Hur man tittar på Daytona 500 Live online

Det är ett lopp som kan förvandla ryttare till legender och stunder till livslånga minnen; det är Daytona 500. På söndag, 16 februari 2020, det 500 mil långa NASCAR Cup-seriens motorrace – Daytona 500, kommer att äga rum på DAYTONA International Speedway i Daytona Beach, Florida. Klarar det inte där? Letar du efter ett sätt att titta på Daytona 500 2020 online? Här är vad du behöver göra.

Hur man tittar på Daytona 500 Live online

Hur man tittar på Daytona 500 Live online

Daytona 500 strömningskanaler

Motorracing har blivit mycket populärt runt om i världen, vilket ger oss exakt varför NASCAR har flera TV-bolag i olika regioner.

Det finns ett par kanaler runt om i världen som sänder 2020 Daytona 500 live på den lilla skärmen. Trots dess tillgänglighet för streaming, kanalerna fungerar endast i vissa regioner.

Det är vad vi kallar geoblockering, en försvarsmekanism som används av kanalerna till skydda deras sändningsrättigheter och begränsa åtkomst till användare som ligger i specifika territorier.

Dessa streamingtjänster granska din IP-adress det ögonblick du besöker deras webbplats eller använder deras app för bestäm din plats. Om du inte befinner dig inom deras täckningsområde kommer du att vara omedelbart blockerad.

I den här guiden kommer vi att hjälpa dig kringgå de regionala begränsningarna pålagt tjänsternas innehåll. För närvarande är här 2020 Daytona 500 officiella programföretag:

 • Fox Sports(USA)
 • TSN (Kanada)
 • Premier Sport (STORBRITANNIEN)
 • Ziggo Sports (Nederländerna)
 • Matcha TV (Ryssland)
 • Sky Sports NZ (Nya Zeeland)

Din IP-adress är huvudnyckeln som hjälper en kanal fastställa din fysiska vistelseort. Det är därför vi i nästa del visar dig hur du gör några förändringar och skämma bort din online-plats med ett tryck på en knapp.

Daytona 500 online – global streaming

Om du vill titta Fox Sports Go utanför USA, följande felmeddelande kommer att visas:

“Videon du försöker se är inte tillgänglig i din region.”Fox Sports Geo-Error

För att kringgå dessa regionala begränsningar måste du ändra din plats på nätet. Detta kan göras med hjälp av ett VPN. Kort för en Virtuellt privat nätverk, detta internetverktyg tillåter dig ansluta till en server i ett land du väljer.

När anslutningen är upprättad omdirigerar VPN dina data genom den servern och får dig att se ut som om du surfar på webben i det territorium där servern är baserad.

Under processen lägger VPN till ett extra lager av säkerhet (kryptering av militär kvalitet) och tilldela dig en tillfällig IP-adress giltigt i det landet. Som ett resultat kommer du att kunna strömma eller besök någon kanal / webbplats begränsat till det territoriet var du än är.

Om du till exempel bor utanför USA och ansluter till en Amerikansk server, du får en USA: s IP-adress. Nu kan du strömma sådana som Fox Sports Go och alla andra USA-begränsade strömningstjänster.

Daytona 500 – Live-Stream var som helst

Om du använder VPN blockeras alla begränsade kanaler förutsatt att du ansluter till en server i dess respektive land. Idag, Daytona 500 är vårt huvudfokus, så det är vad du behöver göra:

 1. Först, Bli Medlem med en VPN-tjänst. Vi rekommenderar starkt ExpressVPN eftersom det har servrar i alla länder på vår lista.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikation på en kompatibel enhet som Android, PC, Mad, iOS eller Fire Stick.
 3. Kör appen, logga in med dina VPN-referenser, och gå över till serverlistan.
 4. Anslut till en server baserat på kanalen du har valt:
  • US-server för Fox Sports.
  • Storbritanniens server för Premier Sport.
  • Kanadensisk server för TSN, etc. …
 5. Starta kanalens Ansökan eller besök dess hemsida.
 6. Strömma 2020 Daytona 500 bor var som helst i världen.

