Най-добри стрийминг услуги на 2020 г.

Какви са най-добрите стрийминг услуги през 2020 г.? С течение на времето начина, по който хората търсят и получават забавление, се промени драстично. Вече не изисквате да отидете на многократен, или се насочете към Услуга за отдаване под наем на DVD в съседство, за да се насладите на любими фликове. С бързият достъп до интернет става все по-евтин и широко разпространен, популярността на онлайн поточни услуги е стрелял.


Кой трябва да се абонира за услуги за кабелна телевизия или купувайте DVD, когато могат да бъдат всички най-нови телевизионни предавания и филми гледани онлайн в HD резолюция? Всъщност наистина не ви трябва настолен компютър за достъп до тези услуги по всяко време. С повече поточни услуги, които се появяват на хоризонта, трябва да изберете подходящия за вашите нужди. Изпробвахме доста поточни канали през последните няколко години. По-долу можете да намерите най-добрите услуги за стрийминг към 2020 г.. 

Най-добрите стрийминг услуги на 2017 г.

Най-добри стрийминг услуги на 2020 г.

Най-добри стрийминг услуги на 2020 г.

По-долу са описани най-добрите услуги за стрийминг, от които можете да изберете. Моля, обърнете внимание, че някои от каналите са геоблокиран извън САЩ. Все пак можете да получите достъп до тях, като използвате a VPN услуга.

Нетфликс

Netflix - Най-добрата услуга за стрийминг на 2017 г.

Netflix – Най-добрата услуга за стрийминг на 2018 г.

Това несъмнено е една от най-популярните онлайн поточни услуги. Отличната му селекция от ТВ предавания и филми, страхотна UI и препоръчителна система го прави надпревара пред повечето съперници. Тя обаче не е безплатна и чисто новото съдържание може да бъде до известна степен ограничено. Месечната абонаментна такса вече възлиза на $ 9.

Фактът, че потребителите могат да създадат максимум пет различни профила в същата сметка добавя своята универсалност. Широката му съвместимост с устройства и платформи също работи в негова полза. Не мога да се сетя за стрийминг устройство, което не работи с Netflix. Заедно с Amazon Prime Video, Нетфликс е оглобална поточна услуга до този момент.

Hulu

Hulu - Най-добрата стрийминг услуга на 2017 г.

Hulu – Най-добрата стрийминг услуга до 2020 г.

Ако търсите достъпна услуга за стрийминг, която предлага страхотно телевизионно съдържание, Hulu е най-добрият ви залог. Ограничението за региона обаче е налице. Той е достъпен за тези в Япония и на САЩ само. Въпреки това, можете да използвайте VPN приложения, за да заобиколите това ограничение. Рекламите, които се появяват от време на време, могат да бъдат неудобни, а потребителският интерфейс не е точно лесен за употреба.

Сега струва просто 8 долара на месец. Има и безплатна версия, но ограниченията й изключват повечето потребители. Hulu Plus поддържа няколко устройства, включително топ игрални конзоли и Roku. Hulu също ще стартира услуга за стрийминг на живо, подобна на тази Sling TV, PS Vue и DirecTV Сега скоро. Подобно на Netflix, Hulu е съвместим с всички основни поточни устройства, включително Playstation, Xbox, Roku, Amazon Fire TV и Apple TV.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video - Най-добрата стрийминг услуга на 2017 г.

Amazon Prime Video – Най-добрата стрийминг услуга до 2020 г.

Това може да бъде наречено като най-добрата услуга за стрийминг за цялото семейство. Диапазонът на съдържанието е невероятен и вие получавате основни ползи. Липсата на схема за месечни такси обаче ще изглежда изключване за много хора. Всъщност е по-подходящ за тези, които сахоп онлайн много и употреба Amazon Prime. Той е идеален и когато искате да гледате повече детски програми за програмиране и комедия от другите жанрове. Докато Amazon Prime не се поддържа на Apple TV, все още можете да го гледате на всяко друго поточно устройство, за което се сетите. Roku, PS4, Xbox, Android, Smart TV и Fire TV Stick, всички са съвместими.

