Hur man tittar på butiken på HBO utanför USA

Jag trodde aldrig att jag skulle få chansen att skriva detta så snälla ursäkta min spänning: LEBRON JAMES HAR TV-SHOW! Om du inte har hört talas om det ännu, låt mig fånga dig. LeBron James och Maverick Carter’s Uninterrupt har samarbetat med HBO för att ge oss lyckliga tittare en oskriven, oavbruten show som heter The Shop.

Showen förenar kändisar och idrottare från hela landet för att ge sina ärliga åsikter om allt från sport till världsevenemang. Det som verkligen fångar ögat är showens plats. Uppenbarligen kommer showen att filmas i barbershops över hela USA för att ge tittaren en “one-of-a-kind barbershop-upplevelse”.

Hur man tittar på butiken på HBO utanför USA

Hur man tittar på butiken på HBO utanför USA

Det första avsnittet sändes redan igår, 28 augusti, kl. 23 ET. LeBron förenades av Maverick Carter, Jon Stewart, Snoop Dogg, Michael Bennett, Draymond Green, för att nämna några, och behandlade ett antal ämnen som är relevanta för våra moderna liv. Ni var fantastiskt. Det finns också bara på HBO… .som inte är så fantastiskt.

Hur man tittar på LeBron James ‘The Shop med VPN

Tyvärr är HBO inte tillgänglig utanför USA. Detta beror på den besvärliga karaktären av internationella upphovsrättslagar. I det ögonblick du går utanför Amerika förlorar du åtkomsten till alla webbplatser som bara svarar på amerikanska IP: er. HBO råkar vara en av dem. Så lösningen är enkel: Du behöver ett sätt att få tillbaka din amerikanska IP. Ange VPN: er!

  Как да гледате HBO на Amazon Fire Stick извън САЩ

En VPN, förkortning för Virtual Private Network, omdirigerar din trafik genom ett säkert nätverk med deras servrar och krypterar all din data. När det händer ändras din IP automatiskt. IP-adressen som du slutligen får kommer att matcha platsen för servern du är ansluten till. Så allt du behöver är en VPN och en amerikansk server, och du är bra att gå!

Så här kan du skaffa dig en VPN för att titta på The Shop utanför USA:

  1. Välj en leverantör och registrera dig med sin tjänst.
  2. Ladda ner och installera VPN-appen på din enhet. VPN-appar är vanligtvis tillgängliga för Mac, Windows, iOS, och Android enheter.
  3. Starta appen och logga in.
  4. Anslut till en amerikansk server och vänta några sekunder tills anslutningen upprättas.
  5. Grattis! Du har nu en amerikansk IP-adress och kan titta på The Shop på HBO

Det är viktigt att notera att ett VPN inte tar bort några andra prenumerationer som behövs. Du måste fortfarande ha ett HBO-abonnemang för att få åtkomst till deras innehåll, men en VPN ger dig tillgång till ditt abonnemang utomlands.

Bästa VPN för att avblockera HBO

Jag föreslår att du använder ExpressVPN för att komma åt alla dina amerikanska streamingwebbplatser. Det har över 2000 servrar i mer än 94 länder, vilket ger dig tillgång till de flesta geo-blockerade platser där ute. ExpressVPN har också en strikt nollloggpolicy, kryptering av militär kvalitet och ett av de bästa kundsupportteamen där ute. Du kan testa det innan du bestämmer dig för att begå dig genom att dra nytta av deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti!

  Hur man tittar på HBO Nordic Outside Scandinavia

Om du inte tror att ExpressVPN är leverantören för dig kan du prova en av leverantörerna på den här listan. Alla är VPN: s toppnivåer som har mycket att erbjuda sina användare.

Hur man tittar på butiken på HBO med en smart DNS

Ibland är ett VPN inte det du letar efter. Om du egentligen inte bryr dig mycket om den extra säkerheten eller letar efter ett sätt att avblockera flera strömningskanaler samtidigt, är en Smart DNS-proxy vad du behöver. Eftersom en smart DNS inte behöver kryptera alla dina data påverkar det inte din internethastighet, vilket gör det perfekt för strömning.

Mitt smarta DNS-förslag skulle vara Unlocator. Det ger dig inte bara tillgång till HBO, utan också blockerar Hulu, Fox, NBC, ABC Go och BBC. Du kan prova tjänsten under en hel vecka med deras 7-dagars kostnadsfria provperiod och dra nytta av deras 14-dagars återbetalningspolicy. Unlocator har också en lista med guider och tutorials som hjälper dig genom installationsprocessen och ett dedikerat supportteam som alltid är redo att hjälpa.

Avblockera butiken utanför USA – slutliga tankar

Bara för att du flyttade ur staterna (eller … råkar vara född någon annanstans) betyder det inte att du måste tappa tillgången till de kanaler du är van vid. Med en VPN eller en smart DNS kan du få åtkomst till HBO tillbaka och njuta av att titta på LeBron James nya oskriven show: The Shop.