Най-добрите Youtube канали за PUBG

Наскоро бях много заинтересован от PUBG. Обаче не знаех кой път е, докато не открих невероятни ютуберки, които всъщност ми помогнаха да развия невероятни умения в играта. И така, ти си новак? Искате ли да гледате видеоклипове, които ви помагат да повдигнете своя PUBG геймплей? Добре тогава, разгледайте най-добрите PUBG Youtube канали, които трябва да следвате в ръководството по-долу.


Най-добрите PUBG Youtube канали

Най-добрите PUBG Youtube канали

PUBG и Youtube

Играта придоби голяма популярност в цял свят. С неговото издание PUBG Mobile няма да намерите никого в кафенета и кафенета с вдигнати глави. Всички те парашутират в отдалечен остров, за да се избият взаимно.

Приключението започва след като парашутирате в район, без да знаете къде ще кацнете. Трябва да търсите определени места, които съдържат амуниции и оръжия, за да можете да оцелеете. Целта на играта е, че трябва да убиеш всички врагове и да оцелееш от тези, които те преследват.

На този остров ще се сблъскате с битка с до 100 играчи. Всичко, което обясних по-горе, води до това, че сте последният човек, който стои. Играта може да продължи 30 минути или дори час, ако бойците са умели. Можете да печелите награди ежедневно. Това се случва, като правите неща като влизане всеки ден, оцеляване за определен период от време или изминаване на определено разстояние. 

И така, кой е най-добрият PUBG канал в YouTube? Най-доброто е много голяма дума, за да опишем какво имаме тук в тази статия. Каналите, които ще спомена, са най-добрите, но всеки от тях ви предоставя различно съдържание в различен стил. Следователно не можем да преценим въз основа на това, което може да предложи. Каквото ви трябва, когато става въпрос за геймплей, ще намерите в една от техните страници. Всеки от тях обаче предава посланието по определен начин, апелирайки към определена аудитория.

Най-добрите Youtube канали за PUBG

Всеки иска хората да видят как протича играта им. Или е да се похвалите с това колко са добри или просто да бъдат информативни. Каналите, които включих в този списък, обобщават всичко необходимо, що се отнася до обучение, игра и забавление. Така че, без допълнително обожание, ето топ каналите на PUBG Youtube:

игрален

Игрален профил

Играта е официалният канал за, добре, игрите. Той има 81 милиона абонати и всичко необходимо, когато става въпрос за онлайн игри. от Дота 2, PUBG, Fortnite, към League of Legends, всяко събитие на живо може да се види по канала.

Това е най-добрата част от канала. Можете да се настройвате на турнири и игри на живо, независимо къде се провеждат. Със сигурност обичам да гледам ежедневно пълни Dota 2 игри. Да не говорим, че всички официални стриймъри за игри могат да публикуват, че те са и уроци и мачове на канала. Това го прави подходящо за всеки стример, който търси игра, която да гледа.

Ninja

Лого на профила на Ninja

Ако някога сте чували за Fortnite, вероятно познавате Нинджа, феноменът на поточното онлайн. Кариерата му в епорта беше доста успешна, но през 2017 г. Блевинс реши, че иска да отдели повече време, като се съсредоточи върху стрийминга. Именно там той започна да играе в PUBG, тъй като това беше най-голямата игра, която постигна твърде голям успех за кратко време.

Видеоклиповете му са много добре направени. Те включват най-вече акценти от игри, които той играе. Можете да научите нещо или две, когато гушите – гледате видеоклиповете му. Бързият растеж на канала му е безпрецедентен, имам предвид почти 22 милиона абонати. Това е голямо число за стример, не мислите ли? Това показва точно колко добър е този човек в това, което прави. Не забравяйте, че той е един от тях най-добрите стримери на Twitch.

саван

Профил на кожуха

Shroud е един от най-добрите стриймъри в Youtube, когато става дума за PUBG. Той беше CS: Go професионален играч, но сега е пенсиониран. Shroud прави повече от 100 000 долара на месец само от абонати. Предполагам, че все още е в контакт с екипа си от Cloud9, но като официален стриймър. Той има партньорска сделка с Crunchyroll и спонсорства от HyperX и MSI.

Представете си, че сте толкова добър в това, което правите, че сте в сравнение с един от най-големите играчи, които някога са спортували. Неговите видеоклипове са невероятни и смешно забавни. Наскоро гледах неговото видео „I Still Got It“ и наистина се забавлявах. Той има начин да ви следи, въпреки че може би вече не се интересувате от мача. Истинското му име е Майкъл Гжезиек и той има над 4 милиона абонати в Youtube. Можете да кажете колко е популярен в момента. Вижте видеоклиповете му, те са много добри.

Fugglet

Профил на Fugglet

Fugglet е геймър, който за пръв път стана известен, като публикува геймплей и суперкрати на PlayerUnknown на повече от 470 000 абонати в YouTube. Той е доста забавен да гледа, докато ви показва как играта му върви от началото до края. Един от най-добрите аспекти на играта му е реакцията на живо. Говоренето никога не е по-добро от това да видите сами.

Той започна кариерата си в YouTube през август 2014 г. Въпреки това щеше да стане три години по-късно той да започне редовно да публикува видеоклипове. Сега той е един от най-чаканите за Youtube стримери за PUBG. Всъщност снайперските му умения са доста добри. Във видеото „Змийската мечта“ той застреля някого, докато кара камион. Да не говорим, че той прави и най-смешните коментари, докато играе.

