpressVPN също предлага уникални функции като разделно тунелиране, а също така има затъмнени сървъри, с които можете да се свържете, ако сте базиран в държава, която не поддържа VPN използване.

ExpressVPN позволява до 3 едновременни връзки и осигурява 256-битово AES криптиране, за да се защитят и защитят данните на потребителите. Това също е на върха на нулевата политика за регистрация, която доставчикът има в пълна сила. ExpressVPN предлага и лесен за използване VPN клиент, който може да бъде изтеглен директно на вашия рутер, а броят на едновременните връзки се увеличи. Услугата също поддържа VPN протоколи като OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP и SSTP за използване от своите клиенти. Доставчикът е чудесен и за торентинг, тъй като неговите сървъри предлагат висока скорост и надеждни връзки. За повече информация за това, което можете да спечелите, след като се абонирате, разгледайте нашия по-сложен ExpressVPN преглед.

2. IPVanish

Малко доставчици са толкова способни, колкото IPVanish има отношение към поддръжката на торент. Доставчикът дори има определени елементи от своята услуга, изградени около тази конкретна дейност. Те твърдят, че са най-бързите за торент и дори гарантират анонимно споделяне на P2P файлове за всеки, който реши да се абонира за тях. Услугата също не разчита на онлайн сигурността. Това се улеснява чрез военната им 256-битова AES услуга за криптиране.

IPVanish също ви позволява да имате до 10 едновременни връзки под един абонамент. Това е чудесно за малка офисна настройка, тъй като помага да се спестят разходи. Използването на услугата означава, че ще имате достъп до нейния легион от над 1500 сървъра, които предоставят до 40 000 IP адреси, за да се свържете. Услугата работи добре и с VPN протоколи като OpenVPN, L2TP / IPSec и IKEv2. Това е успоредно с неговата поддръжка за неограничена честотна лента, както и неограничена смяна на сървъра. За да видите какво друго е способен този доставчик, разгледайте нашия подробен преглед на IPVanish.

  How to Change Your Roku Account’s Region

3. NordVPN

NordVPN приключва нашия списък с препоръки като най-добрите VPN точки за деблокиране на Rarbg.com. Услугата може да се похвали с до 4000 сървъра, разположени в повече от 60 страни. Той е един от малкото добре свързани доставчици, на които можете да разчитате за всестранна защита. Услугата предоставя и 256-битово AES криптиране, но има няколко други инструмента, за да усили ефекта си. Първо, има двоен инструмент за криптиране, който маршрутизира вашите данни през два сървъра вместо един. Тогава има възможност да изберете към кой сървър да се свържете въз основа на вашите дейности онлайн. Има сървъри, оптимизирани за торент, стрийминг, масово изтегляне и онлайн игри.

NordVPN позволява на потребителите да се съсредоточат върху работата си, като елиминират разсейванията чрез софтуера си CyberSec. Има и функцията за Smart Play, която ви позволява да се свързвате с географски ограничени сайтове, като скриете местоположението си. Услугата също предлага специализирани IP услуги и има превключвател за Интернет убийство, за да предпази вашата VPN връзка от всяка уязвимост. Услугата също така приема до 6 едновременни връзки, така че можете да имате всички ваши устройства защитени. За да видите какво повече NordVPN има в магазина, разгледайте нашия преглед NordVPN.

Заключение за най-доброто VPN за Rarbg.com

Използването на VPN към торент ви позволява да имате спокойствие, докато изтегляте файловете си. Добавеното ниво на сигурност поддържа връзката ви анонимна, така че не трябва да се притеснявате, че известията за нарушаване на авторски права ще попаднат във вашата пощенска кутия. За повече информация относно споменатите VPN, отделете време, за да преминете през всеки техен отделен преглед. Ще знаете кой да изберете след като го направите.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me