Hur man tittar på NHL på Roku Live

Hockeysäsongen är precis runt hörnet, så få din Roku-enheter redo för streaming. Som ägare av Roku-enheter har jag tydligt flyttat förbi kabeln och nu letar jag efter nya sätt att titta på NHL-spelen.

Det är säkert att säga att Roku-ägarna har gjort sig rätt med sitt val av strömningsenhet. Det finns ingen bättre plats att titta på NHL-säsongen än på Roku, och jag är här för att berätta hur du kan strömma NHL-hockeyspel på dina Roku-spelare och Roku-TV-apparater.

Hur man tittar på NHL på Roku Live

Hur man tittar på NHL på Roku Live

Kanaler som är värd för NHL 2023 på Roku

Följande är en lista över några av bästa streamingkanaler som sänder NHL i USA. Dessa officiella TV-kanaler har redan appar på Roku – de flesta gör, om inte alla.

  • NHL.TV
  • Hulu Live TV
  • Direkt nu
  • FuboTV
  • Sling-TV

Hur man tittar på NHL Live Online på Roku

NHL äger rum i USA, och det betyder alla kanaler som strömmar spelen är geo-blockerade utanför USA. Men de goda nyheterna är att med ett VPN-verktyg kan du fortfarande göra det få tillgång till kanalerna även utomlands. En VPN hjälper dig kringgå begränsningar av alla slag som hindrar dig från att komma åt NHL-strömningskanalerna.

VPN ansluter enheten du använder till en av dess servrar i USA. Det kommer passera hela trafiken genom den amerikanska servern, gör att du verkar ansluta från USA. du kommer få en amerikansk IP-adress därmed kan du få åtkomst till allt landets innehåll.

  Cómo ver Emmerdale Abroad Free Live

Andra saker att förvänta sig med ett VPN är följande:

  • Bli av med ISP Throttling: Din internetleverantör kommer inte längre att kontrollera din anslutning på grund av hur mycket bandbredd du förbrukar.
  • Avblockera utomlands innehåll: Du får nästan varje kanal eller tjänst du vill ha när du prenumererar på ett VPN.
  • Undvik blackouts: Genom att dölja din verkliga plats, din faktiska plats, du undvika blackouts som hindrar dig från att titta på ditt favoritportinnehåll.
  • VPN-applikationer: VPN-tjänsteleverantörer har användarvänliga appar för alla plattformar.
  • Online-säkerhet: VPN: s säkerhetsstandarder skyddar dina data från nyfikna ögon och håller dig säker online.

För att avmarkera NHL på Roku, behöver du en pålitlig VPN-tjänsteleverantör, och den bästa på marknaden är ExpressVPN. Det är en leverantör som ger konsekventa föreställningar. Det garanterar att ta bort regionala begränsningar för utländskt innehåll. Det mycket prioriterar integritet som det följer a strikt no-logs policy och implementerar tuffa krypteringsprotokoll. Tabellen nedan kan hjälpa dig gå igenom andra VPN-alternativ som är värda att överväga.

Strömma NHL på Roku med dessa kanaler

Om du är Roku-ägare och inte använder de strömningskanaler som den har att erbjuda, kommer du att missa mycket. Vet du att du kan titta på varje ögonblick av NHL-säsong utan kabel även om du var utanför USA? Det är helt möjligt att strömma hockeyspel på din Roku med hjälp av följande strömningskanaler.

NHL.TV

Den officiella NHL-appen är den mest gynnsamma platsen för NHL-fans att strömma varje out-of-market vanligt säsongsspel live och on-demand. Med det här prenumerationen får de titta på hem- eller bortrömmar och hålla jämna steg med alla lags poäng, scheman, nyheter, videor och programlistor.

  Watch How to Get Away With Murder Season 5 Stream Online

Du kan få NHL.TV All Access för $ 139,96 / säsong. Följande paket innehåller alla out-of-market reguljärsäsong spel. Eller för $ 111,96 / säsong, du kan köpa ett enda teampaket. Om du nu bor utanför USA måste du skämma bort din onlinelokalisering till ta sig runt NHL-blackouts.

DirecTV nu

DirecTV nu är en något dyr men av en god anledning. Dess abonnenter måste köpa $ 50 “Just Right” -paket som inkluderar alla NBC-kanaler och RSN, som täcker NHL-säsongen. Du får inte heller NHL-nätverket med det prenumerationen. Betala en avgift på 10 $ extra så uppgraderar du till “Go Big” -paket som inkluderar 100 kanaler.

Sling-TV

Sling-TV är en fullständig och prisvärd tjänsteleverantör som låter dig titta på NHL. Med Sling TV får du titta på NHL-spelets säsong från var som helst i världen. Det erbjuder två paket: Sling Blue och Sling Orange.

För att kunna se NBCSN, NBC och NHL Network måste du registrera dig för Sling Blue-paketet, som kostar $ 25 per månad tillsammans med en Sports Extra $ 5 per månad. Följ Sling TV NHL-kalendern för att hålla reda på dina favoritspel.

FuboTV

FuboTV, till skillnad från någon annan streamingtjänst, täcker NHL Local och Stanley cup i kanaler som NBC, NBCSN, FSNS, NBCS och MSG. Det täcker inte bara NHL-spel, till och med fånga MLB, NBA, NFL, College Football och mer.

FuboTV inkluderar live-TV-strömning med 70+ kanaler, 30 timmar Cloud DVR; Med en 72-timmars återblickfunktion kan du spela upp alla program, spel eller filmer från de senaste tre dagarna, en provperiod på 7 dagar och kompatibilitet med nästan alla enheter.

  Как да гледате Антъни Джошуа срещу Анди Руиз 2 на живо онлайн

 Hulu Live TV

Upplev hockeyspänningen som aldrig tidigare på Hulu med Live TV – hela vägen till Stanley Cup-finalen 2023. Hitta alla dina Stanley Cup-slutspel, täckning och mer på ett ställe. Hulus Live TV erbjuder alla NBC-nätverkskanaler till en kostnad av $ 39.99 varje månad.

Så om du letar efter ett sätt att strömma NHL-spelen och titta på dem direkt på andra enheter, är det här streamingtjänsten att överväga.

Titta på NHL på Roku

Nu vet du hur du gör det strömma NHL-spel hela säsongen, och du får se vem som hamnar i cupen oavsett var du bor. Det kommer att bli hårda hits, upprörelser, dramatiska uppspelningar och några extremt stressande stunder för fans av lag som är efter den ikoniska trofén.

Men den goda nyheten är att du inte kommer att missa någon av dem tack vare din Roku och VPN. Personligen skulle jag vilja veta vilken VPN och strömningskanal du skulle välja att låsa upp den med, så se till att du lämnar dina val i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me