Bästa VPN för Safari Browser

Bäst känt för att erbjuda den senaste inom mobilteknologi strävar Apple alltid efter att se till att deras kunder får njuta av det bästa inom både hårdvara och mjukvara, och apparna som kommer förinstallerade på sina enheter bevisar ingenting mindre. Safari har varit standardwebbläsaren sedan Apple lanserade sin första iPhone, och alla har blivit väl bekanta med den sedan de använde den på den första Macen 2003, då Mac OS X 10.3 tillkännagavs. Webbläsaren är enkel att använda, energieffektiv och är väl utrustad med alla funktioner som du kan förvänta dig av en snabbpresterande applikation.

Bästa VPN för Safari Browser

Bästa VPN för Safari Browser

Safari Browser och VPN

Du får njuta av funktioner som till exempel gör att du kan spara och dela alla onlinesidor utan att behöva oroa dig för att ditt batteri tappas ut så fort som andra webbläsare skulle göra. Detta gör din surfning produktiv och hållbar. Safari erbjuder inte heller några komplikationer för alla som vill strömma videor eftersom det har inbyggt stöd för flera format. Det finns också möjlighet att ha alla dina surfdata lagrade på iCloud, så att du kan komma åt dina lösenord, bokmärken och lagrade sidor via alla Apple-enheter. Genom att lägga till VPN till mixen får du gratis webbläsare på Internet utan att behöva oroa dig för att någon tappar på vilka webbplatser du besöker och varifrån.

Bästa VPN för Safari Browser 

Vi har granskat några av de mest pålitliga leverantörerna du kan använda för att dölja din IP-adress och kryptera din trafik medan du surfar på webben med Safari-webbläsare på din Mac- eller iOS-enhet.

1. ExpressVPN

Att vara i branschen under så lång tid har tillåtit ExpressVPN att samla in information som kommer att göra mycket för att hjälpa dem att förbättra sina tjänster för alla sina kunder i stort. De erbjuder toppnivå-krypteringsstandarder, en loggfri policy, HD-strömning utan buffring och en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för dig att prova deras tjänst utan att förlora på någonting. Deras tjänst betraktas som premium och därför är deras prisklass jämförelsevis högre än vad du förväntar dig att betala, men vi kan försäkra dig om att de höga kostnaderna är helt värda det.

2. NordVPN

NordVPN är en annan tjänst vars popularitet fortsätter att växa, särskilt på grund av dess kapacitet att tillåta upp till 6 samtidiga anslutningar. Att vara baserat i Panama betyder att deras kunder är säkra på att ingen av deras historia kommer att lagras, eftersom landet inte tillämpar några lagar om datalagring. Du kan betala för ditt prenumeration på ett antal sätt, och dessa sätt inkluderar också en mängd anonyma alternativ. NordVPN erbjuder ett par avancerade inställningar som dubbel VPN och Tor över VPN, så du borde kunna gå igenom ditt arbete utan någon rädsla för att någon kan tjuva på dig.

3. IPVanish

En annan populär lösning som låter dig spärra innehållet och hålla all din data säker och säker är IPVanish. IPVanish, som är känd för att fungera bra med Safari, är en certifierad tier-1-leverantör med server-närvaro i drygt 60 länder. Dess kundtjänstteam är ett av de bästa och mest välutbildade som vi har stött på, och tjänsten har varit känd för att erbjuda tillförlitliga prestanda där anslutningarna inte bryts ut. Deras årliga plan är en av de mest konkurrenskraftiga vi har sett, vilket innebär att deras priser är ganska överkomliga och värda ett försök.

4. BulletVPN

BulletVPN ger en bra lösning för alla som vill få pålitliga funktioner inom ett rimligt prisklasse. Tjänsten erbjuder mjukvara som fungerar på en hel del operativsystem och kan integreras väl med avancerade webbläsare som Safari. Det möjliggör enkel serverväxling, obegränsad bandbredd och ett stort servernätverk som ständigt ökar. Du kan enkelt komma åt alla dina favoritwebbplatser, kanaler och direktsändningar via en väl krypterad anslutning.

5. Privat Internet-åtkomst

Som en tjänst som erbjuder mycket tilltalande priser, Privat internetuppkoppling har gjort mycket för att upprätthålla en hög säkerhetsnivå för alla användare. Till och med deras servernätverk är inte vad de flesta skulle anse som stort, men vid ett antal på 3000 spridda runt 24 länder, skulle vi säga att de bara försöker erbjuda sin tjänst genom en annan strategi. Det stora antalet servrar som ligger i ett litet antal länder innebär att du aldrig kommer att ha en server med full kapacitet vad gäller trafik, därför är du garanterad stora hastigheter genom hela.

Safari Browser Sekretessfunktioner

Killarna på apple har inbyggda funktioner i Safari som är avsedda att säkerställa din integritet och skydda dina data genom ett antal tillförlitliga tillägg. En av dem råkar vara 1Blocker. Det låter dig bevara ditt batteri och blockerar också de flesta tredjepartsskript. Detta innebär snabbare lastningstider och ökad sekretess.

En annan lösning som också innehåller denna kategori är Refine, en ad-blockerande lösning som stöder snabbare laddningstider, vilket innebär effektivare surfning. Allt som krävs för att njuta av dessa funktioner är att se till att de är aktiverade på din Mac- eller iOS-enhet. Här är några steg du behöver följa för att göra det:

  • Så snart du har installerat dem kan du slå på eller stänga av dem via Safari-inställningsmenyn.
  • För att göra detta, börja med att klicka på ‘Safari’ i filmenyn.
  • Välj “Inställningar”. En komplett lista över installerade tillägg visas.
  • Låt rutan kryssas eller avmarkeras för att möjliggöra innehållsblockering, så gör du det.

För att göra detsamma i iOS måste du gå till Inställningar, klicka på ‘Innehållsblockerare’ under Safari och slå på relevanta tillägg.

Safari och WebRTC

Ett faktum som gör Safari unik jämfört med de flesta andra webbläsare är att det saknar en funktion som kallas Web Real-Time-kommunikation, bättre känd som WebRTC. Det här är den funktion som ansvarar för att du kan videochatta, ringa och meddelande, även om den avslöjar bitar om din identitet och plats även om du råkar använda en VPN-tjänst.

Chrome och Firefox stöder WebRTC, vilket betyder att även om du har prenumererat på en trovärdig VPN-tjänst får du inte riktigt 100% skydd. Safari är en av få webbläsare som inte erbjuder WebRTC, så dina data är inte mottagliga för några sårbarheter. Som sagt, vi kommer att försöka ta en titt på ett antal VPN-tjänster som du kan använda tillsammans med Safari för att säkerställa att din surfning förblir säker.

Sista kommentarer om den bästa VPN för Safari

Safari är utan tvekan en av de bästa webbläsarna på Internet, så du kommer inte att ha några prestandaproblem som du måste hantera om du redan är en användare. Vad du behöver göra är dock att koppla ihop det med en av de pålitliga VPN-tjänsterna som vi har listat ovan, och du kommer att kunna njuta av sömlös anslutning utan något som kan hota din säkerhet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me