пукане

Той е един от безплатни онлайн поточни услуги който също има доста голяма потребителска база, естествено! Разнообразието от видеоклипове, предлагани от него, е отлично. Но безплатните услуги идват с хълцането им и ето го изобилие от реклами че трябва да се примирите. Sony го притежава.

Смешно или умрете

Е, това не е като всяка типична стрийминг услуга. Ще отидете за него само ако обичате да гледате своето любими знаменитости в гуфи актове които те карат да се разделиш от смях. С други думи, това е за шамар любители на комедията.

Видеоклиповете са смешни и могат да изсветлят настроението ви моментално. В програмите му ще намерите някои холивудски горещи снимки, показващи техните забавни страни, както никога досега. За някои хора е доста нелепо, но имаш нужда стрес бустери понякога.

Vevo

Vevo е насочено главно към любители на музиката. Ще ви е трудно да намерите друг посветен услуга за поточно предаване на музика който идва безплатно. Не ечудно Vevo потребителската база расте бързо.

Хълцането е помия навигация. По някакъв начин това може да се счита за наследник на MTV. Той е собственост на Sony Music Entertainment и Universal Music Group, и музикални видеоклипове от двамата гиганти има в неговата база данни. Все пак по-голямата част от съдържанието е поп и хип-хоп жанрове. Широката му съвместимост с платформа също допринася за неговата популярност.

Проблем с Global Reach

Ако добре знаете термина Интернет уединение и свобода, може да се натъкнете на много теми и дискусии, които се въртят наоколо гео-блокиране. Този механизъм се използва от поточни услуги и уебсайтове към ограничават съдържанието им въз основа на местоположението на потребителя.

С други думи, вашето текущо местонахождение диктува това, до което можете да получите достъп онлайн. Например, някои уебсайтове и услуги са достъпни само в НАС, което ги прави недостъпни Канада, и менгеме-Верса. Това не е всичко; някои сайтове са блокирани в определен регион. Най-популярните държави за това са Китай, Русия, ОАЕ и KSA. 

Но има решение на този проблем, с който всички се сблъскват в днешния интернет – A Виртуална частна мрежа. Този интернет инструмент може измамите вашето онлайн местоположение така че да се появите в различен регион (на практика казано).

Всичко, което трябва да направите, е да се свържете със сървър в избраната от вас страна. По този начин, твоя изглежда, че целият трафик идва от това място. Тогава ще получавате IP адрес на тази територия и директен достъп до цялото съдържание с ограничен достъп в района.

Как да се свържете?

Ако искате да заобиколите геоблоковете на Netflix, BBC iPlayer, и всички услуги по света, fнамалете стъпките по-долу:

 1. Абонирайте се за VPN доставчик която има прилична сървърна мрежа. По-късно ще намерите препоръки в статията.
 2. VPN улесниха много по-лесното свързване чрез създаване на специализирани приложения. Изтеглете и инсталирайте VPN клиента на вашия Android, iOS, компютър, Mac, FireStick или рутер.
 3. След това стартирайте приложението и влезте с новосъздадения си акаунт.
 4. Сега въз основа на канала, който искате да предавате, свържете се със сървър в съответната държава.
 5. Процесът на свързване ще отнеме няколко секунди. След като връзката е установена, стартирайте избрания от вас канал.
 6. Сега, поток това, което някога не сте били в състояние, където и да сте.

Има много възможности за избор. Ето защо прегледах десетки VPN мрежи, за да ви помогна в търсенето. Превъртете още малко и разберете повече.

