Hur man tittar på SuperSport utanför Sydafrika

Hur man avmarkerar och tittar på SuperSport utanför Sydafrika via VPN eller Smart DNS Proxy

Hur man avmarkerar och tittar på SuperSport utanför Sydafrika via VPN eller Smart DNS Proxy

I den här artikeln ska jag visa dig hur VPN och Smarta DNS-proxyer hjälpte mig att titta på mina favoritlag på SuperSport från utlandet.

Hur man avblockerar SuperSport utanför Sydafrika med VPN

Som en sportsentusiast som ständigt är utomlands, lita på mig när jag säger att det är det bästa sättet att göra kringgå geografiska block är med ett virtuellt privat nätverk (VPN).

Detta barn är mycket effektivt eftersom det omdirigerar din trafik till ett annat nätverk du väljer, ger dig sedan en IP-adress från den region du valt. Den här processen lurar strömmande kanaler som SuperSport för att tro att du är i deras täckningszon, vilket innebär att du kommer att kunna se deras innehåll från varsomhelst. 

VPN erbjuder också utmärkta säkerhets- och sekretessfunktioner som trafik kryptering och noll-loggning. Som ett resultat kommer du att ha total anonymitet när du går online. Till och med din egen internetleverantör kan inte se vad du gör.

Och om du tror att få ett VPN är en komplicerad fråga så tänk igen för din nästa tjänst är bara några klick bort.

  1. Först måste du prenumerera på en leverantör med bra ranking och recensioner. Jag rekommenderar att du använder den berömda ExpressVPN. 
  2. Oavsett om du använder iOS, Android, PC eller Mac kan du göra det ladda ner och installera appen på de flesta enheter och plattformar.
  3. När applikationen är konfigurerad på din enhet, starta det, logga in och anslut till en server från Sydafrika.
  4. Gå till SuperSport webbplats eller app och strömma alla turneringar du vill ha.
  ¿Cómo ver Pakistan Super League 2023 en vivo en línea?

Bästa VPN: er för att avblockera SuperSport

Vill du ha mitt råd? Tänk dig lugnt och registrera dig med ExpressVPN. Det är över 3 000 servrar tvärs över 94 nationer, inklusive Sydafrika, vilket innebär att det kan avblockera SuperSport och alla andra kanaler utan problem.

Också tjänsten loggar inte din trafik eller håller flikar av din onlineaktivitet, vilket gör det till ett perfekt val om du är orolig för din integritet. Och nämnde jag att den använder den starkaste kryptering för att förhindra att någon övervakar din trafik?

Om du någonsin möter problem eller frågor när du använder ExpressVPN kan du kontakta deras dygnet runt kundservice via livechatt eller e-post.

Det finns inga beklagelser när du prenumererar på ExpressVPN eftersom du inte är nöjd med tjänsten kan du få en full återbetalning tack vare deras 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. 

Om det är scenariot, ta en titt på de bästa alternativen som finns i listan:

Hur man tittar på SuperSport utanför Sydafrika med smarta DNS-proxier

Om du inte är VPN-typen är ditt enda andra alternativ för att avblockera SuperSport från utlandet en Smart DNS-proxy. Men kom ihåg att det inte är så enkelt att konfigurera en på din enhet som en VPN på grund av proxyservrar har inte dedikerade appar. Därför måste du konfigurera dem manuellt.

Till skillnad från VPN: er omdirigerar dessa verktyg bara en del av din anslutning för att förfalska din plats. De dölja inte din IP-adress och kryptera inte din trafik. Vissa användare ser detta som en positiv sak eftersom din internethastighet inte sjunker. Men andra som är intresserade av sekretess föredrar att undvika dem.

  Cómo desactivar el seguimiento de ubicación

Men det viktigaste att komma ihåg är att smarta DNS-proxyer inte fungerar korrekt om din internetleverantör använder transparenta proxyer eller DNS-kapning.

  1. Välj en välkänd och effektiv smart DNS som Unlocator. 
  2. Ställ in den på din enhet. Du hittar dessa verktyg som är kompatibla med nästan alla enheter, inklusive iOS, Android, Mac, PC, Smart TV, Apple TV, Amazon Fire TV PS3 / PS4, Xbox, och Roku.
  3. Njut av att titta på dina favoritlag utanför Sydafrika.

Om du föredrar att använda en Smart DNS-proxy framför ett VPN, måste ditt bästa val vara Unlocator. Det ger enkelt och tydligt videohandledning och guider för att hjälpa dig ställa in det smidigt på din enhet, och det stöder också över 200 kanaler. Därför, om du är en TV-älskare, kan du se dina favoritprogram på BBC iPlayer, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, AMC och mycket mer.

Men du behöver inte åta dig åt det ännu. Testa det gratis tack vare 7-dagars gratis provperiod. 

Hur man låser upp och titta på SuperSport utomlands – Wrap Up

Har du provat någon av de metoder som vi föreslog ovan för att avblockera SuperSport utanför Sydafrika? Om så är fallet, hur gick det? Dela din tanke och erfarenhet med att använda VPN eller Smart DNS för att kringgå geo-begränsningar i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me