Bästa Youtube-kanaler för PUBG

Jag har nyligen varit mycket intresserad av PUBG. Jag visste dock inte vilket sätt som går upp förrän jag hittade några fantastiska Youtuber som faktiskt hjälpte mig att utveckla några otroliga färdigheter i spelet. Så är du en nybörjare? Vill du titta på videor som hjälper dig att höja ditt PUBG-spel? Okej då, titta på de översta PUBG Youtube-kanalerna som du behöver följa i guiden nedan.

De bästa PUBG-YouTube-kanalerna

De bästa PUBG-YouTube-kanalerna

PUBG och Youtube

Spelet har vunnit mycket popularitet över hela världen. Med sin PUBG Mobile-utgåva hittar du ingen på kaféer och kaféer med huvudet uppåt. Alla fallskärmar de på en avlägsen ö för att slakta varandra.

Äventyret börjar efter att du fallskärmt i ett område som inte vet var du kommer att landa. Du måste söka efter vissa platser som innehåller ammunition och vapen så att du kan överleva. Målet med spelet är att du måste döda alla fiender och överleva de som jagar dig.

På denna ö kommer du att möta en strid med upp till 100 spelare. Allt jag förklarade ovan leder till att du är den sista mannen som står. Spelet kan pågå i 30 minuter eller till och med en timme om kämparna är skickliga. Du kan tjäna belöningar dagligen. Det händer genom att göra saker som att logga in varje dag, överleva under en viss tid eller resa ett visst avstånd. 

Så, vad är den bästa PUBG-kanalen på YouTube? Det bästa är ett mycket stort ord för att beskriva vad vi har här i den här artikeln. Kanalerna som jag kommer att nämna är de bästa men var och en av dem ger dig olika innehåll i en annan stil. Därför kan vi inte bedöma utifrån vad vi har att erbjuda. Vad du än behöver när det gäller spel, hittar du på en av deras sidor. Men alla förmedlar meddelandet på ett visst sätt, tilltalande för en viss publik.

Bästa Youtube-kanaler för PUBG

Alla vill att folk ska se hur deras spel går vidare. Det är antingen att skryta av hur bra de är eller bara för att vara informativa. Kanalerna som jag inkluderade i den här listan sammanfattar allt du behöver när det gäller lärande, spel och underhållning. Så, utan vidare, här är de bästa PUBG Youtube-kanalerna:

Gaming

Spelprofil

Spel är den officiella kanalen för, ja, spel. Den har 81 miljoner prenumeranter och allt du behöver när det gäller onlinespel. Från Dota 2, PUBG, Fortnite, till League of Legends, varje liveevenemang kan ses på kanalen.

Detta är den bästa delen av kanalen. Du kan ställa in live-turneringar och spel oavsett var de hålls. Jag gillar verkligen att se hela Dota 2-spel dagligen. För att inte tala om att alla officiella spelströmmar också kan lägga ut sina tutorials och matcher på kanalen. Detta gör det till platsen för alla streamer där ute som letar efter ett spel att titta på.

Ninja

Ninja-profillogotyp

Om du någonsin har hört talas om Fortnite, du känner förmodligen Ninja, online-streamingfenomenet. Hans esportskarriär var ganska framgångsrik, men 2017 beslutade Blevins att han ville spendera mer tid med att fokusera på streaming. Det var där han började spela PUBG eftersom det var det största spelet som fick för mycket framgång på kort tid.

Hans videor är mycket bra gjort. De involverar främst höjdpunkter i spel han spelar. Du kan lära dig en sak eller två när du tittar på hans videor. Den snabba tillväxten av hans kanal är enastående, jag menar nästan 22 miljoner prenumeranter. Det är ett stort nummer för en streamer tror du inte? Detta visar exakt hur bra den här killen är vad han gör. Glöm inte att han är en av de bästa streamarna på Twitch.

Svepa

Linne profil

Shroud är en av de bästa streamarna på Youtube när det gäller PUBG. Han brukade vara en CS: gå professionell spelare men han är nu pensionerad. Shroud tjänar mer än $ 100 000 per månad från enbart prenumeranter. Jag antar att han fortfarande är i kontakt med sitt Cloud9-team men som en officiell streamer. Han har ett affiliate-avtal med Crunchyroll och sponsringar från HyperX och MSI.

Föreställ dig att du är så bra på det du gör att du jämförs med en av de största spelarna som någonsin spelat en sport. Hans videor är fantastiska och roligt roliga. Jag tittade nyligen på hans “I Still Got It” -video och jag var verkligen underhållad. Han har ett sätt att hålla dig vaken trots att du kanske inte är intresserad av matchen längre. Hans riktiga namn är Michael Grzesiek och han har mer än fyra miljoner prenumeranter på Youtube. Du kan berätta hur populär han är nu. Kolla in hans videor, de är väldigt bra.

Fugglet

Fugglet-profil

Fugglet är en spelare som först blev känd genom att lägga ut PlayerUnbekänd Battlegrounds-spel och supercuts till mer än 470 000 YouTube-prenumeranter. Han är ganska kul att titta på när han visar hur hans spel går från början till slut. En av de bästa aspekterna av hans spel är hans levande reaktion. Att prata är aldrig bättre än att se själv.

Han började sin karriär på YouTube i augusti 2014. Det skulle dock vara tre år senare att han började lägga upp videor regelbundet. Nu är han en av de mest väntade på Youtube-streamarna för PUBG. Hans snipfärdigheter är faktiskt ganska bra. I videon “Snake Dream” sköt han någon medan han kör en lastbil. För att inte tala om att han också gör de roligaste kommentarerna medan han spelar.