Най-добрият VPN за деблокиране на поточни услуги навсякъде

Достъпът до гео ограничено съдържание има много неща, които виждат окото. Ако искате да деблокирате определени канали, има много фактори, които да търсите в VPN. Тук в theVPN.guru преглеждаме VPN доставчиците в честен, безпристрастен начин. Въпреки това, след тестване на повече от 100 VPN доставчици (безплатно и премиум), списъкът ни беше съкратен до 4 топ. Нека да видим защо:

ExpressVPN

CoverVPN Cover

Ще го започна с моят номер едно, ExpressVPN. Услугата предоставя огромна сървърна мрежа, която се състои от 3000 сървъра около 90+ места. Когато за първи път видях ExpressVPN, се абонирах за тяхната услуга, за да го тествам. По време на прегледа забелязах, че се постига постоянно солидни скорости. Видеоклипът ми не спря за секунда до буфер.

Приложението им е просто и е предназначено за тези, които не знаят пътя си около технологиите. Ще намерите клиенти за Windows, Mac и Linux. Ще забележите обаче, че ExpressVPN свети в мобилния отдел с интуитивни приложения за iOS, Android и, да, Blackberry.

Освен това, когато щракнете върху сървър в определена държава, VPN автоматично ще се свърже с вас към най-бързият сървър в региона. Не е нужно изобщо да се притеснявате дали да изберете бавен.

ExpressVPN осигурява надеждна защита автоматичен превключвател за убийство, което ще деактивира вашата интернет мрежа, ако се случи внезапен спад в VPN връзката. По този начин, каквото и да правите в рамките на криптирана връзка ще остане личен.

Също така вашите данни ще бъдат кодирани с най-надеждните протоколи в бранша. Ние говорим за OpenVPN, L2TP – IPSEC, PPTP и SSTP, заедно с 256-битово криптиране.

И още нещо, ако искате да предавате съдържание на устройство на устройство, което не поддържа VPN, винаги можете да използвате тяхното Интелигентен DNS прокси (MediaStreamer). Може да се настрои на Android, iOS, компютър, Mac, Firestick, Apple TV, Smart TV, Chromecast, PlayStation и Xbox. 

Това каза, ако не сте били доволни от това, което ExpressVPN може да предложи, можете да се възползвате от тях 30-дневна гаранция за връщане на парите. 

Против

 • Цените са доста високи

NordVPN

NordVPN преглед

Въпреки че изброих любимите си по-горе, този остава един от най-добрите ми избрания. NordVPN може да се похвали над 5000 сървъра по целия свят, докато покрива 60 държави. Той може да деблокира поточните услуги по-горе и много други. Това обаче не беше основният фактор, който привлече вниманието ми, това е доставчикът условия на сигурност.

Наред с него криптиране с военен клас, NordVPN има някои допълнителни функции в ръкавите. Първо, има CyberSec, много напреднала технология, която защитава вашето устройство от всякакви зловреден или злонамерен софтуер които могат да го насочат.

Второ, вие имате техните Двойно шифроване на VPN. С това вашите данни ще бъдат пренасочени чрез два сървъра вместо един, удвояване на наличното криптиране, което увеличава и безопасността ви в интернет.

Специфичният фокус на NordVPN върху деблокирането на гео ограничено съдържание е доста очевиден. Те имат своите SmartPlay технология, нулево знание Умен DNS който деблокира стотици услуги и уебсайтове по целия свят.

Точно като ExpressVPN, NordVPN предлага на клиентите изход, ако не са доволни от продукта си – 30-дневна гаранция за връщане на парите. 

Професионалисти

 • SmartPlay
 • Двойно криптиране
 • CyberSec
 • Криптиране с военен клас
 • Шест едновременни връзки
 • Политика за възстановяване (30 дни)
 • 5000+ сървъра в 60 държави

Против

 • Няколко сървъра бяха наистина бавни
 • Неясна безплатна пробна версия

BulletVPN

Покритие на BulletVPN

BulletVPN е със седалище в Естония, което му дава предимство пред останалите първокласни услуги, които са базирани в САЩ или Великобритания. Докато тествах услугата, забелязах това малко е малко. Нямате толкова много възможности, когато става въпрос за сървъри, но в момента, в който щракнах да се свържа, промених решението си.

