Разблокиране на забранени сайтове във Великобритания – Как да използвате VPN?

Как да деблокирате забранени сайтове във Великобритания с помощта на VPN? Обединените интернет доставчици като O2, Sky, TalkTalk, BT, и Virgin Media непрекъснато добавят повече уебсайтове към списъка си с блокирани сайтове във Великобритания. От торент сайтове като Пиратски залив и KickAss Torrents към поточни портали като Putlocker, Afdah и FirstRowSports. Трудно е да се види къде ще спрат заповедите за забрана на тези сайтове. Ако сте жител на Великобритания, можете да използвате VPN да деблокирате забранения сайт, който искате. Уча как да използвате VPN, за да заобиколите интернет цензурата във Великобритания На Windows PC, Mac, iPhone, iPad или Android.


Разблокиране на забранени сайтове във Великобритания - Как да използвате VPN?

Разблокиране на забранени сайтове във Великобритания – Как да използвате VPN?

Забранени сайтове във Великобритания – кратка история

За да изпълнят съдебните разпореждания, доставчиците на Великобритания започнаха да блокират определени уебсайтове преди години. Нещата обаче не са спрели дотук. Постоянно се добавят нови сайтове. Ако се опитате да получите достъп до някой от тези уебсайтове, ще бъдете пренасочени към страница за грешка, която гласи, че вашият интернет доставчик е блокирал този сайт. Ето списък на съобщенията за грешки, които може да срещнете при опит за достъп до забранени сайтове във Великобритания. Съобщението за грешка, което получавате, варира в зависимост от това дали вашият интернет доставчик е O2, Sky, TalkTalk, BT или Virgin Media.

 • Достъпът до този уебсайт е блокиран.
 • Достъпът е блокиран. За съжаление този уебсайт не е достъпен чрез BSkyB.
 • Грешка – сайтът е блокиран.
 • За съжаление уебсайтът, който сте поискали, не е наличен чрез Virgin Media.
 • Страницата, която търсите, е блокирана.

Използването на VPN е най-добрият и най-безопасният начин да ги заобиколите Великобритания ISP блокове.

Как да деблокирате забранени сайтове във Великобритания с VPN

Ако никога не сте използвали или чували за VPN няма причина да се откажете. VPN, съкратено за виртуална частна мрежа, се използва от много години от корпорации и фирми за защита на техните лични данни. Когато настроите VPN връзка на вашия PC, Mac, iOS, или андроид устройство, никой, дори вашият интернет доставчик, няма да може да подслушва вашите онлайн дейности. Не само това, но и вие ще можете забранен достъп до сайтове във Великобритания. Геоблокираните поточни канали, които не са налични във Великобритания, също могат да бъдат деблокирани чрез VPN.

 • Конфигурирането на VPN не изисква никакво техническо ноу-хау. Можете лесно да изтеглите и инсталирате VPN приложения На PC, Mac, iPhone, iPad, и андроид.
 • VPN криптира целият ви интернет трафик и скрива вашия IP адрес. Няма повече известия за нарушаване на авторски права от вашия интернет доставчик.
 • Уебсайтовете вече няма да могат да ви проследяват.
 • Можете също да използвате VPN за отблокирайте гео ограничени канали като Американски Netflix, NBC Sports, Hulu, и HBO GO.

Стъпките

За да получите достъп до блокирани уебсайтове във Великобритания, трябва да се спазват някои стъпки. Ето ги и тях:

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN. силно препоръчвам ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN приложението на вашия Android, iOS, компютър или Mac.
 3. Влезте с вашия VPN акаунт и се свържете с всеки сървър, предоставен от вашата VPN.
 4. Сега вашият IP адрес е променен и вашата онлайн идентичност е прикрита.
 5. Сърфирайте в интернет и достъп до всеки уебсайт, който искате в Обединеното кралство.

Уверете се, че който и да е доставчик на VPN, с когото се регистрирате, не пази дневници на вашата активност при сърфиране. ExpressVPN е добър пример. Ето списък на най-добрите VPN услуги, които да използвате, за да забранен достъп до сайтове във Великобритания.

Най-добрият VPN за достъп до блокирани уебсайтове във Великобритания

Нямате представа колко VPN можете да намерите на пазара, когато въвеждате думата VPN. Независимо от това, преди да инвестирам в който и да е продукт, събирам цялата информация, която ми трябва за него. VPN-ите не се различават. Ето защо трябва да сте сигурни, че то ще задоволи вашите нужди, независимо какви са. Прегледах четири от най-добрите VPN мрежи в индустрията. Разгледайте всеки един от тях и изберете един въз основа на това, което ви подхожда най-добре.

