Bästa VPN för Chile

Ah, Chile, Sydamerikas pärla.

Chile är ett vackert land utanför Stilla havet lockar många turister under hela året, som alla kommer att njuta av de underbara sevärdheterna och platserna. Det sydamerikanska landet är också en expatmagnet. Dess höginkomstekonomi och höga levnadsstandard gör det till ett bra val av omlokalisering. Om du planerar att åka till Chile, antingen som turist eller expat, måste du skaffa dig ett VPN för att garantera din online säkerhet. Läs vidare för att ta reda på varför du ska använda ett VPN och vilka VPN som fungerar bäst för Chile.

Bästa VPN för Chile

Chilenska flagga

Internet i Chile

Chile har ett gratis internet. Den chilenska regeringen tar medborgarnas rätt till yttrandefrihet och press mycket på allvar och har ingen tvångscensur på internet. I själva verket var Chile det första landet som genomförde lagen om neutral neutralitet för att skydda dessa rättigheter tillbaka 2010.

För att lägga till detta har Chile en av de mest avancerade telekommunikationsinfrastrukturerna i sin region och de högsta internetpenetrationsnivåerna i Sydamerika.

Med andra ord, chilenare har goda internetanslutningar och total frihet online.

Varför skulle du behöva en VPN i Chile?

Om internet är bra, varför skulle du behöva ett VPN?

Enkel.

Internet är inte begränsat till en plats, vilket innebär att ingen kan garantera din säkerhet när du är online. En VPN kan dock. Det säkrar dina uppgifter genom att använda krypteringar och omdirigera din trafik genom en privat anslutning.

En VPN kan också ändra din offentliga IP-adress. Trots alla sina förmåner är Chile fortfarande föremål för geoblockerat innehåll. Med ett VPN kan du enkelt komma åt regionalt begränsade webbplatser. Det betyder att du kan ligga på din terrass i Chile medan du enkelt tittar på din favorit-TV-show på en amerikansk webbplats.

  Bästa VPN för Tinder

Vem vill inte ha tillgång till global surfning via en säker och anonym anslutning?

Bästa VPN för Chile

Nu när du vet varför du skulle behöva ett VPN för Chile, låt oss prata om vilken VPN du ska få.

När du tittar på alternativ för VPN är det några saker du måste tänka på.

Först, gå inte med ett gratis VPN. Oftare än inte kommer du att betala för det. Detta betyder inte att tjänsten inte kommer att vara “gratis”, det betyder bara att du kommer att betala för den med dina uppgifter. De flesta gratis VPN: er håller loggar på sina användare och delar den informationen med annonsörer och tredje parter. Hela poängen med en VPN är att ge dig integritet, säkerhet och anonymitet när du är online. Om dina data loggas och säljs, besegrar det hela syftet med en VPN.

När du har tagit bort de gratis VPN-alternativen bör du titta på funktionerna som erbjuds av trovärdiga betalade för VPN: er. Oftast bör du vara orolig för internethastigheten, sekretesspolicyn och servertäckningen för ditt VPN.

 • VPN påverkar din internet hastighet; kryptering av dina data och omdirigering av din trafik slutar sakta din internetanslutning. En VPN som har servrar optimerade för hastighet påverkar inte din anslutning så mycket. Hastighet är en viktig faktor eftersom det kan påverka din streaming och nedladdningar.
 • De integritetspolicy för ett VPN är viktigt eftersom det berättar om VPN behåller några dataloggar, vad de gör med de aggregerade loggarna de håller och hur de skyddar din integritet i allmänhet.
 • När det gäller server täckning; du behöver en VPN som har servrar spridda över hela världen. Ju bredare servertäckningen är, desto lättare är det för dig att avblockera geo-restriktioner medan du drar nytta av en snabb anslutning. Vanligtvis går det förbi en mängd hastighetsproblem som du kan få med en VPN att koppla till en server nära din faktiska plats.
  Bästa VPN för Eurosport Player

Oroa dig dock inte. Vi har redan sammanställt en lista över de bästa VPN: n för Chile baserat på ovanstående kvalifikationer:

ExpressVPN

Vårt första förslag är den bästa leverantören av VPN-tjänster 2023. ExpressVPN har erbjudit en enastående tjänst i några år nu och har fått en dedikerad användarbas. De erbjuder 2000+ servrar i över 94 länder, så de ger definitivt global servertäckning. ExpressVPN har också en strikt nollloggpolicy och ger sina användare möjligheter att förbli anonym även genom registreringsprocessen. Vad gäller internethastigheten är ExpressVPN känt för att vara en av de snabbaste VPN-tjänsterna på marknaden. Alla deras servrar är optimerade för strömning, och de har till och med ett serverbrett DDoS-skydd. Du får också:

 • Krypteringar av militär kvalitet
 • De senaste VPN-protokollen
 • En gratis smart DNS-tjänst som heter MediaStreamer
 • Tillgång till ett 5-stjärnigt kundsupportteam via live 24/7 chatt
 • En 30-dagars återbetalningsgaranti så att du kan testa tjänsten innan du åtar dig

Du kan läsa ExpressVPNs fullständiga recension här för mer information om leverantören.

BulletVPN

Det andra förslaget på denna lista anses vara en av de snabbaste leverantörerna av VPN-tjänster. BulletVPN har kanske inte ett högt serverantal, men länderna där servrarna är belägna är jämnt spridda över alla bebodda kontinenter. Deras servrar är också optimerade för hastighet och P2P-delning, vilket är bra om du är en ivrig torrenter. De kan också skryta med en strikt nollloggpolicy och tar alla integritets- och säkerhetsfrågor till hjärtat. Med BulletVPN har du tillgång till:

 • Krypteringar av militär kvalitet
 • 5 olika VPN-protokoll, inklusive OpenVPN
 • En smart DNS-funktion
 • 24/7 levande kundsupport via chatt eller e-post
 • En 30-dagars återbetalningspolicy
  Bästa VPN för UAE 2023

Här är BulletVPNs fullständiga recension så att du kan läsa allt om det.

NordVPN

Förslag nummer 3 på denna lista är NordVPN; en av de mest funktionstunga VPN: n. Deras servrar sträcker sig över 60 länder, vilket ger användarna global täckning och ett brett utbud av serveralternativ (4000+ servrar). NordVPN: s sekretesspolicy visar att de ser allvar på integriteten, eftersom deras strikta nollloggspolicy åtföljs av en imponerande säkerhetsfunktion: Double VPN. När det gäller NordVPN: s hastigheter, erbjuder deras P2P-optimerade servrar imponerande nedladdningshastigheter, perfekt för strömning. Några av funktionerna du skulle få med NordVPN inkluderar:

 • Dubbla VPN-krypteringar
 • Split Tunneling
 • En smart DNS-funktion som heter SmartPlay
 • 24/7 livechatsupport
 • En 30-dagars återbetalningspolicy

Du kan få en uppfattning om alla NordVPNs funktioner i tjänstens fullständiga recension.

IPVanish

Sist men inte minst, IPVanish. Vårt sista VPN-förslag har över 750 servrar som sträcker sig över 60+ länder. De har också flammande nedladdnings- och uppladdningshastigheter, vilket fungerar bra med deras P2P-optimerade servrar. I likhet med de andra förslagen har IPVanish en noll-loggar-policy och en strikt efterlevnad för att ge sina användare en privat och anonym VPN-upplevelse. Med IPVanish kommer du också att dra nytta av:

 • Tillgång till Tier-1 VPN-nätverk
 • SOCKS5 Proxy
 • 10 samtidiga enhetsanslutningar
 • 24/7 livechatsupport
 • En 7-dagars återbetalningspolicy

Du kan läsa IPVanishs fullständiga recension här för att lära dig mer om leverantören.

Bästa VPN för Chile – slutliga tankar

Chile har ett anmärkningsvärt internet; bra infrastruktur, enkel åtkomst och full frihet att använda så länge du inte deltar i någon olaglig aktivitet online. Det här betyder inte att du bör avstå från ett VPN-prenumeration. Du behöver fortfarande VPN för att skydda dig mot eventuella hack och attacker. Du kommer också att vara tacksam för VPN när du kan komma åt allt geoblockerat innehåll du vill ha.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me