Очевидно с това количество няма значение, докато сте доставяне на качество. Доставчикът има глобална мрежа от VPN сървъри в 30 страни, и на потребителите е разрешено да превключвайте сървърите, колкото искат. 

Отново, въпреки че са малки, сървърите са разположени в стратегически региони. Ще можете също да деблокирате Американски Netflix, Hulu, Amazon Prime, и много други с BulletVPN. Ако обаче VPN не е предпочитаният от вас метод, можете да използвате и техния Умна DNS услуга.

BulletVPN предлага пет вида VPN протоколи, и потребителите са свободни да използват каквото пожелаят. Това са вашите възможности:

 • IPSec
 • L2TP / IPSec
 • PPTP
 • OpenVPN
 • IKEv2

Добавете това към a ключ за убийство, защита от течове на DNS и гаранция за нулева регистрация, и си взехте отличен VPN доставчик.

Професионалисти

 • Високоскоростни сървъри
 • Избягва забраната за VPN на Netflix
 • Сигурност на високо ниво
 • Пет протокола
 • Kill превключвател
 • DNS защита от теч
 • 30-дневно връщане на пари в брой

Против

 • Три едновременни връзки
 • Малка сървърна мрежа

SurfShark

SurfShark

Както се казва, възрастта не е всичко. Това върви твърде добре SurfShark тъй като това е най-младият доставчик в нашия списък днес. Ако обаче погледнете какво може да направи, ще видите защо е така съперничейки на гигантите в VPN индустрията.

SurfShark има повече от 800 сървъра в 50+ страни както и приложения за големи операционни системи като Windows, Mac, iOS и Android. Ако това е твърде сложно за вас, използвайте вместо тях добавките им за Chrome и Firefox.

Първото нещо, което привлече вниманието ми, е, че предлага неограничени едновременни връзки. Можете ли да си представите, че вие ​​и всички, които познавате, могат да работят под един акаунт? Това е функция, която никой от големите имена не е предоставил на своите клиенти.

Освен това функциите му за поверителност са доста солидни. Имате най-добрите протоколи за сигурност, като например OpenVPN UDP и TCP, IKEv2, криптиране AES-256 и превключвател за автоматично убийство. Последният блокира достъпа ви до интернет в случай, че VPN връзката изведнъж се провали.

Компанията посочва, че е не се изисква за водене на регистрационни файлове на действията на потребителя. Една от основните причини за това е, че се основава на Британски Вирджински острови. Безплатна територия, която не се намира в рамките на 5-очи юрисдикция.

Професионалисти

 • Неограничени връзки
 • Шифроване на високо ниво
 • Деблокира Netflix
 • Няколко протокола за сигурност
 • Шест едновременни връзки
 • Гаранция за връщане на пари (30 дни)
 • 800 сървъра в 50 страни
 • Умен DNS

Против

 • Скъп месечен абонамент

Най-добри стрийминг услуги на 2020 г.

Имате няколко онлайн услуги за стрийминг на видео на ваше разположение. Дори и да искате безплатно такова съдържание, има някои страхотни опции. Разбира се, трябва да се примирите с ограничения като рекламите, но това едва ли е нарушител на сделката. Що се отнася до платените поточни услуги, Нетфликс е може би най-популярният. Любителите на музиката, онлайн купувачите, също имат своите възможности.

В крайна сметка тя се свежда до склонността ви към медийно съдържание и вашия портфейл. Какво мислите за нашето списък на най-добрите услуги за стрийминг 2020? Пропуснахме ли любимото ви VOD канал? Успяхте ли да отблокирайте ги във вашия регион с VPN? Споделете мислите си по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map