Bästa VPN för IPTV – 2020-djupgranskning

IPTV är förkortning för Internet-protokoll-TV. Du prenumererar i princip på en IPTV-tjänst för att ta emot live-strömmar av kanaler från hela världen. Det finns dock två frågor du bör vara medveten om. Tjänsten betraktas som olaglig i länder som de USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Tyskland. Dessutom kan din Internetleverantör stryka din Internet-anslutning vilket orsakar mycket buffring när du tittar på IPTV-kanaler. Men med hjälp av ett VPN kan du dölja din IP-adress och strömma dina favoritkanaler anonymt var som helst i världen. Du kommer också att undvika de förbjudna IPTV-strömmar som Internetleverantörer inför. Med allt detta sagt, vad är det? bästa VPN för IPTV år 2020? Läs vår recension för att ta reda på det.

Bästa VPN för IPTV 2017 i djupgående granskning

Bästa VPN för IPTV 2020-djupgranskning

Är IPTV lagligt och säkert att använda?

Kort sagt, IPTV är det olaglig. Att sälja, distribuera och titta på strömmar du inte äger rättigheterna är en form av piratkopiering. Medan de flesta upphovsrättsgrupper och internetleverantörer för närvarande fokuserar på att bekämpa obehörig Kodi-tillägg och TV-lådor, kommer fokus snart att ändras till IPTV också.

Vad IPTV-användare inte inser är att deras internetleverantör kan se vad de gör med sin Internet-anslutning. Med andra ord kan din Internetleverantör göra det övervaka alla webbplatser du besöker, filer du laddar ner och kanaler du tittar på online. Det enda sättet att förbli anonym är att använda en VPN.

Vad är ett VPN?

Virtuella privata nätverk, eller helt enkelt VPN, har funnits länge nu. Ursprungligen använde företag som advokatbyråer och bokföringsföretag dessa säkerhetsverktyg för att skydda deras känsliga uppgifter. Men med ökningen av internetbrott och övervakning online började fler och fler internetanvändare installera VPN på sina enheter.

Men dataskydd är inte det enda skälet bakom denna ökade popularitet. VPN: er också kryptera din trafik och dölja din IP-adress, som behåller din onlineaktivitet och identitet dold från Internetleverantörer och annan part.

Dessutom kan VPN: n kringgå geografiska begränsningar genom att ansluta dig till en annan valfri server. Sedan ger det dig en ny IP från serverregionen som du valde att göra den verkar som om du faktiskt var där.

Hur man använder VPN med IPTV?

Det beror verkligen på vilken strömningsenhet du använder. IPTV konsumeras mestadels på Android TV-lådor. Ladda bara VPN-appen på samma enhet som du strömmar live-tv på som förklaras nedan.

 1. Om du använder a PC, Mac, Android, iPhone, Android eller Kodi TV-låda du kan ladda ner och installera din VPN-leverantörsapp på dessa enheter.
 2. En gång gjort, logga in i appen och anslut till en VPN-server.
 3. Du kan nu strömma IPTV säkert med den vetskapen att ingen spionerar på dig.

Alternativt kan du istället ställa in VPN-anslutningen på din router om routern stöder VPN. På så sätt kommer alla enheter som är anslutna till den routern dela med sig dess säkra VPN-anslutning.

Fördelarna med att använda VPN med IPTV

Ska jag använda ett VPN med IPTV? För att vara ärlig rekommenderar jag att du använder ett VPN när du går online. Med alla skadliga onlinefara i dag kan man aldrig vara för säker. När det gäller IPTV blir dock VPN ännu viktigare på grund av alla funktioner du får ut av den.

 • Mer integritet: Du vet förmodligen nu att varje steg du tar online övervakas. Det inkluderar sidor som Internetleverantörer, myndigheter, och till och med webbplatser som Google och Facebook. Nu vet jag inte om dig, men jag hatar att dela mina alla rörelser med världen, särskilt om dessa killar tittar på mig från skuggorna. Därför är din bästa lösning ett VPN som krypterar din internettrafik.
 • Förhindra ISP-strypning: Hur många gånger har du drabbats av konstant buffrande medan du strömmar videor online? Även om din Internethastighet lätt ska hantera titta på IPTV-strömmar fastnar videon fast. Om du har haft liknande symtom är din ISP förmodligen det strypning din Internet-anslutning. Genom att använda ett VPN kan du göra det gå förbi dessa åtgärder lätt.
 • Bypass ISP-förbud: Brittiska och australiska internetleverantörer har börjat slå ner IPTV-strömmar. Det betyder att du kanske inte kan titta på livekanaler med IPTV på grund av deras webbadresser blockerad av din ISP. Att ansluta till en VPN-server gör det möjligt för dig unblock dessa webbadresser oavsett var du bor för närvarande.

Bästa VPN för IPTV år 2020 – Sammanfattning

Nedan hittar du en tabell som innehåller de bästa VPN-tjänster du kan registrera dig. En topp-VPN har i princip att erbjuda 24/7 support, ett globalt nätverk av VPN-platser, snabba servrar, och måste hålla inga loggar av dina surfaktiviteter. Om du vill ha en mer djupgående granskning, läs vidare.

