Как да гледате Bodyguard в BBC Live извън Обединеното кралство

Въпреки че всеки може да предположи, че Бодигардът е истинска история, той разкрива, че е измислица, но базиран на много реален политически свят. Официалната премиера на Bodyguard беше неделя, 26 август от 21:00 ч. По BBC One. Тази поредица разказва събитията от специализирани операции във Великобритания по реда на лондонската столична полиция, които имат клонове, осигуряващи защита на дипломати, политици и роялти. Тези, които искат да гледат новия политически трилър, трябва да бъдат разположени във Великобритания, в противен случай достъпът до BBC ще бъде отказан. Въпреки гео ограниченията, наложени на BBC, хората в Австралия, САЩ, Канада и Германия все още могат да наблюдават Bodyguard, ако използват или VPN, или Smart DNS. Научете как можете да стриймвате предстоящата политическа драма от шест части от всяка част на света на всяко устройство PC, Mac, Android, iPhone и iPad.

Как да гледате Бодигард на живо онлайн по BBC извън Обединеното кралство

Как да гледате Бодигард на живо онлайн по BBC извън Обединеното кралство

Как да гледате телевизионни сериали на Bodyguard в BBC, използвайки VPN

VPN действа като телохранител на устройството ви. Вземи го? Той осигурява защита на вашите данни, чувствителна информация и ви предпазва от опасности, докато сте онлайн. Наличието на VPN до вас ви кара да се чувствате много по-безопасно, докато сърфирате в интернет. Той се разпростира в обществена или споделена мрежа и действа като тунел, така че можете да обменяте данни сигурно и анонимно през интернет, сякаш сте свързани директно към частна мрежа. VPN също свързва вашето устройство с един от неговите сървъри, което ви предоставя IP адреса на този сървър (в страната, в която се намира). Ето как можете да гледате Bodyguard в BBC извън Обединеното кралство, използвайки VPN:

  1. Регистрирайте се за VPN.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
  3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
  4. Сега се свържете към UK VPN сървър.
  5. И накрая, отидете на уебсайта на BBC или стартирайте приложението му.
  6. Сега, когато имате a Британски IP адрес можете да предавате поток Bodyguard от всяка точка извън Обединеното кралство.
  Как да получите BBC iPlayer в Нова Зеландия

ExpressVPN е водещият доставчик на VPN услуги на пазара. Силно препоръчваме да се абонирате за услугите му, въпреки че не предлагате най-достъпните цени. Тествано е, че си струва всяка стотинка. ExpressVPN има дълга история на заобикаляне на гео ограниченията. Този доставчик може да поддържа вашата сигурност и поверителност, докато използвате интернет. Можете да прочетете нашата статия на най-добрият VPN за iPlayer на BBC и проверете други доставчици на услуги в таблицата по-долу.

Как да гледате Bodyguard в BBC с помощта на Smart DNS прокси

Въпреки че VPN е много сигурна опция, по-бърз метод би бил Smart DNS прокси. Тази технология е създадена в епохата на засилено геоблокиране. Той не криптира всичките ви данни, което го прави много по-бърз, но по-малко защитен от VPN. Smart DNS прокси също не променя вашия IP адрес, всъщност той само пренасочва трафика, който разкрива геолокацията ви. Независимо от това, той служи като приличен инструмент за георазблокиране. Ето как можете да гледате Bodyguard в BBC с помощта на Smart DNS:

  1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
  2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство.
  3. Отидете на уебсайта на BBC.
  4. Насладете се на неограничения си достъп до цялото съдържание на BBC.

Unlocator е най-добрият вариант за Smart DNS прокси. Той може да деблокира над 200 канала от цял ​​свят чрез своите удобни за потребителя приложения. Вашият трафик остава непокътнат, компанията работи съгласно датските закони за поверителност и те спазват строга политика за поверителност. Освен това те не водят никакви дневници на интернет дейностите на потребителите.

  Как да вземете BBC iPlayer в Ирландия

Бодигард по BBC

Ветеран полицейски служител Дейвид Буд е назначен като водещ служител за защита на противоречивия министър на вътрешните работи на консерваторите Джулия Монтегю. Джулия има задачата да прокара законопроект за борба с тероризма, който значително ще увеличи обхвата и обхвата на така наречените „снудърски“ правомощия. Поради противоречивия характер на законодателството и собствените си политически амбиции, Монтег е високопоставена цел и изисква денонощна защита. Поредицата разглежда връзката между двамата и разделените лоялности на Буд между неговия дълг и собствените му принципи.

Гледайте Bodyguard в Би Ти Ви

Можете да гледате почти всичко отвсякъде, ако използвате или VPN, или Smart DNS. И двата инструмента могат да ви получат желаното от вас съдържание, независимо къде се намирате в света. Вече можете да предавате всички епизоди на Bodyguard в BBC на живо онлайн извън Обединеното кралство с вашия абонамент за VPN / DNS. Кажете ни кой VPN бихте избрали да гледате Bodyguard в чужбина.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me