Bästa strömningskanaler för NFL 2023

Under den längsta tiden har levande sporter varit TV-domänens enda domän. Även när flera hundratals människor har gått över till direktuppspelning, för att titta på direktsändning av sportevenemang, tog de sig fortfarande till den ödmjuka kabel- eller satellit-TV. Detta scenario berodde mest på osäkerheten kring streaming. TV-sändare föredrog att hålla sig till det beprövade tv-mediet i stället för att byta till streaming. Sponsorer har också varit mer i antal för tv-sändningar.

Bästa strömningskanaler för NFL 2023

Bästa strömningskanaler för NFL 2023

Sändarna börjar dock inse att streaming har en mycket större räckvidd än tv. Streaming är också snabbare, med miljoner människor som tittar på en gång. Dessutom är det också lätt att interagera med publiken medan en live stream pågår.

Trådens skärningstrend är här för att stanna

Med tanke på detta föränderliga scenario har sport fått dedikerade streamingplattformar som tillgodoser alla typer av tittare. Så nu kan du säkert gå vidare och klippa sladden eftersom National Football League (NFL) har några bra nyheter för fotbollsälskande streamers!

Som alla vet sänds NFL-spel på Fox och CBS på söndagseftermiddagar, på NBC på söndagskvällar och på ESPN på måndagskvällar.

Dessa är de vanliga kabel- och satellitalternativen för dem som fortfarande har TV. För att tillgodose strömmande fans kommer NFL också att sända torsdagskvällsspel på NFL-nätverket, och även på Fox, Amazon Prime och Twitch samtidigt. Det betyder att du äntligen kan se NFL-spel lagligt online utan kabel.

  Är Avast Antivirus säkert att använda? En övergång från programvara till spionprogram

Detta är det andra året som Amazon får strömma “Thursday Night Football”. Streaming on Twitch är den första denna säsong. Bortsett från dessa populära streamingalternativ finns det NFL RedZone, en kanal som endast är tillgänglig under NFL-säsongen dedikerad till levande täckning av varje söndagsspel.

Bästa strömningskanaler för NFL 2023

Några av de bästa live-streamingalternativen för NFL-spel på Apple TV, Roku, FireStick, PS4, Xbox One, Android, Chromecast och iOS är:

1. NFL Game Pass

Det finns två NFL GP-versioner: en för USA och en för resten av världen. Den amerikanska NFL Game Pass-versionen tillåter bara prenumeranter att titta på repriser. Den internationella NFL Game Pass-versionen sänder däremot alla NFL-spel live online.

2. Amazon Prime

För att Amazon skulle kunna leva NFL-spel, gav Verizon upp rättigheterna. Fram till dess var det bara trådlösa abonnenter på Verizon som kunde strömma spel på NFL-mobilappen. Amazon Prime kommer att sända elva av Saturday Night Football-spelen.

Twitch-abonnenter får titta på strömmen gratis på Amazon utan att behöva köpa ett Prime-medlemskap.

3. PlayStation Vue

Sonys live-TV-streaming-plattform PS Vue inkluderar alla NFL-spelnätverk i den vanliga prenumerationen, med möjlighet att lägga till NFL RedZone-kanalen för en extra $ 10 per månad.

Även med den billigaste planen till 50 $ får abonnenter alla fem nätverk – CBS, Fox, NBC, ESPN och NFL Network. Kanalerna du får beror också på var du bor. Vissa regioner kanske bara får innehåll på begäran och ingen direktuppspelning. I så fall måste du använda andra alternativ, inklusive satellit- eller kabeltjänst.

4. DirectTV nu

Om du är en abonnent på DirectTV Now inkluderar den grundläggande $ 40-planen spel på CBS och Fox på söndagar, Sunday Night Football på NBC, Monday Night Football på ESPN och Thursday Night Football på Fox. För att titta på spel på NFL-nätverket måste du få paketet Just Right till $ 55 per månad. Med alla de jobb som skapas i Amerika är det något som många har råd med nu.  

  Vad är en digital signatur och varför behöver du den?

Liksom med alla strömningstjänster kan kanaler variera från region till region. NFL Sunday Ticket är inte tillgänglig på DirectTV Now heller eftersom den kräver en satellitanslutning. För att titta på söndagsbiljett via live-streaming måste du bevisa att du inte kan få en satellittjänst.

5. Sling-TV

Det blir lite knepigt med Sling TV eftersom NFL-spel kan ses på både deras blå och orange planer, och båda kostar 25 dollar per månad. Den blå planen strömmar torsdag- och söndagsspel på Fox, NBC och NFL Network.

Orange Plan strömmar måndag kvällsspel på ESPN. Endast Blue-prenumeranter kan lägga till NFL RedZone och Sports Extra-paketet för en extra $ 10 per månad. Eller så kan du köpa både blå och orange för 40 dollar.

6. FuboTV

FuboTV är en plattform som är dedikerad till sport och $ 35-planen inkluderar CBS, Fox, NBC och NFL Network, men lämnar ESPN ut. Även när priset stiger till $ 45 från den andra månaden finns det ingen ESPN. En extra $ 9 per månad ger dig NFL RedZone om du fortfarande tittar på denna sport. Många tittar bara på college fotboll nu och ser mer baseball och basket efter hur NFL fortsätter att förolämpa detta land.

7. Hulu och YouTube TV

Både Hulu och YouTube har sin egen live-TV, där du kan se live NFL-spel. För att titta på liveinnehåll är priset $ 40 per månad för båda tjänsterna, och kanalerna är också desamma – CBS, Fox, NBC och ESPN, och inget NFL-nätverk.

Bortsett från dessa alternativ kan du också se live-strömmen av spel i NFL-appen. Nu när Verizon inte längre är rättighetsinnehavaren kan vem som helst strömma spelen på sin telefon.

  Vad är SIM-kapring - SIM Swap Attack Explained

Men du kommer bara att kunna se lokala spel på marknaden, förutom de nationella sändningarna på måndag, torsdag och söndag. Spelen kan också strömmas på Yahoo-appen.

Bästa Streaming-appar för NFL

Med alla dessa streamingalternativ kommer detta att bli en actionfylld säsong för NFL-fans. Tänk också på att du kan komma runt de irriterande NFL-blackouts med hjälp av en VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me