Hur man tittar på 100 säsong 6 live online

100 kommer tillbaka med sin sjätte säsong den 30 april på CW. Den här post-apokalyptiska serien har gått med Nikita, The Vampire Diaries och Jane the Virgin som toppshower på kanalen. Men hur kan du titta på showen när du bor utanför USA? Det är en mycket bra fråga med tanke på att CW är blockerad utomlands. Oroa dig inte, jag täcker dig. Här är allt du behöver veta.


Hur man tittar på 100 säsong 6 live online

Hur man tittar på 100 säsong 6 live online

CW och Geo-blockering

CW TV är en spawn från CBS och Warner Brothers samarbete. Du kanske inte vet detta, men CW representerar initialerna för båda företagen. “C” för CBS och “W” för Warner.

De flesta av CW: s serier är fiktionrelaterade. Jag är ett stort fan av kanalen eftersom det gav oss sådana som Vampire Diaries, The Originals, Jane the Virgin, Nikita och naturligtvis The 100. Tyvärr är det inte tillräckligt med att vara fan. Jag lärde mig det på det svåra sättet när jag försökte komma åt kanalen i mitt land. Uppenbarligen är strömningstjänsten endast tillgänglig för amerikanska tittare. När du går utanför USA: s gränser kommer streamingkanalen inte längre att vara aktiv. Om det identifierar dig som en outsider får du direkt det här geo-felmeddelandet:

“På grund av licensbegränsningar är detta innehåll endast tillgängligt i USA.”CW TV-fel

Så vad gör vi nu? Jag kan berätta för dig. Skaffa ett virtuellt privat nätverk, även VPN, och följ min ledning.

Hur man tittar på 100 säsong 6 Live med ett VPN

En VPN kan förfalska din faktiska plats och få den att se ut som om du är i ett annat land. Det gör det genom att omdirigera din internettrafik via en av dess fjärrserver i ett specifikt land.

Du får välja var du vill att du ska fastställas baserat på vad du letar efter. Om du vill ha åtkomst till CW måste du ansluta till en amerikansk server. Denna process ger dig en amerikansk IP-adress. Med din ursprungliga IP-dold kan du surfa på internet som om du är en amerikansk bosatt. Som ett resultat kommer CW att tillåta åtkomst eftersom det har intrycket av att du befinner dig inom täckningsområdet. Det är allt. Det är ganska enkelt om du vet din väg.

Här är en steg för steg-process till avblockera CW och titta på 100 S6 var som helst:

 1. Registrera dig med en ansedd VPN-tjänsteleverantör. jag rekommenderar verkligen ExpressVPN eftersom det har snabba snabba servrar i USA.
 2. På deras officiella webbplats hittar du ett avsnitt där du kan ladda ner deras app. Klicka på ikonen som riktar sig till din enhet så kommer nedladdningen att börja.
 3. När du har laddats ner installerar du applikationen på din plattform. Du kommer att märka att det är en mycket enkel applikation som vem som helst kan använda.
 4. Öppna appen och logga in med ditt VPN-konto. Du blir ombedd att ange en verifieringskod. Kontrollera din e-post den ska vara där.
 5. Gå till serverlistan, välj en amerikansk server och tryck på connect.
 6. Några sekunder senare kommer du att märka “Connected Sign”.
 7. Gå nu till CWs webbplats igen. Du kommer att märka att det inte finns något felmeddelande när du besöker deras sida.
 8. Ja, jag kan säga nu: “Grattis, du kan se The 100 Season 6 var du än är.”

När det gäller VPN-leverantörer, se till att inte nöja dig med ett gratis VPN. De är ingenstans nära säkerhet och de representerar inte vad en VPN: s syfte verkligen är. Gör inte det. Om min VPN inte tog din uppmärksamhet, finns det mycket topp-VPN: er för CW där ute. Kolla in dem i tabellen nedan.

100 – i djupet

Historien bakom showen är faktiskt ganska spännande. När jag först läste synopsis i serien, trodde jag att det kommer att bli en av de klisjiga sci-fi tråkiga programmen. Till min överraskning anslöt de 100 mig sedan dag ett. Historien kretsar kring en grupp unga fångar som skickades tillbaka till jorden efter att den var bebodd under en lång tid.

Efter kärnkriget var planeten Jorden inte längre lämpad för människor att leva på. Det är därför hela mänsklighetens ensamma överlevande ligger i ett rymdskepp precis utanför jordens atmosfär. 100 individer gick till jorden i hopp om att eventuellt återuppbygga anläggningen. Jorden är dock inte så död som de kanske tror. Det finns varelser som truar runt och människor som faktiskt överlevde kriget. Dessa människor kallas ”jordare” av de 100.

Fans kan se fram emot fler av de stora vändningarna och dramatiska plotlinjerna som showen är känd för. Exekutivproducent Jason Rothenberg säger att han har ett “helt nytt äventyr” i åtanke för showens framtid.

Jag är väldigt upphetsad över vägen och jag är ganska säker på att du också är det. Glöm inte att ställa in den 30 april och titta på säsongspremiären på de 100 live.

Trailer för säsong 6

CW-kompatibla enheter

Du kan strömma den sjätte säsongen av 100 på följande plattformar:

 • iOS
 • Android
 • Windows
 • Amazon Fire
 • Roku
 • Mac
 • Chromecast
 • AirPlay
 • Apple TV
 • Xbox ett

Hur man tittar på 100 säsong 6 live online – Summing Up

Du vill inte missa vad som händer under den sjätte säsongen. Om du är här har du redan avslutat den femte säsongen. Så du vet om den episka klipphanteraren som CW alltid gör i sina seriefinaler. Är du för upphetsad för att du inte kan vänta med att strömma showen? Varför tittar du inte Jane the Virgin först tills 100-talets luftdatum anländer?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map