Hur man ser HBO på Amazon Fire Stick utanför USA

Jag har skaffat mig en Amazon FireStick för ett tag sedan bara för att se vad väsen handlar om. Det är riktigt. Det bästa med det är att du kan få HBO på streamingplattformen tillsammans med andra premiumkanaler. Men när jag lanserade HBO blev jag blockerad på plats med geo-restriktioner. Jag skulle vilja dela min erfarenhet med dig och lära dig hur du kommer åt HBO på Fire Stick även om du bor utanför USA.

Hur man tittar på HBO på FireStick utanför USA

Hur man tittar på HBO på FireStick utanför USA

HBO- och Geo-restriktioner

Oavsett om du använder den kabelbaserade tjänsten HBO Go eller den fristående HBO Nu kommer du säkert att blockeras om du bor utanför USA. Dessa kanaler undersöker din IP-adress innan du ger dig tillgång till deras innehåll.

Med andra ord, om du inte har en amerikansk IP kan du inte strömma HBO-program alls. Vissa av oss kan dock känna sig lyckliga med att prova det, men det återkommer i slutändan. När du försöker titta på en video på HBO Go dyker detta geofel upp:

“Inte i serviceområdet. HBO Go stöds endast i USA och vissa U.S.-territorier. ”

HBO GO Geo-Error utanför USASamma sak händer också när du försöker HBO Now. Oroa dig inte. När jag fick dessa fel gick jag vidare och sökte efter en lösning. Lyckligtvis finns det men du behöver veta din väg runt det. Det är därför jag är här för att vägleda dig genom det.

  Hur man tittar på HBO Nordic Outside Scandinavia

Hur man ser HBO på Amazon Fire Stick med en VPN

Ett virtuellt privat nätverk är ett internetverktyg som kan ändra din nuvarande vistelseort och få dig att visas någon annanstans. Detta görs genom att omdirigera all din internettrafik via en av dess fjärrservrar i ett land du väljer. Under processen döljer VPN din ursprungliga IP-adress och ger dig en giltig i regionen du är ansluten till. På så sätt har du full tillgång till allt innehåll som är exklusivt för det territoriet.

Om du ansluter till en amerikansk server får du en amerikansk IP-adress. Detta är en direktbiljett till HBO: s innehåll oavsett var du kanske är. Inte bara det, utan du får se andra USA-baserade tjänster som Netflix, Hulu och CBS All Access. Om jag letar efter en lösning på ett visst problem, skulle jag vilja detaljerad steg-för-steg-analys. Det är exakt vad du får. Så här kan du avbryta HBO på FireStick utanför USA:

 1. Registrera dig med en trovärdig VPN-leverantör. Om du undrar, ExpressVPN är en av bästa VPN: er för HBO.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen på din Fire Stick.
 3. Logga in med ditt VPN-konto och gå över till serverlistan.
 4. När du är där letar du efter en amerikansk server. Om det tar för mycket tid, använd sökfältet för en snabbare strategi.
 5. Anslut till en amerikansk server och vänta några sekunder tills anslutningen sker.
 6. Nu när du har en amerikansk IP-adress, starta HBO.
 7. Luta dig tillbaka och strömma HBO på FIre Stick vart du än är.

En ansedd VPN som ExpressVPN är allt du behöver för att detta ska gå så smidigt som möjligt. Den har snabba snabba servrar i USA och skyddar dina enheter mot alla möjliga hot. Mer information finns i tabellen nedan för bästa VPN: er för Fire Stick.

  Cómo ver HBO GO en Holanda utilizando 2 métodos diferentes

VPN-alternativ – Ange smart DNS-proxy

Ett annat sätt att avblockera geobegränsat innehåll är att använda Smart DNS Proxy. Om du ändra DNS-inställningarna på din Fire Stick, kommer du att kunna se HBO trots att du bor utanför USA.

Smarta DNS-tjänster kanalisera en del av din internettrafik som visar din nuvarande plats. Genom att göra det kommer du att lura kanalen till att tro att du har åtkomst till dess tjänst inom dess täckningsområde. Som ett resultat har du full tillgång till dess innehåll var du än befinner dig.

Det finns många leverantörer som erbjuder en smart DNS-tjänst. Några av dem är ursprungligen VPN-leverantörer som vill ge dig fler strömningsalternativ att välja mellan. Så, med sagt, här är bästa smarta DNS-tjänster att använda på FireStick:

ExpressVPN

ExpressVPN anses vara en av de snabbaste VPN: erna att använda. Det har mer än 2000 servrar i sitt nätverk och de är spridda strategiskt över 50+ länder. När det gäller VPN-funktioner får du de bästa säkerhetsprotokollen som finns på marknaden.

Å andra sidan erbjuder denna VPN-leverantör sin egen smarta DNS-tjänst, MediaStreamer. Du kan avblockera hundratals kanaler utan att tappa din anslutningshastighet under processen. Det beror på att smart DNS inte krypterar dina data. Därför strömmar du i full fart.

BulletVPN

BulletVPN är baserat i Estland. Det här är riktigt bra för människor som värnar om sin integritet online eftersom det är långt från räckhåll för de fem ögonen. BulletVPN är ganska nytt på VPN-marknaden. Men den här har inte mycket att bevisa eftersom den kom ut starkt från första dagen.

  Hur man tittar på butiken på HBO utanför USA

Denna VPN har inte ett brett servernätverk. Det erbjuder servrar i över 30 länder. Men det som verkligen är spännande är att även om det är nytt, ger det dig ett alternativ att använda Smart DNS som ett VPN-alternativ. Det kompenserar på grund av bristen på serverplatser.

Unlocator

Nyligen, Unlocator gav sina användare möjlighet att välja mellan VPN och Smart DNS. Men ända sedan den debuterade tillbaka 2013 var denna tjänst en ren smart DNS-leverantör. Det är den enda tjänsten som kan låsa upp mer än 230 kanaler runt om i världen, vilket gör det till ett utmärkt val för ständiga streamers.

Du kan titta på dina favoritkanaler med Unlocator utan att förlora internethastigheten på vilken plattform som kommer att tänka på, inklusive PC, Mac, Apple TV, Roku, PS4, Xbox One, telefoner och naturligtvis FireStick.

Topp HBO-program

Innan du börjar strömma HBO på FireStick måste du veta vilken typ av innehåll du förväntar dig. Här är några av mina toppval:

 • Game of Thrones
 • Sopranos
 • Westworld
 • True Blood
 • Barry
 • Sann detektiv
 • Big Little Lies
 • Silicon Valley
 • VICEPRESIDENT
 • rom
 • flickor
 • Ballers
 • UNS
 • Följe
 • Band av bröder
 • Nyhetsrummet
 • Carnivale
 • Boardwalk Empire
 • Skilja
 • Rum 104
 • Stor kärlek
 • Sex fötter under
 • Stilla havet
 • Resterna

Hur man ser HBO på Fire Stick utanför USA – Slutliga tankar

Oavsett om vi gillar eller inte, har HBO bevisat sitt värde på streamingmarknaden. Det konkurrerar med jättarna som Netflix, Hulu och Amazon Prime. Men precis som de ovannämnda kanalerna är den här tjänsten endast tillgänglig för tittare som bor i USA: s jord. Lyckligtvis vet du nu hur du kommer åt HBO på Fire Stick. Använd den information du fick idag och missa aldrig en HBO premium-show igen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me