Как да гледате Ackley Bridge Free извън Обединеното кралство

Ackley Bridge е този британски драматичен сериал, който не искате да пропускате, когато сте извън Обединеното кралство. Няма причина да го правите. Е, има географски ограничения това може да ви застане, но можете да избягате от тях, ако сте използвайте VPN или Smart DNS. Какви са тези? Познайте, че ще трябва да прочетете и разберете.

Как да гледате Ackley Bridge Free Online

Как да гледате Ackley Bridge Free Online

Как да гледате Ackley Bridge безплатно онлайн в чужбина? Ackley Bridge е британски телевизионен драматичен сериал, поставен в едноименна школа за многокултурна академия. Новото телевизионно предаване е сравнено с това на BBC Пътят на Ватерлоо. В Обединеното кралство Канал 4 (4oD) ще излъчва предаването първи сезон безплатно онлайн. Този урок ще ви покаже как трябва използвайте VPN или Smart DNS прокси, за да премахнете ограниченията по Канал 4 извън Обединеното кралство, което ви позволява да гледате Ackley Bridge в САЩ, Канада, Австралия, Германия, Франция и другаде по света.

Поток Ackley Bridge Online чрез VPN

Сега, ако се опитате да получите достъп до Канал 4 навсякъде извън границите на Обединеното кралство, ще видите тази гео-грешка. „Услугата в момента не е налична във вашия район.“ Това означава ли, че хората в Австралия, Ирландия, Канада и САЩ не могат да гледат Ackley Bridge онлайн? Не. Това означава само, че ще трябва да намерите заден план за тази онлайн поточна дейност.

Хитрината е замесена в тази ситуация. Начин за извършване на тази хитрост е с доставчик на VPN услуги. По принцип тези инструменти ви позволяват да получите минали всякакви ограничения, които може да блокират поточните ви удоволствия. С Великобритания IP адрес, който получавате с VPN връзка, вие печелите достъп до всеки британски стрийминг канал желаете, независимо от геолокацията ви. Ето стъпките, които трябва да следвате:

 1. Трябва да започнете нещата с VPN абонамент. Избягвайте безплатни VPN. 
 2. Създайте VPN акаунт и тогава изтеглете приложението предлагани в официалния уебсайт на VPN. 
 3. Започнете приложението
 4. Влезте с акаунта вие сте създали. 
 5. Сега трябва да го направите се свържете към VPN сървър във Великобритания.
 6. След това ще можете достъп до всички канали, които са базирани във Великобритания.
 7. Мостът на Акли в Канал 4 в чужбина където и да сте. 
  Cómo ver Coronation Street fuera del Reino Unido en línea

Най-добрият VPN за Ackley Bridge 

Личното ми предпочитание е ExpressVPN. то е сигурен, сигурен и високо способен да деблокира задгранично съдържание безпроблемно. Благодарение на a 30-дневна политика за връщане на парите, можете да получите парите си по всяко време в рамките на този период, ако не ви хареса това, което може да предложи. 

Как да гледате Ackley Bridge Free Online със Smart DNS

Друг метод, който включва хитрост, е Smart DNS. С този инструмент стигате до заобикаляйте всякакви ограничения супер бързо. Това, което е различно в този инструмент е, че той не е толкова сигурен като VPN, тъй като не пренарежда данните на потребителите чрез криптиране. Умният DNS пренасочва само данните, които са отговорни за определянето на геолокацията на потребителите, карайки потребителите да се появяват някъде другаде. С други думи, Smart DNS променя виртуалното местоположение на потребителите. Местоположението, което потребителите избират, зависи от това къде се основава желаното от тях съдържание. За да поток Ackley Bridge безплатно на живо онлайн, ето какво трябва да се направи. 

 1. Вземете си Unlocator абонамент и безплатна 7-дневна пробна версия.
 2. Тези уроци за видеоклипове / настройки ще ви помогнат конфигурирайте вашия Smart DNS на вашето поточно устройство.
 3. Преминете към уебсайта на Канал 4 или стартирайте приложението 4oD.
 4. Накрая можете наслаждавайте се на поточно Ackley Bridge безплатно онлайн навсякъде

Предложих Unlocator защото това е единственият Smart DNS прокси, който ми предостави достъп до Канал 4 извън Обединеното кралство. С неговите 7-дневно изпитание, нямаш абсолютно какво да губиш и много да спечелиш. С печалби имаме предвид да стигнете отблокирайте над 220 канала когато сте абонирани за тази услуга. 

Промоция на Ackley Bridge

  Cómo desbloquear TextNow desde cualquier lugar

Как да гледате Ackley Bridge Free Online?

Ще бъде интересно как се сливат двете училища. Това, което е сигурно, е, че новата британска драма привлече много внимание, дори и да изглежда малко подобно на Waterloo Road. Това, което е сигурно, е, че Ackley Bridge е телевизионно предаване, което си струва да се гледа.

Така че, ако живеете извън Обединеното кралство, просто използвайте ExpressVPN или Unlocator както е обяснено по-горе, за да гледате предаването по същото време, когато излъчва във Великобритания. Не забравяйте да споделите с нас метода, който планирате да използвате, като пуснете коментар по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me