ExpressVPN

ExpressVPN е на първо място в нашия списък, тъй като се счита за доставчик на VPN номер едно в света. Можете да четете отзиви от различни уебсайтове, ако искате, същите резултати ще изскачат „Уважаван надежден VPN“. Услугата има повече от 2000 сървъра в своята мрежа. Това включва 92 държави по целия свят. Ето защо можете да гарантирате, че ще заобиколите регионалните ограничения, независимо къде се намира каналът.

От друга страна, когато говорите за сигурност, този VPN се справя и най-добре. Той предлага най-новите военни криптовалути от високо ниво за сигурност, заедно с 200000+ IP адреси за анонимност. Не се притеснявайте кой ви шпионира вече. Вие сте напълно безопасни с ExpressVPN. Споменах ли, че тя позволява до 5 едновременни връзки? Е, да, те също и неограничена честотна лента.

NordVPN

NordVPN е друг топ претендент в VPN индустрията. Всеизвестно е обаче, че този VPN има най-голямата сървърна мрежа сред всички. Имам предвид 5000+ сървъра, това е огромно Не само това, но те са добре оптимизирани за всичко, което може да се нуждае от потребител, докато сърфира в мрежата, вариращи от стрийминг, игри или просто сърфиране.

Можете да свържете 6 устройства на акаунт и да споделяте VPN връзка. Това ще даде на всички устройства достъп до Double VPN услуга, което ви позволява да пренасочвате трафика си през два VPN сървъра вместо един. Освен това можете да използвате SmartPlay DNS прокси, ако не сте в сигурността. Просто конфигурирайте Smart DNS на вашето устройство и предавайте гео ограничено съдържание с пълна скорост. Това се дължи основно на това, че Smart DNS не криптира данните ви, така че не се получава загуба на скорост в процеса.

BulletVPN

BulletVPN все още е ново на пазара, така че може да видите, че няма толкова много сървъри за предлагане. Той има сървъри само в 30 различни страни. Обаче това, което липсва на сървърите, то със сигурност печели, що се отнася до сигурността и други услуги. Първо, той е един от най-добрите доставчици, ако искаме да споменем сигурността.

Второ, тя има услуга Smart DNS, която обещава повече от сто отблокирани канала, независимо от зоната им на покритие. И накрая, позволява до 5 едновременни връзки на акаунт. Ако това не прави добро VPN, съжалявам, не знам какво прави.

SurfShark

SurfShark is още едно ново вписване във VPN бизнеса. Този новодошъл удари индустрията, като щурмува в момента, в който дебютира. Имам предвид неограничени едновременни връзки? Нито един от VPN гигантите не предлага този вид услуга, дори IPVanish в него позволява до 10 устройства на акаунт.

Сървърната му мрежа е доста прилична, ако мога да добавя. Състои се от 800 сървъра в 50+ страни. Да не говорим, че това е един от малкото VPN, които всъщност работят с Netflix. Знаете, че Netflix успя да блокира VPN тези дни. Е, не с това ново дете на блока, не може. Вижте, това е доста страхотно. Отделете малко повече време и ще се конкурира с харесванията на ExpressVPN.

Хартата на Snooper – още една причина за използване на VPN

Правителството на Обединеното кралство току-що е минало Закон за разследващите правомощия от 2016 г.. Той е широко известен като Хартата на Снупър. Новият закон позволява на вашия интернет доставчик и правителство да шпионират това, което правите онлайн по всяко време. Така че можете или да махнете сбогом на вашата онлайн поверителност, или да използвате VPN да се добавете допълнителен слой сигурност и да попречи на доставчиците на интернет услуги / правителствените агенции да ви подслушват.

Списък на основните сайтове, забранени във Великобритания

 • Пиратският залив
 • KickAssTorrents
 • Putlocker
 • Afdah
 • WatchFree
 • Movie2k
 • EZTV
 • Първи редови спортове
 • CouchTuner
 • IsoHunt
 • Zmovie
 • MegaShare
 • SolarMovie
 • Torrentz
 • WatchFreeMovies
 • XMovies8

Как да получите достъп до блокирани сайтове Великобритания?

Изглежда, че свободата на интернет непрекъснато се свива във Великобритания. Когато добавите факта, че сега правителството открито шпионира онлайн дейностите на своите граждани, бъдещето започва да изглежда мрачно. Ако ти си сериозно за вашата поверителност онлайн и искам да достъп до уебсайтове без ограничения, трябва да се обърнете към VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map