Как да получите BBC iPlayer на Apple TV 4 извън Обединеното кралство

Как да Вземете BBC iPlayer на Apple TV в САЩ, Австралия, Канада, ОАЕ и някъде другаде извън Обединеното кралство? BBC iPlayer току-що е добавен към новия Apple TV 4 във Великобритания. BBC iPlayer е един от най-търсените поточни канали в света. Така че няма нищо чудно Великобритания емигранти и UK TV ентусиасти в САЩ, Канада, Испания, Австралия, Франция, ОАЕ, търсят начин да деблокирайте и гледайте BBC iPlayer на Apple TV 4 извън Обединеното кралство. В това ръководство за помощ ще ви покажа как да вземете, отблокирайте и гледайте BBC iPlayer на Apple TV 4 в чужбина използвайки Smart DNS или VPN. И двата метода ще ви позволят да заобикалят георестрикции и по този начин достъп до приложения за телевизия във Великобритания на Apple TV 4.

Разблокиране Гледайте BBC iPlayer на Apple TV 4 извън Обединеното кралство чрез VPN или Smart DNS Proxy

Разблокиране Гледайте BBC iPlayer на Apple TV 4 извън Обединеното кралство чрез VPN или Smart DNS Proxy

Създайте акаунт в iTunes на Обединеното кралство в Apple TV 4 – Разблокиране на UK App Store

За да вземете приложения и канали във Великобритания на вашия Apple TV 4, Ти трябва да превключете iTunes в Обединеното кралство, използвайки идентификатор на Apple Apple във Великобритания. Следвайте тези стъпки, за да създайте идентификационен номер на Apple във Великобритания без нужда от кредитна карта.

  Как да гледате BBC iPlayer на Smart TV извън Обединеното кралство

На вашия компютър / или Mac:
1. В iTunes излезте от текущия си акаунт в iTunes. Тази стъпка е много важна.
2. В долната част на iTunes Store, променете вашия регион в Обединено кралство.
3. Отидете да намерите всяко безплатно приложение.
4. Щракнете ‘Get’
5. След това той ще ви помоли да създадете акаунт и сега ще предложи опцията „без карта“. Ще създадете ново потребителско име и парола за този „нов акаунт“
6. Въведете адрес, локален за този регион, докато изберете карта.
7. От вашия Apple TV 4 излезте от акаунта си в iTunes от настройките си.
8. Влезте с нов Великобритания Apple ID току-що сте създали.
9. Сега можете променете вашия iTunes регион на Apple TV 4 в Обединеното кралство и да получите приложения във Великобритания като BBC iPlayer.

BBC iPlayer на Apple TV извън Обединеното кралство – Разблокиране с VPN

Ако вече използвате VPN, можеш отблокирайте BBC iPlayer на вашия Apple TV чрез свързване към a UK VPN сървър. Както можете да видите, ще получите следното съобщение: „BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “BBC iPlayer GeoBlocked

Ако не, вземете VPN акаунт, като се регистрирате с доставчик на VPN като ExpressVPN. Това ще промени вашия IP адрес на a Великобритания IP адрес, практически заблуждавайки каналите във Великобритания, за да си помислите, че се намирате във Великобритания.

 • Apple TV 4 няма VPN клиент, т.е. не е активиран чрез VPN. Вместо това трябва да инсталирате VPN на вашия рутер.
 • След като установите VPN връзка, целият ви трафик изглежда ще идва от Обединеното кралство. Следователно, можете гледайте телевизия във Великобритания като BBC, iTV, Demand 5, Channel 5, TV Player и Sky на вашия Apple TV 4 и други поточни устройства в чужбина.
 • В допълнение към премахването на гео-ограниченията, VPN също криптира вашия трафик, за да предотврати възможните онлайн подслушватели да шпионират това, което правите онлайн.
  Как да гледате доктор, който сезон 11 на живо онлайн

Отблокиран е BBC iPlayerТествал съм ExpressVPN и може да потвърди, че го деблокира BBC iPlayer на Apple TV извън Обединеното кралство. Можете да използвате други VPN доставчици, за да гледайте BBC iPlayer в чужбина също.

BBC iPlayer на Apple TV извън Обединеното кралство – Гледайте като използвате Smart DNS

за жалост, инсталиране на канал BBC iPlayer на Apple TV 4 не е достатъчно. Все още трябва да излъжете местоположението си, за да гледате по заявка и на живо BBC съдържание. Можете да го направите с помощта на Smart DNS. Използването на Smart DNS ви позволява да заобиколите регионални ограничения, които обикновено биха ви блокирали гледане на geoblocked съдържание като BBC iPlayer, ITV, Now TV.

 • Регистрирайте се със Smart DNS услуга, която поддържа деблокиране на BBC iPlayer на Apple TV. Добър пример би бил Unlocator.
 • Настройване на Smart DNS чрез конфигуриране на Unlocator DNS кодове на Apple TV 4.
 • Гледайте BBC iPlayer, iTV, Now TV, UK Netflix и други geoblocked приложения на Apple TV 4 в чужбина.
 • Можете също да използвате Unlocator, за да отблокирате американски канали като HBO Now, Hulu, NBA League Pass на Apple TV 4.

Регистрирането с Unlocator е безплатно и не изисква кредитна карта. Като цяло Unlocator ви помага да получите достъп 214 приложение за стрийминг с геоблокирани връзки. Не всички от тези приложения обаче са съвместими с Apple TV 4.

Най-добрите приложения за телевизия във Великобритания на Apple TV 4 през 2015 г.

 • BBC iPlayer
 • TVPlayer
 • Zattoo
 • Нетфликс
 • ITV *
 • 4oD *
 • Търсене 5 *
 • Youtube

* Тези приложения тепърва ще излизат на Apple TV 4.

Как да деблокирате и гледате BBC iPlayer на Apple TV 4

Като се има предвид абсцеса на BBC iPlayer на Apple TV телевизори от по-старо поколение, пристигането на BBC iPlayer на Apple TV 4 ще дойде като приятна новина за любителите на телевизията във Великобритания по целия свят. Всичко, което трябва деблокирайте и гледайте BBC iPlayer извън Обединеното кралство е Умен DNS или VPN.

  Как да гледате Line of Duty Season 5 Live Online
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me