Как да получите BBC iPlayer на Apple TV 4 извън Обединеното кралство

Как да Вземете BBC iPlayer на Apple TV в САЩ, Австралия, Канада, ОАЕ и някъде другаде извън Обединеното кралство? BBC iPlayer току-що е добавен към новия Apple TV 4 във Великобритания. BBC iPlayer е един от най-търсените поточни канали в света. Така че няма нищо чудно Великобритания емигранти и UK TV ентусиасти в САЩ, Канада, Испания, Австралия, Франция, ОАЕ, търсят начин да деблокирайте и гледайте BBC iPlayer на Apple TV 4 извън Обединеното кралство. В това ръководство за помощ ще ви покажа как да вземете, отблокирайте и гледайте BBC iPlayer на Apple TV 4 в чужбина използвайки Smart DNS или VPN. И двата метода ще ви позволят да заобикалят георестрикции и по този начин достъп до приложения за телевизия във Великобритания на Apple TV 4.

Разблокиране Гледайте BBC iPlayer на Apple TV 4 извън Обединеното кралство чрез VPN или Smart DNS Proxy

Разблокиране Гледайте BBC iPlayer на Apple TV 4 извън Обединеното кралство чрез VPN или Smart DNS Proxy

Създайте акаунт в iTunes на Обединеното кралство в Apple TV 4 – Разблокиране на UK App Store

За да вземете приложения и канали във Великобритания на вашия Apple TV 4, Ти трябва да превключете iTunes в Обединеното кралство, използвайки идентификатор на Apple Apple във Великобритания. Следвайте тези стъпки, за да създайте идентификационен номер на Apple във Великобритания без нужда от кредитна карта.

На вашия компютър / или Mac:
1. В iTunes излезте от текущия си акаунт в iTunes. Тази стъпка е много важна.
2. В долната част на iTunes Store, променете вашия регион в Обединено кралство.
3. Отидете да намерите всяко безплатно приложение.
4. Щракнете ‘Get’
5. След това той ще ви помоли да създадете акаунт и сега ще предложи опцията „без карта“. Ще създадете ново потребителско име и парола за този „нов акаунт“
6. Въведете адрес, локален за този регион, докато изберете карта.
7. От вашия Apple TV 4 излезте от акаунта си в iTunes от настройките си.
8. Влезте с нов Великобритания Apple ID току-що сте създали.
9. Сега можете променете вашия iTunes регион на Apple TV 4 в Обединеното кралство и да получите приложения във Великобритания като BBC iPlayer.

BBC iPlayer на Apple TV извън Обединеното кралство – Разблокиране с VPN

Ако вече използвате VPN, можеш отблокирайте BBC iPlayer на вашия Apple TV чрез свързване към a UK VPN сървър. Както можете да видите, ще получите следното съобщение: „BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “BBC iPlayer GeoBlocked

Ако не, вземете VPN акаунт, като се регистрирате с доставчик на VPN като ExpressVPN. Това ще промени вашия IP адрес на a Великобритания IP адрес, практически заблуждавайки каналите във Великобритания, за да си помислите, че се намирате във Великобритания.

 • Apple TV 4 няма VPN клиент, т.е. не е активиран чрез VPN. Вместо това трябва да инсталирате VPN на вашия рутер.
 • След като установите VPN връзка, целият ви трафик изглежда ще идва от Обединеното кралство. Следователно, можете гледайте телевизия във Великобритания като BBC, iTV, Demand 5, Channel 5, TV Player и Sky на вашия Apple TV 4 и други поточни устройства в чужбина.
 • В допълнение към премахването на гео-ограниченията, VPN също криптира вашия трафик, за да предотврати възможните онлайн подслушватели да шпионират това, което правите онлайн.

Отблокиран е BBC iPlayerТествал съм ExpressVPN и може да потвърди, че го деблокира BBC iPlayer на Apple TV извън Обединеното кралство. Можете да използвате други VPN доставчици, за да гледайте BBC iPlayer в чужбина също.

BBC iPlayer на Apple TV извън Обединеното кралство – Гледайте като използвате Smart DNS

за жалост, инсталиране на канал BBC iPlayer на Apple TV 4 не е достатъчно. Все още трябва да излъжете местоположението си, за да гледате по заявка и на живо BBC съдържание. Можете да го направите с помощта на Smart DNS. Използването на Smart DNS ви позволява да заобиколите регионални ограничения, които обикновено биха ви блокирали гледане на geoblocked съдържание като BBC iPlayer, ITV, Now TV.

 • Регистрирайте се със Smart DNS услуга, която поддържа деблокиране на BBC iPlayer на Apple TV. Добър пример би бил Unlocator.
 • Настройване на Smart DNS чрез конфигуриране на Unlocator DNS кодове на Apple TV 4.
 • Гледайте BBC iPlayer, iTV, Now TV, UK Netflix и други geoblocked приложения на Apple TV 4 в чужбина.
 • Можете също да използвате Unlocator, за да отблокирате американски канали като HBO Now, Hulu, NBA League Pass на Apple TV 4.

Регистрирането с Unlocator е безплатно и не изисква кредитна карта. Като цяло Unlocator ви помага да получите достъп 214 приложение за стрийминг с геоблокирани връзки. Не всички от тези приложения обаче са съвместими с Apple TV 4.

Най-добрите приложения за телевизия във Великобритания на Apple TV 4 през 2015 г.

 • BBC iPlayer
 • TVPlayer
 • Zattoo
 • Нетфликс
 • ITV *
 • 4oD *
 • Търсене 5 *
 • Youtube

* Тези приложения тепърва ще излизат на Apple TV 4.

Как да деблокирате и гледате BBC iPlayer на Apple TV 4

Като се има предвид абсцеса на BBC iPlayer на Apple TV телевизори от по-старо поколение, пристигането на BBC iPlayer на Apple TV 4 ще дойде като приятна новина за любителите на телевизията във Великобритания по целия свят. Всичко, което трябва деблокирайте и гледайте BBC iPlayer извън Обединеното кралство е Умен DNS или VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me