PUBG TV

PUBG TV

Med över 2 miljoner prenumeranter har PUBG TV sin rättmätiga plats här på vår lista. Kanalen är inte exakt känd för att göra videor. Det är ett hem för toppströmmarens höjdpunkter och strömmar. Det har till och med deras tillåtelse att ladda upp sina videor så att de kan strömmas av allmänheten.

PUBG TV har mer än 300 videor i sitt bibliotek, vilket gör binge-tittande verkligen enkelt och roligt att göra. Alla spelare som du tittar på videor för på kanalen är professionella. Inte bara det, men de är verkligen underhållande att se dem spela. Ta Shroud som ett exempel, han är en fantastisk spelare med en överkänsla för humor.

Aculite

Aculite-profil

Om du inte har sett den här Youtuber ännu, rekommenderar jag starkt att du tittar på hans PUBG-videor. Han är en fantastisk spelare med intelligent instinkt. Han pratar lugnt när han tänker, till skillnad från andra spelare som släpper F-bomber då och då.

Aculite har mer än 673 858 prenumeranter på sina Youtube-kanaler främst för att han erbjuder den bästa kommentaren medan han spelar spel. Det är bra när han spelar för sig själv eftersom han kommer att förklara exakt varför han gör vissa saker, vilket kan vara galen användbart när du försöker spela bättre.

Det är en sak som jag skulle vilja att han skulle göra för en bättre streamingupplevelse. Aculite föredrar redigering, men jag önskar att han skulle lägga mer råa bilder. På så sätt kommer vi att lära oss mer om hur han fick några föremål och vad han gör exakt utan att behöva hoppa direkt till actionen.

WackyJacky101

WackyJacky101

WackyJackys ambition är att skapa kvalitetsspelvideor (guider & Gameplays) som kan tjäna som en inspiration för spelarnas egen spelstil. Den 32 danska spelaren var ett stort World of Warcraft-fan. Efter det, hans vänner som han brukade spela Slagfält med introducerade honom till PUBG. Nu är det hans huvudspel och han lägger upp videor hela tiden om hur du gör upp ditt spel. Han har över 390 686 prenumeranter på sina YouTube-kanaler som väntar på varje enskild video i hans dagliga spel.

De videor som han laddar upp är för dig att lära dig hur du kan förbättra ditt spel och inte imitera hans eget. Han sade personligen:

”Gör inte vad andra gör, för då kommer det förmodligen att vara omöjligt att växa. ELLER Ha en unik personlighet som gör att människor vill titta på ditt innehåll på grund av DIG och inte spelet. ”

JackFrags

JackFrags

Denna spelare har nått kändisstatus och är välkänd för sina galna spelfärdigheter och sin unika personlighet. Jag tittade på en video när han använde ett UZI. Killen är väldigt rolig och hans kommentarer om de människor han dödar är lustiga. Han är en brittisk spel YouTuber som för närvarande är bosatt i Wolverhampton och har mer än 2 miljoner prenumeranter på Youtube.

Det bästa med hans sida är interaktionen mellan honom och hans vänner. Alla hans skämt landar och med en fantastisk brittisk accent för att lägga en körsbär på toppen. Jag gillar verkligen hans videor. Kolla in dem och jag garanterar att du kommer att vara ansluten till den första videon du klickar på.

Dynamo Gaming

Dynamo Gaming Profile

Adi Sawat alias Dynamo Gaming är en 24 år gammal spelare från Mumbai, Maharashtra. Dynamo är en hardcore pro-PUBG Mobile under förra säsongen. Dynamo är ett av de mest trendiga namnen i PUBG Mobile community.

Spelkompetensen, kommentarer om streaming, noggrannhet i huvudet är de saker som lockar publiken att prenumerera på Dynamo Gaming. Inte bara det, han är inte allt du vet. Du gillar faktiskt att titta på hans videor eftersom de är väldigt underhållande. Det är kanske därför han har mer än 3,5 miljoner prenumeranter på sin Youtube-kanal nr? För att vara ärlig, från det innehåll jag såg på hans kanal antar jag att han har en av de bästa Youtube-kanalerna.

CarryisAlive

CarryisAlive

På den här kanalen är det som att han går live medan han spelar och kyster med publiken. Det krävs mycket att ha karismen för att locka många tittare. Carryminati är redan en mycket populär YouTuber med över 1,9 miljoner följare. Så en sak att påpeka. Även om han är en mycket bra spelare, har han några roliga och dumma dödsfall, vilket gör att streamers ifrågasätter hans kapacitet. Alla gör misstag, åtminstone får vi ett skratt av det.

Hans kommentar är ännu roligare, vilket gör hans strömmar oerhört populära. Jag vågar dig titta på en video av hans. Jag kommer att avsluta alla tillgängliga videor på hans kanal i en enda sit-in. Han är väldigt underhållande och ganska informativ samtidigt.

De bästa PUBG-YouTube-kanalerna – slutliga tankar

Youtube-kanaler är det perfekta svaret på alla nya spelares böner. Vad du än gör, alla svar du behöver, du hittar en viss kanal som ger dig den lösning du letar efter. Om du har fastnat och inte vet vad du ska göra, hittar du också genomgång som presenteras av andra människors erfarenhet. Nu, om du är en PUBG-spelare, har jag gett dig 10 av de bästa streamarna för att hålla ett noggrant öga på. Kolla in dem och prenumerera på vem du ser passande för dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map