Bästa VPN för annonsblockering

Att surfa online har sin egen andel hot. Cyberbrottsgraden fortsätter att öka över hela världen, vilket innebär att fler och fler brottslingar nu vänder sig till Internet för att utföra sitt tvivelaktiga arbete. Med en ökande majoritet av användare som förlitar sig på Internet för underhållning, nyheter, shopping och även för sin karriär, finns det inget som säger vad som kommer att hända om de fortsätter att lita på det utan någon form av skydd. Det är därför vi här på thevpn.guru insisterar på att alla på nätet borde vidta åtgärder som kommer att hålla sin trafik säker när de är anslutna till Internet. Vad skulle vi rekommendera? Prenumerera på en topp VPN-tjänst.

Bästa VPN för annonsblockering

Bästa VPN för annonsblockering

Hur fungerar annonsen online

För företag och organisationer som erbjuder både varor och tjänster till allmänheten finns det ett behov att få ordet att de faktiskt finns, och detta görs genom reklam. Detta kan vara via medier som radio, TV eller tryck, men en särskild kanal som har missbrukats och förlitats för att rikta intet ont om offer är onlineannonsering. Online-annonser finns också i många kategorier, och en fördel som det kan ha framför andra former är förmågan att göras på ett mycket riktat sätt.

Kyndiga företag litar nu på den information de får från sin kundbas för att bestämma vem de ska spendera den största delen av pengar för att upprepade gånger försöka övertyga att köpa sin produkt eller tjänst. Det här är det som kallas riktad annonsering, och mycket av det händer på sociala medier. Facebook tjänar till och med för detta eftersom det låter dig använda sina användargenererade data för att rikta in sig på vilka användare som är mest intresserade av att köpa din produkt baserat på deras gillar och beteenden på den sociala mediesidan.

Även om det här är allt bra och dandy, finns det en annan otäck sida av myntet som de flesta Internetanvändare antagligen relaterar till. Om du tenderar att handla mycket online kan du ha snubblat över en annons relaterad till vad du letade efter och beslutat att klicka på den bara för att omdirigeras till en misstänkt sida som kanske har varit värd för ett virus. Ett av de svåraste fallen är när du ser en programannons och fortsätter att klicka på nedladdningen och tänker att du kommer att få det som hade annonserats, bara för att starta den och märka att dina filer börjar saknas eller din maskin börjar bli långsam.

  Bästa VPN för Roblox

Sådana skadliga annonser kan till och med vara en gateway genom vilken hackare fjärrkontrollerar kontrollen över din dator och får åtkomst till eller stjäl mycket känslig information. Detta är en situation som vi är säkra på att du inte vill vara i, och det enda sättet att säkerställa att du håller dig säker från dessa är genom att prenumerera på en VPN-leverantör.

Bästa VPN för annonsblockering

Leverantörer av virtuella privata nätverk har många åtgärder på plats för att kryptera din anslutning och skydda dig från att bli avlyssnad av din Internetleverantör, men inte många av dem har förmågan att blockera alla onödiga annonser du kanske ser dig själv se. Det finns vissa VPN som har den här funktionen, och lyckligtvis för dig har vi redan gjort grunden för att ta reda på vilka de är så att du inte behöver. Nedan hittar du vår lista över de bästa VPN: n för annonsblockering. Tänk på att alla topp-VPN-tjänsteleverantörer är alla premium-VPN. Gratis VPN-tjänster tenderar att sälja sina användares data till tredje part. Därför kan vi inte rekommendera att du använder något gratis VPN när det gäller annonsblockering.

1. ExpressVPN

ExpressVPN toppar vår lista som den bästa för annonsblockering eftersom tjänsten genom sin 256-bitars AES-kryptering och sin förlust på OpenVPN är lätt byggd för att avskräcka alla typer av skadliga popup-fönster som kan störa din surfning. Krypteringen som erbjuds av leverantören innebär att din anslutning är anonym, och därför kommer webbplatsen som du besöker inte att kunna spåra eller samla information om din surfhistorik för att veta vilken typ av annonser som ska driva dig.

