Как да гледате HBO Nordic Out of Scandinavia

Как да гледате HBO Nordic извън Скандинавия? Има добра причина, поради която HBO е един от най-гледаните телевизионни канали в света. Това е ненадмината линия на критично сериали, хитови филми, документални филми и спортни събития са повече от достатъчни, за да закачат милиони зрители. Точно когато решихте, че HBO не може да се подобри, научавате за неговата друга версия в скандинавските страни.

Как да гледате HBO Nordic извън Скандинавия

Как да гледате HBO Nordic извън Скандинавия

Говорим за HBO Nordic, най-доброто от най-добрите. От висококачествените телевизионни предавания и програми до стрийминга им в надежден HD, HBO Nordic се оказва втори за никой. Страхотните неща не са лесно постижими и HBO Nordic не е достъпен в чужбина. Дори ако живеете в скандинавските страни (Норвегия, Финландия, Дания, Швеция) и имате абонамент за HBO Nordic, не можете наистина да го гледате където искате. Сега ние не сме тук, за да ви изпробваме, всъщност целта на тази статия е да ви информира, че дори не е нужно да живеете в някоя от скандинавските страни, за да гледате HBO Nordic извън Скандива. Единственият начин това да бъде постигнато е чрез виртуална частна мрежа, която работи добре с операционни системи iOS, Android, PC и Mac.

Грешки за нордично местоположение на HBO

Ако се опитате да получите достъп до HBO Nordics извън Швеция, Дания, Норвегия или Финландия, ще получите една от следните гео-грешки:

HBO Дания

„Udenfor tilgængelig регион

Beklager. Dit HBO-abonnement er ikke tilgængeligt in denne region. Prøv igen, når du er tilbage i en tilgængelig region.

Ако имате проблем с това, за да се справите? Потърсете за по време на събитие VPN услуга е деактивна. “

HBO Швеция

„Регион Utanför

Можете да направите, HBO-abonnemang är inte tillgängligt и den här regionen. Vänligen klicka på Uppdatera för att få tillgång до HBO igen när du återvänder до serviceregionen.

Проблем с влизането? Можете да видите VPN и да видите. “

HBO Норвегия

„Ikke tilgjengelig i denne regionen

Beklager, мъже ditt HBO-abonnement er ikke tilgjengelig i denne regionen. Forsøk å oppdatere denne siden når du er tilbake и et av landene hvor HBO er tilgjengelig.

Har du problemer med å få tilgang to til din konto? Forsikre deg om at du har skrudd av eventuelle VPN-програмист. “

HBO Финландия

„Käyttöalueen ulkopuolella

Pahoittelut, HBO-tilauksesi ei ole voimassa tällä alueella. Valitse Päivitä alla jatkaaksesi HBO: n katselua, kun palaat palvelun käyttöalueelle.

Etkö pääse käyttäjätilillesi? Varmista, että VPN ei ole käytössä. “

За да заобиколите някоя от тези грешки на HBO Nordic location, трябва да използвате VPN или Smart DNS прокси, както ще демонстрираме по-долу.

Гледайте HBO Nordic с VPN

Поради законите за авторското право и проблемите с лицензирането, гледането на HBO Nordic в чужбина не е точно разходка в парка. Абонирането за VPN услуга обаче може да промени това. След като използвате VPN, имате право да се свържете със сървър на една от скандинавските страни, където е наличен HBO Nordic. След това се свързвате с интернет под различен IP адрес и местоположение. С други думи, VPN скрива действителното ви местоположение, така че да можете да заобиколите ограниченията за уебсайтове, канали и услуги от всякакъв вид. Ето как използвате VPN

  1. Регистрирайте се с доставчик на VPN (за предпочитане ExpressVPN).
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което предавате съдържание на HBO Nordic.
  3. Стартирайте приложението.
  4. Свържете се със сървър в една от скандинавските страни.
  5. Отключи най-добрата версия, която HBO може да предложи!

ExpressVPN е най-добрият доставчик на услуги там, не се заблуждавайте. ExpressVPN деблокира всички основни услуги за стрийминг и предлага изключителни скорости. Този доставчик на услуги наистина се откроява, когато става въпрос за стрийминг и деблокиране на основни услуги като Netflix, Hulu, BBC iPlayer и Amazon Prime Video. За повече информация за други доставчици на VPN услуги, вижте таблицата по-долу.

Гледайте HBO Nordic със Smart DNS прокси

Има и други начини за достъп до HBO Nordic, като изключим виртуалната частна мрежа и това е Smart DNS прокси. Въпреки факта, че има по-голям брой местоположения на сървъри и предлага услуги на разумни цени, той не се сравнява с доставчик на VPN услуги. Но тъй като услугата SmartDNS не трябва да претърпява редица сложни процеси за криптиране на данни (както прави VPN), това е много по-бързо. Вашият IP адрес не се променя и не можете наистина да отблокирате всичко със Smart DNS (зависи от типа, който използвате). Независимо от това, нека да разгледаме как интелигентният DNS – подходящият – може да ви помогне да гледате HBO Nordic извън Скандинавия:

  1. Регистрирайте се с Smart DNS прокси услуга, която поддържа деблокиране на HBO Nordic.
  2. Настройте адресите на DNS сървъра на Unlocator на вашето поточно устройство. Можете също да конфигурирате Unlocator DNS на вашия рутер.
  3. Посетете уебсайта на HBO Nordic или неговото самостоятелно приложение и влезте.
  4. Предайте всички най-добрите филми и предавания, които HBO Nordic има в магазина.

Отдясно Smart DNS прокси, имахме предвид Unlocator. Този DNS прокси може да ви предостави достъп до над 196 канала, като по този начин ви позволява да стриймвате любимите си програми от всяка точка на света. С Unlocator ограниченията се заобикалят, забраните се вдигат и по принцип потребителите му имат достъп до всичко отвсякъде.

Гледайте HBO Nordic Out of Scandinavia

Не оставяйте място за разочарование, когато имате опции за VPN и Smart DNS. Можете и ще получите достъп до HBO Nordic, ако просто постъпите, както казваме и следвате инструкциите, които сме посочили за вас по-горе. Когато посетите HBO Nordic извън Швеция, Норвегия, Дания или Финландия, определено ще срещнете блокада. Не позволявайте това да ви се случи, когато можете да направите нещо по въпроса.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me