Om du letar efter en VPN-leverantör för att blockera dussintals kanaler utomlands, registrera med ExpressVPN. Du kan välja mellan en mängd VPN-servrar för att göra det såväl som att skydda dina surfaktiviteter från alla onlinebaserade hot.

ExpressVPN tillåter dig dessutom att prova sin tjänst utan riskfria med tillstånd av dess 30-dagars återbetalningsgaranti. Om VPN inte uppfyllde dina förväntningar, kan du alltid be om återbetalning (inga frågor ställs).

Trots att det är ett utmärkt verktyg att kringgå regionala begränsningar, det är inte den enda som är tillgänglig för uppgiften. I tabellen nedan hittar du de bästa VPN-tjänsterna när det gäller sekretess-, säkerhets- och avblockeringsfunktioner.

Hur man tittar på Daytona 500 Live Online – Smart DNS Proxy

Smart DNS är också en effektiv metod att avblockera Fox Sports GO utanför USA. Med Smart DNS får du inte en ny IP-adress. Bara geo-relaterade delar av din Internet-anslutning påverkas.

Kanalerna som du kan avblockera med hjälp av Smart DNS bestäms emellertid av den Smart DNS-leverantör du använder, dvs olika smarta DNS-tjänster avblockera olika kanaler.

 • Innan du registrerar dig med en Smart DNS-proxytjänst, se till att den stöder avblockering Fox Sports GO utanför USA eller någon annan kanal på listan.
 • Du behöver inte ändra din Smart DNS-konfiguration när du vill avblockera en kanal från ett annat land.
 • Delvis omdirigering av trafiken innebär att din Internethastighet sjunker inte när du använder smart DNS. Men din trafik är det inte krypterad som det är med ett VPN.
 • Vissa internetleverantörer använder DNS-kapning eller transparenta proxyer. Medan VPN kommer att fungera för dig i närvaro av sådana metoder, kanske inte smart DNS.

Unlocator är en av de tjänster som nämns i tabellen ovan. Anledningen till att vi föreslår det är för att du får prova deras tjänst gratis. Unlocator erbjuder en 7-dagars gratisversion utan att behöva skicka något annat än din e-postadress.

Alla VPN: n som föreslås ovan inkluderar emellertid en Smart DNS-tjänst. Några av dem erbjuder en 1-dagars gratisversion, men Unlocator har den längsta hittills. Kolla in det; det är helt riskfritt.

NASCAR Daytona 500 2019 Schema

Detta utsökta motorcykel har funnits länge nu. Det första loppet var tillbaka i 1959; Lä Petty var den ultimata erövraren av Daytona International Speedway.

Familjen Petty har dominerat loppet, som hittills, Småföretag är laget med flest Daytona 500 segrar. De har vunnit nio tävlingar hittills, varav 7 tillhörde Richard Petty.

Vi väntar alla på den en dag – 16 februari 2020. Men Daytona 500 är mycket större än så. Okej, så själva Daytona 500 är finalen, men det hela är en lång serie övningar och kvalificeringssessioner.

Motoraktionen startar Lördag 8 februari, med tre övningar, varav den första är en uppvärmning för Busch Clash på söndagskvällen. Men om du vill kontrollera hela schemat, bläddra lite längre söderut:

Lördag 8 februari

 • Busch Clash sista övning
 • Daytona 500 öva

Söndag 9 februari

 • Daytona 500 pol kval
 • Busch Clash

Torsdag 13 februari

 • Bluegreen Vacations Duel No. 1
 • Bluegreen Vacations Duel No. 2

Fredag ​​14 februari

 • Daytona 500 öva

Lördag 15 februari

 • Daytona 500 Final Practice

Söndag 16 februari

 • Daytona 500

Hur man tittar på Daytona 500 Live online med Smart DNS Proxy eller VPN?

Saknar alla större racingevenemang som Daytona 500 bara för att du bor utanför kanalernas täckningsområde är lite orättvist. Använder sig av VPN eller Smart DNS, Du kan avblockera och titta på alla kanaler som sänder tävlingen utomlands, inklusive Fox Sports Go, TSN, och mer.

Om du har fler frågor om hur du ställer in VPN eller Smart DNS tveka inte att släppa oss en rad i kommentarerna nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me