Hur du avbryter ditt ExpressVPN-prenumeration och får en återbetalning

ExpressVPN är en av de mest pålitliga tjänsterna i världen. Denna VPN-leverantör erbjuder dig säkerhet, sekretess och fantastisk hastighet så att du kan få en helt ny internetupplevelse. Men det kommer en tid då ett VPN inte längre behövs. Vare sig du inte är nöjd med vad den erbjuder eller helt enkelt för att du inte behöver den längre. Oavsett anledning är, bör du veta hur du avbryter ditt ExpressVPN-prenumeration. Den här guiden visar dig exakt hur du gör det. Låt oss börja.

Hur du avbryter ditt ExpressVPN-prenumeration

Hur du avbryter ditt ExpressVPN-prenumeration

Hur man avbryter ExpressVPN-prenumeration

Innan du gör någonting är ExpressVPN en av de bästa VPN-leverantörerna i världen. Du måste tänka två gånger innan du fattar ett beslut. Om du står inför några tekniska problem, prata med deras supportteam så kan de hjälpa dig med ditt problem.

Men om du fortfarande är övertygad om att avbryta ditt ExpressVPN-abonnemang kommer det att ta dig några minuter att dra av det. Avaktivera ditt konto är lika framåt som du vill att det ska vara. Det finns några steg du måste vidta innan en officiell avbokning sker. Här är vad du behöver göra:

  1. Gå först till ExpressVPN: s officiella webbplats och välj Mitt konto.ExpressVPN Mitt konto
  2. Logga in med ditt ExpressVPN-konto.Logga in på ExpressVPN
  3. När du är inloggad, gå över till prenumerationsinställningarna.Prenumerationsinställningar
  4. Nu ser du Stäng av automatisk förnyelse längst ner till vänster i fönstret. Klicka på det.Avbryt automatisk förnyelse
  5. Du blir ombedd att bekräfta. Klicka på Turn of Automatic Renewal igen.
  6. Det här meddelandet dyker upp när du har bekräftat avbokningen.Bekräfta avbokning
  7. Den automatiska förnyelsen har avbrutits.
  8. Nu måste du kontakta kundsupport och berätta för dem att du måste avbryta ditt prenumeration.Avbryt prenumerationssupport
  9. Om du är ny berättar supportmedlemmen att du får tillbaka pengarna inom 5-7 arbetsdagar. Det är bara om du inte har nått 30-dagarsperioden.
  10. Ditt konto har inaktiverats. Men om du väntar på din återbetalning får du en e-postadress för att bekräfta att den är tillbaka på ditt konto.
  Cómo ocultar la dirección IP en Roku

Förlorar jag mina pengar?

Det är inte fallet om du är ny på ExpressVPN. Med ny menar jag att jag inte har gått över en månaders återbetalningsgaranti. Att avbryta ditt prenumeration inom 30 dagar efter att du registrerat dig för servrarna tjänar din rätt att få tillbaka dina pengar. Oroa dig inte, när du pratar med kundsupporten och besvarar några frågor om varför du avaktiverar ditt konto kommer du att få dina pengar inom en 7-dagarsperiod.

Att vara missnöjd med en produkt är en av de främsta anledningarna till att tappa intresset. Men om du är en iOS-användare behöver du inte betala för att testa ExpressVPN: s funktioner. Om du använder en iPhone eller iPad har du förmånen att prova deras tjänst gratis när du få ExpressVPNs 7-dagars gratisversion. Det är en utmärkt möjlighet att ta VPN-leverantören på en testkörning innan du tänker på om du vill investera i den eller inte.

Okej, avbruten – Vad är nästa?

Du vill verkligen inte att din enhet ska exponeras när du går online. Om du inte var nöjd med vad ExpressVPN hade att erbjuda kan du söka efter andra VPN-leverantörer för att ta plats. Men uppgiften är inte så lätt eftersom inte alla VPN-enheter där ute är tillförlitliga att investera i. Det är därför jag gick vidare och fick dig 3 andra top ExpressVPN-alternativ att kolla in. Här är de:

NordVPN

NordVPN lovar sina användare en väl avrundad tjänst. Användare kan helt lita på nollloggarantin oavsett vilket land de befinner sig i. Dessutom hittar du NordVPN: s servernätverk som större än ExpressVPN. Du kan bokstavligen använda mer än 5000 servrar som finns i över 60 länder. 

Det har också ett dubbel VPN-protokoll, som leder sina data två gånger genom sina servrar istället för en gång. Detta fördubblar krypteringen i din trafik vilket gör det mycket säkrare än det var tidigare. NordVPN har också en egen DNS-proxy, som ger dig tillgång till hundratals kanaler runt om i världen. Om du vill veta mer, ta en titt på vår NordVPN Review.

  Best MLB.TV VPN 2023 Blackout Bypass Workaround Guide

BulletVPN

BulletVPN fokuserar mer på tillförlitlig säkerhet med sin 256 bitars AES-kryptering. Du kommer att upptäcka att deras servernätverk inte är så stort jämfört med ExpressVPN. Men servrarna är strategiskt på efterfrågade platser som USA och Storbritannien tillsammans med mer än 30 andra platser.

BulletVPN tillhandahåller också ett brett utbud av VPN-protokoll för sina användare att välja mellan, och de inkluderar OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 och PPTP. Du kommer att upptäcka att den här nya VPN är värd din tid om du kolla in den. För att veta mer, gå igenom vår BulletVPN Review.

SurfShark

VPN-branschen bevittnade nyligen debuten av SurfShark. Denna nykomling har dödat listorna sedan den såg ljuset på VPN-marknaden. Det första som kan fånga din uppmärksamhet är att det erbjuder ett obegränsat anslutningsområde när det gäller enheter. Det betyder att du kan dela din VPN-anslutning med vänner, familj, även grannarna under ett konto.

När det gäller servrar har den brittiska Virgin Island-baserade leverantören mer än 800 servrar inom sitt räckvidd. Säkerhetsmässigt har det stöd för både OpenVPN och IKEv2 VPN-protokoll. 

En annan snygg funktion som användare får njuta av är CleanWeb, som blockerar skadliga länkar, annonser och spårare. Dessutom möjliggör leverantören obegränsad bandbredd och serverbyte. Enligt min mening är det ett bra ExpressVPN-alternativ. Kolla in det här SurfShark Review och se vad jag pratar om.

Hur du avbryter ditt ExpressVPN-prenumeration

Efter dig prenumerera på ExpressVPN, kommer du att märka en hel del saker som kanske inte uppfyller dina förväntningar. Det är därför du tenderar att inaktivera ditt konto efter en tid. ExpressVPN är dock fortfarande en av de bästa VPN-leverantörerna där ute. Om du säger upp prenumerationen på deras tjänst betyder det inte att den inte är bra. Tvärtom, jag använder fortfarande VPN och jag är helt nöjd. Det beror på varje användares perspektiv.

  How to Watch Danish TV outside Denmark?
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me