  Bästa VPN för Chicago

Tjänsten tillåter också samtidiga anslutningar för upp till 3 enheter, och dess placering på Brittiska Jungfruöarna innebär att ingen datoregleringsmyndighet till och med är tillräckligt nära för att verkställa alla policyer som skulle tvinga dem att registrera, lagra eller skicka användardata. Det är på grund av denna bekväma plats som företaget har en ansedd noll loggpolicy. Inom ExpressVPN: s sortiment av 2000-servrar finns det de som stöder och är utmärkta för användare som vill strömma, såväl som en grupp stealth-servrar som kan användas av dem som vill använda VPN utan upptäckt. ExpressVPN är också bland de leverantörer som har de bästa kundtjänstteamen, vilket innebär att du borde kunna lita på dem även som en första gången VPN-användare. Det finns mycket mer du borde lära dig om ExpressVPN, och du kan göra det genom att gå igenom vår ExpressVPN-recension.

2. BulletVPN

BulletVPN tar sig också till den här listan med tillmötesgående till dess förmåga att få dig till geobegränsade webbplatser, vilket sedan hjälper dig att kryptera din faktiska plats och göra det svårare för alla platsfokuserade annonser att dyka upp på din skärm. Tjänsten är baserad från Estland och placerar den mil från någon av de myndigheter som försöker få tag i användardata. Detta gör det också möjligt att erbjuda en tillförlitlig nollloggpolicy och säkerställer att all data som överförs av en användare som vill ansluta upp till tre samtidiga enheter förblir ologgad.

BulletVPN skyddar abonnenternas onlineaktiviteter genom deras 256-bitars AES-kryptering och erbjuder också VPN-protokollalternativ som OpenVPN, PPTP, IPSec, IKEv2 och L2TP / IPSec för dem att välja mellan. När det gäller kundsupport hävdar BulletVPN att användare kan be om hjälp via sociala medier eller e-post, men det görs bäst efter att ha kontrollerat webbplatsens FAQ-avsnitt för att se om ditt problem har täckts. BulletVPN säkerställer också att dess användare kan komma åt tjänsten oavsett vilken plattform de är på eftersom deras appar finns i versioner som stöder iOS, Android, Windows och Mac OS. Tjänsten har fortfarande mycket mer att erbjuda som vi inte har listat i den här korta översikten, men du får reda på allt om detta genom att gå igenom vår BulletVPN-granskning.

  Bästa VPN för Tinder

3. NordVPN

Vi skulle inte göra rätt för denna lista om vi inte nämnde NordVPN och dess CyberSec-funktion, som enbart är utformad för att blockera alla popup-annonser, auto-play-annonser och skadliga webbplatser så att du kan njuta av en smidig surfning erfarenhet. Tjänsten skyddar dig mot skadlig programvara, förhindrar att du ingår i DDoS-attacker och hjälper till att bevara din datakonsumtion. Detta visar NordVPN: s samlade ansträngningar för att hålla dig fokuserad på vad du gör online och förhindra eventuella skadliga hot som kan leda dig från det du gör.

Tjänsten har också ett mycket starkt fokus på din online-säkerhet, och erbjuder tjänster som DoubleVPN där din trafik dirigeras genom mer än en server och integrerar med Tor för att göra dig helt anonym online. Servicepaketet har också en Internet-kill-switch, möjligheten att välja vilken server som ska anslutas till baserat på vad du gör och fullt stöd för användare som vill strömma. NordVPN har också vidtagit extra åtgärder för att säkerställa att VPN-klienten kan köras på olika plattformar som iOS, Windows, Mac OS och Android; lämnar ingen kvar i sin strävan efter online-säkerhet. För mer information om vad NordVPN kan, titta på vår NordVPN Review.

Bästa VPN: er för blockering av annonser – Final Word

I den här granskningen har vi tittat på tjänster som har funktioner riktade mot annonsblockering, och de som bara är byggda tillräckligt bra för att blockera annonser som standard. Om du fortfarande inte är nöjd med den skyddsnivå som erbjuds kanske du vill överväga att leta efter en främsta annonsblockeringstjänst. Om så är fallet rekommenderar vi att du börjar här. Annars välkomnar vi dina frågor eller kommentarer i avsnittet nedan, som vi gärna svarar på.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me