Bästa VPN för IPTV 2020 – In-Depth Review

ExpressVPN – Topp VPN för anonym surfning

ExpressVPN - Bästa VPN för 2017

ExpressVPN – Bästa VPN för 2020

ExpressVPN beskriver sig själv som ”VPN som bara fungerar”, och folket där borta kunde inte ha sagt det bättre. Den här tjänsten tar allt du kan förvänta dig av din leverantör, och sedan några, och kör den till perfektion. Lita på mig, jag har provat det. Detta är en fantastisk “sekretess- och säkerhetsverktyg som krypterar användarnas webbtrafik och maskerar sina IP-adresser.”

De är också de bästa när det gäller avblockera kanaler och undvika geo-block. Jag använder alltid detta märke när jag vill strömma mina favoritprogram från utlandet och det upphör aldrig att imponera på mig.

Företaget har en stort servernätverk som täcker alla hörn av världen, med snabba servrar i 94 länder. den krypterar din trafik med det starkaste protokollet som finns på marknaden, och håller aldrig loggar av vad du gör online.

Dessutom kan du använda upp till fem enheter samtidigt med ett enda konto. Och om du har några frågor kan du kontakta tjänstens utmärkta kundservicestöd, som är tillgängligt dygnet runt.

Fördelar

 • AES 256-bitars kryptering.
 • 30-dagars återbetalningsgaranti.
 • VPN-appar som är kompatibla med PC, Mac, iOS och Android.
 • 24/7 livechatsupport.
 • Fem samtidiga anslutningar.
 • Mer än 3 000 servrar på 160 platser.
 • Ingen loggpolicy.
 • Kill Switch.

Nackdelar

 • Lite dyrare än sina konkurrenter. 

BulletVPN

BulletVPN - Bästa MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – Bästa VPN 2020

BulletVPN har inte funnits så länge. Men trots att det var något av en nykomling, gjorde det förvånansvärt bra när jag testade det. Företaget erbjuder lätt att följa guider för hur du installerar VPN på routrar samt hur du installerar virtuella routrar på din PC / Mac.

När det gäller anslutningshastigheter är de “flammande.”Jag kan rapportera om minsta minskning av hastighetshastigheterna som BulletVPN tillhandahåller. Det är faktiskt inte ens värt att nämna. Detta märke kan till och med kräva en högre poäng om det lägger till några fler servrar till sitt nätverk.

Fördelar

 • 30-dagars återbetalningsgaranti.
 • Kompatibla appar för PC, Mac, iOS och Android.
 • Support dygnet runt livechatt.
 • Nollloggningspolicy

Nackdelar

 • Relativt litet servernätverk jämfört med andra leverantörer.

IPVanish

IPVanish - Topp VPN 2017-granskning

IPVanish – Topp VPN i översyn 2020

IPVanish är ett välkänt namn inom VPN-branschen. EN pålitliga och pålitliga service, det är känt för topphastigheter som dess servrar tillhandahåller. De ser också till att din integritet respekteras när du går online eftersom de aldrig håller register över din online-aktivitet. Du bör också notera att IPVanish är det Kodi Optimerad. Så om du har en Kodi-enhet, tänk inte mer och prenumerera på denna VPN.

Fördelar

 • Snabb serverhastighet.
 • Obegränsad torrenting och P2P-ersättning.
 • Upp till 10 samtidiga VPN-anslutningar.
 • Optimerad för Kodi.
 • No-Log policy

Nackdelar

 • En kort 7-dagars återbetalningsperiod.
 • Det fungerar inte med Netflix.

NordVPN

NordVPN - Top VPN 2017 Review

NordVPN – Topp 5 VPN i översyn 2020

NordVPN s VPN-applikationer för iPhone, iPad, Android, PC och Mac är kanske det enklaste och mest vänlig Jag har använt. Att ställa in dem tar några minuter. Därifrån och in startar du helt enkelt appen och ansluter till en VPN-server du väljer. Det är säkert att säga att en hel del ansträngningar gjordes för att skapa dessa appar.

Liksom ExpressVPN erbjuder NordVPN en 30-dagars återbetalningsperiod, mer än tillräckligt med tid för att testa sin VPN-server helt. NordVPN är en av de bästa VPN-tjänsterna när det gäller att skydda användarnas anonymitet och privata uppgifter.

Fördelar

 • 30-dagars återbetalningsperiod.
 • Bra VPN-appar.
 • VPN-servrar i cirka 60 länder.
 • Dubbel VPN.

Nackdelar

 • Vissa servrar kan vara lite långsamma.

Bästa VPN för IPTV år 2020 – Wrap Up

Just nu IPTV som olaglig källa till direktuppspelning är fortfarande på något sätt under radaren. Det är bara en tidsfråga innan myndigheter, internetleverantörer, copyright-troll och pressen börjar flytta sitt fokus mot att bekämpa IPTV. Se till att du använder ett VPN, oavsett vad du gör online. Annars kan du få en meddelande om intrång i upphovsrätt i din inkorg ganska snart.

Så vilken VPN-tjänst hittade du bäst för IPTV? Berätta i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me