Как да получите руски IP адрес извън Русия

Ако сте руски гражданин, живеещ или пътуващ извън Русия, ще имате проблеми с достъпа до съдържание от вашата страна. Това важи за почти всички страни, тъй като международните закони за авторското право налагат гео ограничения за много съдържание и медии. Геоблокираните сайтове работят, като блокират IP адреси от определени области. Това означава, че достъпът до сайтове за съдържание на руски език е невъзможен, ако нямате руски IP адрес. Това обаче може лесно да се управлява. Ето как можете да получите руски IP извън Русия.

Как да получите руски IP адрес извън Русия

Как да получите руски IP адрес извън Русия

Няма руски IP, няма руско съдържание

Ако пътувате в чужбина, в момента, в който се свържете с интернет, вашият IP се премества в съответствие с този на страната, в която сте сега. Напускането на Русия означава, че ще трябва да оставите всичко онлайн, свързано със страната.

Например, ако сте пътували до САЩ и сте се свързали с интернет, ще работите с американски IP адрес. Това ви лишава да използвате повечето руски онлайн услуги, включително харесванията на Match TV (руският стрийминг уебсайт).

След като отворите видео на уебсайта на Match TV, каналът ще проучи новия ви IP адрес, като ви блокира почти незабавно в процеса. Ще получите съобщение за грешка с географска грешка, за да ви информира за прекратяването:

„НЕДОСТУПНО ДЛЯ ПРОСМОТРА В ВАШЕЙ СТРАНЕ.“Съвпадение на телевизионна грешка в чужбина

Вероятно сте руски екс-бат, четейки това в момента, така че ще знаете какво представлява грешката. Ако обаче някой е нетърпелив да види какво може да предложи Русия по отношение на съдържанието, това съобщение се превежда като „Не е на разположение за гледане във вашата страна.“ 

  Hur man kan titta på NBA på Apple TV Live - allt du behöver veta

Всичко това ще се промени, както в следващата част, ще научите как да получите руски IP адрес, независимо къде се намирате.

Как да получите руски IP адрес с помощта на VPN

Притежаването на руски IP може да работи в ваша полза, ако сте извън Русия. Можете да сте в крак с всички предавания, подкасти и филми от вашата страна, без да се налага да резервирате самолетен билет у дома.

Използвайки VPN, можете лесно да промените IP адреса си на руски IP адрес и не е нужно да сте много технологични, за да го направите. Ето как можете да получите руски IP с помощта на VPN:

 1. Регистрирайте се с доставчик на VPN услуги, който има сървър в Русия, например BulletVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN, което работи най-добре с вашето устройство. Повечето VPN ще имат приложения за Mac, Windows, iOS и Android устройства.
 3. Стартирайте приложението и влезте с вашия акаунт.
 4. Изберете руски сървър и се свържете с него.BulletVPN Руски сървър
 5. Изчакайте връзката да се установи.
 6. Насладете се на вашето Руски IP адрес и всички руски служби, където и да сте.Съпоставете работата на телевизора

По-рано препоръчахме ExpressVPN в тази статия за задачата. По някаква причина обаче ExpressVPN премахна руските си сървъри от списъка, което означава, че няма да можете да получите руски IP адрес с доставчика.

BulletVPN, от друга страна, има три сървъра в страната. Така че имате няколко опции за получаване на руски IP адрес. И въз основа на изображението, което предоставихме в процеса на стъпка по стъпка, знаете, че работи отлично.

Най-добри VPN предложения:

BulletVPN логоBulletVPN надгражда услугата си с много бързи темпове. Вече има повече от 100 сървъра в 50+ страни, включително Русия. Това е функция, която липсва в повечето VPN мрежи.

  Hur man tittar på ATP Tour Finals 2023 Live Online

Дори големите като ExpressVPN вече не предлагат такива сървъри. Получаването на руски IP адрес не бива да бъде единствената ви цел, трябва да вземете предвид и скоростта на изпълнение на доставчика.

Според нашите тестове за скорост на BulletVPN, едва ли ще усетите спада в скоростта на интернет, което криптира. Така че, докато имате достъп до руско ограничено съдържание в чужбина, ще работите с отлична скорост.

Друго предимство на използването на BulletVPN е, че той идва с Killswitch за защита на вашите данни по всяко време, ако се случи внезапен спад във вашата VPN връзка. Освен това BulletVPN предлага и 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да изпробвате услугата за себе си, преди да се ангажирате с нея.

Ако използвате Android, можете да се регистрирате за еднодневна безплатна пробна версия или да се свържете с тяхната поддръжка на клиенти и да поискате такава на всяко устройство.

RankProviderLink
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Неограничена честотна лента
 • Приложения за всичките ви устройства
 • 24/7 Поддръжка на живо

Посетете BulletVPN

Посетете ExpressVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

One Comment

 1. Andy
  25.04.2023 @ 00:03

  Ако сте руски гражданин, живеещ или пътуващ извън Русия, може да се сблъскате с проблеми при достъпа до съдържание от вашата страна. Това е заради гео ограниченията, наложени от международните закони за авторското право върху много съдържание и медии. Но не се притеснявайте, защото можете лесно да получите руски IP адрес, като използвате VPN. Препоръчваме ви да изберете доставчик на VPN услуги, който има сървър в Русия, като например BulletVPN. След като се регистрирате и инсталирате приложението VPN, можете да изберете руски сървър и да се свържете с него. Така ще имате руски IP адрес и ще можете да се насладите на всички руски онлайн услуги, където и да сте. BulletVPN е един от най-добрите доставчици на VPN услуги, който предлага бърза и сигурна връзка, както и много сървъри в различни страни, включително Русия. Така че не се притеснявайте за гео ограниченията и се наслаждавайте на руското съдържание, където и да сте!