PUBG TV

PUBG TV

С над 2 милиона абонати, PUBG TV има своето място тук в нашия списък. За канала не е точно известно да прави видеоклиповете. Това е дом за акцентите и потоците на най-горния стример. Той дори има разрешението си да качва видеоклиповете си, за да бъдат предавани от обществеността.

PUBG TV има повече от 300 видеоклипа в библиотеката си, което прави гледането на binge наистина лесно и забавно. Всички играчи, за които гледате видеоклипове в канала, са професионалисти. Не само това, но наистина им е забавно да ги видим как играят. Вземете за пример Shroud, той е невероятен играч с превъзходно чувство за хумор.

Aculite

Акулитен профил

Ако все още не сте виждали този Youtuber, горещо препоръчвам да гледате видеоклиповете му в PUBG. Той е страхотен играч с интелигентен инстинкт. Той говори спокойно, когато мисли, за разлика от други играчи, които от време на време пускат F-бомби.

Aculite има повече от 673 858 абонати на своите канали в Youtube, главно защото предлага най-добрият коментар, докато играе игри. Чудесно е, когато той играе сам, защото ще обясни точно защо прави определени неща, което може да бъде лудо полезно, когато се опитвате да играете по-добре.

Имам едно нещо, което бих искал той да направи за по-добро поточно преживяване. Aculite предпочита редактиране, но ми се иска да сложи повече сурови кадри. По този начин ще научим повече за това как той е получил някои предмети и какво точно прави, без да се налага да скачате право към действието.

WackyJacky101

WackyJacky101

Амбицията на WackyJacky е да създава качествени игрални видеоклипове (Ръководства & Gameplays), които могат да послужат като вдъхновение за собствените игри. 32-те датски геймъри бяха огромен фен на World of Warcraft. След това приятелите му, които той свиреше бойно поле с него го въведе в PUBG. Сега това е основната му игра и той постоянно публикува видеоклипове за това как да надстроите играта си. Той има над 390 686 абонати на своите канали в youtube, които чакат всеки един видеоклип от ежедневните му игри.

Видеоклиповете, които качва, са за вас да научите как да подобрите играта си, за да не имитирате неговото собствено. Той лично каза:

„Не правете това, което правят другите, защото тогава вероятно ще бъде невъзможно да растете. ИЛИ Имайте уникална личност, която ще накара хората да искат да гледат вашето съдържание заради ВАС, а не от играта. “

JackFrags

JackFrags

Този геймър е достигнал статут на знаменитости и е добре известен с лудите си умения в играта и уникалната си личност. Гледах видео, когато той използва UZI. Пичът е много забавен и коментарите му за хората, които убива, са смешни. Той е британски играч YouTuber, който понастоящем пребивава в Wolverhampton и има повече от 2 милиона абонати в Youtube.

Най-хубавото на неговата страница е взаимодействието между него и приятелите му. Всичките му шеги кацат и с невероятен британски акцент да добавят череша отгоре. Наистина се наслаждавам на клиповете му. Вижте ги и ви гарантирам, че ще бъдете закачени от първия видеоклип, върху който щракнете.

Динамо игри

Dynamo Gaming Profile

Adi Sawat aka Dynamo Gaming е 24-годишен геймър от Мумбай, Махаращра. Динамо е хардкор про-PUBG Mobile през миналия сезон. Динамо е едно от най-актуалните имена в общността на PUBG Mobile.

Игралните умения, коментарите за стрийминга, точността на стрелбата са нещата, които привличат публиката да се абонира за Dynamo Gaming. Не само това, той не е всичко, което познавате. Всъщност обичате да гледате видеоклиповете му, тъй като те са много забавни. Може би затова той има повече от 3,5 милиона абонати на своя Youtube канал не? За да бъда честен, от съдържанието, което видях на неговия канал, предполагам, че има такъв най-добрите игрови Youtube канали.

CarryisAlive

CarryisAlive

На този канал сякаш той излиза на живо, докато играе игри и втриса с публиката. Необходимо е много, за да има харизмата, за да привлече много зрители. Carryminati вече е много популярен YouTuber с над 1,9 милиона последователи. И така, едно нещо, което трябва да се отбележи. Въпреки че е много добър геймър, той има някои смешни и глупави смъртни случаи, което кара стриймърите да поставят под въпрос възможностите му. Всеки прави грешки, поне ние се изсмиваме от това.

Коментарът му е още по-весел, което прави потоците му изключително популярни. Смея да гледате едно негово видео. Ще завършвате всички видеоклипове, налични на неговия канал, в един-единствен sit-in. Той е много забавен и в същото време доста информативен.

Най-добрите PUBG Youtube канали – финални мисли

Youtube каналите са идеалният отговор на всички молитви на нов играч. Каквото и да правите, всеки отговор, от който се нуждаете, ще намерите определен канал, който ви дава решението, което търсите. Ако сте заседнали да не знаете какво да правите, ще намерите и инструкции, представени от опита на други хора. Сега, ако сте PUBG плейър, дадох ви 10 от най-добрите сървъри, за да следите внимателно. Разгледайте ги и се абонирайте за всеки, който сметнете за подходящ за вашите нужди.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map