Hur man tittar på BBC iPlayer på iPhone eller iPad utanför Storbritannien

Hur man tittar på BBC iPlayer på iPhone / iPad utanför Storbritannien? Du är här för att du vill ha det problemfri sättet att titta på BBC iPlayer utomlands på dina iOS-styrenheter. Vi har precis vad du behöver. Du kan vara i USA, Kanada, Australien, Tyskland, Frankrike eller nästan alla delar av världen, men det hindrar inte dig från att strömma BBC iPlayer utanför Storbritannien. Ja, vi är medvetna om felmeddelandet som läser “BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien”, och vi vet precis hur vi ska hantera det. Det finns en bakdörr till BBC: s åtkomst, och det kan inte vara en enklare installation. Med en VPN kan du se BBC iPlayer utanför Storbritannien på din iPhone eller iPad när det passar dig. Läs vidare för att lära dig exakt hur det görs.

Hur man tittar på BBC iPlayer utanför Storbritannien på iPhone / iPad

Hur man tittar på BBC iPlayer utanför Storbritannien på iPhone / iPad

Hur man tittar på BBC iPlayer på iPhone / iPad utomlands med hjälp av en VPN

BBC iPlayer är en Internet-streaming, catchup-, tv- och radiotjänst som erbjuds av BBC-företaget. Det är där du kan titta på BBC-program online och upptäcka ett brett utbud av program av olika genrer drama, komedi, dokumentärer, underhållning, resor, nyheter, natur, sport, kultur och mer. Mångfalden i dess program och kvaliteten på dess innehåll uppmuntrar användare att vilja få BBC iPlayer utomlands, var de än befinner sig. En VPN är allt de behöver för att föra BBC iPlayer till sina iPhone / iPads-skärmar. En VPN låter dig kringgå geo-block, vilket är exakt vad BBC använder för att förhindra att deras innehåll strömmas utanför Storbritannien. Som ni ser får du följande meddelande: “BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “BBC iPlayer GeoBlocked

  Best MLB.TV VPN 2023 Blackout Bypass Workaround Guide

Det kommer också att kryptera dina data i en digital tunnel för att säkerställa största möjliga integritet och säkerhet. När du ansluter till en VPN-server får du serverns IP med bara ett klick. Titta på hur det görs:

  1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör som erbjuder VPN-appar för iOS.
  2. Gå över till Apple App store.
  3. Ladda ner och installera din VPN-tjänstleverantörsapp på din iPhone / iPad.
  4. Starta appen och logga in med ditt VPN-konto.
  5. Slutligen, med appen, ansluter du till en VPN-server som du väljer.

BBC iPlayer UnblockedDet är i princip allt som krävs för att få BBC iPlayer på iOS-enheter utomlands. Om du ännu inte har installerat BBC iPlayer-appen på din iPhone eller iPad, se till att du ändrar din iTunes-region först för att få åtkomst till appar som bara är UK.. ExpressVPN är inte den billigaste tjänsteleverantören där ute, men det är definitivt den mest pålitliga. De levererar starka föreställningar och garanterar att alla typer av geobegränsningar över hela världen kringgås. I tabellen nedan finns fler alternativ för dig att titta på. Du kanske vill kolla in bästa VPN för BBC iPlayer för en bättre insikt.

Avblockera BBC iPlayer på iOS utomlands med hjälp av en smart DNS

En smart DNS är en alternativ metod för att avblockera strömningstjänster online som BBC iPlayer med snabbare hastigheter. Du anger bara den DNS-serveradress som din tjänsteleverantör gav dig, och det är det. Dessutom garanterar en smart DNS kvalitetsvisning på en rad enheter, inklusive iPhones och iPads. Följ dessa steg för att få blockerad BBC iPLayer på din iPhone / iPad i vilket land du än är.

  1. Börja först till Unlocator och registrera dig för en kostnadsfri 7-dagars rättegång.
  2. Följ dessa videoklipp / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
  3. Gå till BBC iPlayer webbplats.
  4. Njut av din obegränsade åtkomst till allt BBC iPlayer-innehåll.
  ¿Cómo ver Boston Marathon 2023 en vivo en línea?

Unlocator är den smarta DNS-proxy som behövs för att få BBC iPlayer avblockerad på din iPhone eller iPad utanför Storbritannien. Denna smarta DNS kan avblockera över 200 kanaler världen över genom sina användarvänliga applikationer. Din trafik förblir orörd och de upprätthåller en strikt integritetspolicy. Det bästa av allt är att de inte har några loggar över användarnas internetaktiviteter. Det bästa valet för en smart DNS-proxy är Unlocator.

Få BBC iPlayer utanför Storbritannien på iPhone / iPad

Så länge du är i Storbritannien kan du titta på BBC iPlayer på din iPhone / iPad allt du vill. Du behöver dock en VPN eller smart DNS för att få BBC iPlayer om du är belägen utomlands. Dessa två metoder kan göra ditt liv enklare och din streamingupplevelse bättre. Allt du behöver göra för att få den underhållning du vill ha är att göra några anslutningar och prenumerationer, då är BBC iPlayer allt ditt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me