Bästa VPN för YouTube TV

Att inte kunna titta på dina favoritkanaler online på grund av regionala begränsningar är en nedgång. Jag stötte på problemet när jag försökte komma åt YouTube TV utomlands. Lyckligtvis för mig kom VPN till undsättning. I recensionen nedan presenterar jag de bästa VPN: n som jag har använt för att avblockera YouTube TV runt om i världen.

Bästa VPN för YouTube TV

Bästa VPN för YouTube TV

Vad är YouTube TV?

YouTube TV, som lanserades i februari 2017, är fortfarande ganska nytt för de flesta. Men för de som vet om det är det lätt ett av de bästa streamingalternativen som finns på marknaden. Tjänsten är i huvudsak en USA-exklusiv live-TV-streamingplattform. Om ditt schema inte låter dig komma ikapp de senaste avsnitten från dina favoritprogram, finns det Cloud DVR för att spara en inspelning som du kan titta på nästa gång du är fri.

Streamingtjänsten är också bra för en familjinställning. Det ger upp till 6 personer tillgång till tjänsten under ett abonnemang. Som ett plus har du också tillgång till YouTubes egna program. Om du inte är nöjd med dess standardval av kanaler, kan du alltid lägga till andra premiumkanaler mot en extra kostnad. Att byta till YouTube TV från ditt kabelabonnemang är ett bra ställe att börja, särskilt om du bara har klippt av kabeln. Det är ett mycket mer prisvärt och prisvärt alternativ jämfört med andra streamingtjänster.

Som tidigare nämnts är YouTube TV en streamingtjänst som är exklusivt för USA. Om du köper ett prenumeration och råkar resa utomlands kan du inte komma åt tjänsten. Det du får är ett felmeddelande som nekar dig åtkomst på grund av förändringen i din plats. Lyckligtvis är detta ett hinder som du kan övervinna om du vet om VPN.

Med hjälp av en VPN med YouTube TV

Ett virtuellt privat nätverk, eller helt enkelt en VPN, är en tjänst som låter dig upprätta en anslutning med fjärrservrar som arbetar för att kryptera din trafik och också dölja både din plats och din identitet. Dessa små detaljer vidarebefordras via din IP-adress. När din anslutning till en fjärrserver har upprättats ändras din IP-adress. Detaljer som din plats och identitet ändras eller döljs. Detta ger i sin tur åtkomst till geobegränsade tjänster. För att ansluta till YouTube TV till exempel måste du upprätta en anslutning till en server som är baserad i USA.

Om du kommer att använda mycket av din tidsströmning, borde du ha en vänlig internetleverantör för att ge rätt typ av bandbredd för att njuta av dina program utan besvär. Vissa Internetleverantörer minskar din bandbredd om det finns för mycket trafik som kommer genom din anslutning. Streaming i HD lider på grund av detta. En VPN hjälper dig att undvika alla ISP-försök att stryka din anslutning. All din trafik blir krypterad och därför dold för din internetleverantör. På detta sätt upprätthålls din integritet online. Du har också fullständigt skydd mot hackare och bedragare som kanske tänker infiltrera din anslutning.

Bästa VPN för YouTube TV

Nu när vi har tittat på vad du kan tjäna på en VPN, låt oss komma in på den typ av trovärdiga tjänster du bör överväga att prenumerera på. Här är vår lista över Bästa VPN för YouTube TV.

1. ExpressVPN

ExpressVPN misslyckas aldrig med tanke på dess effektivitet i tjänsten och kvaliteten på anslutningen får du när du är länkad till en server. Leverantören är en vinnare med flera utmärkelser som har erkänts speciellt för sitt pålitliga kundtjänsteam, som alltid kan konsulteras om det uppstår problem med din anslutning. Du kan prata med dem via sociala medier, e-post eller till och med livechatt. Tjänsten säkerställer att din trafik är dold genom 256 bitars AES-kryptering. ExpressVPN-appen fungerar på iOS, Mac, FireStick, Windows och Android.

ExpressVPN har sitt huvudkontor i Panama och har cirka 2000 inom sitt område. En prenumeration innebär att du kommer att kunna njuta av tjänster som en automatisk kill switch och stealth-servrar som du kan ansluta till om landet du befinner dig inte stöder användningen av VPN: er.

En smart DNS-tjänst ingår också som du kan använda för att dölja din plats och en delad tunnelfunktion som fungerar för att separera vad du vill ha krypterat och vad du är okej gör utan någon form av säkerhet. ExpressVPN är också bra för streaming eftersom dess servrar arbetar med en hastighet som är tillräckligt snabb för att möjliggöra nollbuffring. Du kan läsa mer om denna och andra funktioner i tjänsten genom att gå igenom vår ExpressVPN Review.

2. IPVanish

IPVanish grundades 1999 och är en av de tidigaste VPN-leverantörerna som någonsin skapat butik. Deras stora erfarenhet inom branschen har definitivt gjort det möjligt för dem att optimera sina tjänster för sina användare. Detta har gjort dem rykte för att vara en av de snabbaste leverantörerna du kan registrera dig med. Tjänsten har ungefär 1500 servrar under dess omfattning, där leverantören har fullt ägande av alla servrar i sitt nätverk.

IPVanish erbjuder också ett SOCKS5 webbproxyalternativ som du kan testa, liksom industristandarden 256 bitars AES-kryptering. Tjänsten är baserad i USA; men trots detta har det fortfarande en strikt nollregistreringspolicy.

IPVanish VPN-klienten är också kompatibel med ett brett utbud av enheter och plattformar som Windows, iOS, Android och Linux. Tjänsten har också många USA-baserade VPN-servrar som låter dig blockera amerikanska kanaler som YouTube TV utomlands. Gå igenom vår IPVanish Review för mer information om denna populära VPN-tjänst.

3. NordVPN

Vi skulle inte göra rätt för denna lista om vi inte inkluderade en leverantör som är lika bra som NordVPN. Med mer än 4000 servrar i sitt nätverk kan inte så många leverantörer jämföra med den servicenivå du får från NordVPN. Basen är bortkopplad i Panama. Detta hjälper till att hålla sina kunder borta från räckhåll för datamyndigheter och beslutsfattare som annars skulle kräva att kunden bläddrar i poster.

Tjänsten har också ett unikt utbud av funktioner som skiljer den från andra leverantörer, med en av dess mest produktiva är dess dubbla krypteringsförmåga. DoubleVPN gör det ännu svårare för någon att gå igenom din surfhistorik.

Tjänsten har också en uppsättning dämpade servrar som du kan använda för att dölja det faktum att du använder VPN; såväl som specialiserade servrar som är optimerade för användare som hoppas kunna strömma, strömma eller ladda ner stora filer via deras anslutning. Tor over VPN-tjänsten tar anonymitet online till en annan nivå. CyberSec-mjukvarufunktionen blockerar eventuella skadliga annonser eller skadlig programvara. Titta på vår NordVPN Review för att få en fullständig beskrivning av vad du kan förvänta dig av denna leverantör.

4. BulletVPN

BulletVPN lovar att leverera allt annat du kan förvänta dig av en trovärdig VPN-tjänst, men med hastighet placerad i mitten av sin tjänst. Baserat på Estland betyder att prenumerera på denna leverantör att du inte behöver vänta så länge på att dina videoklipp buffras. Din trafik säkras genom deras branschstandard 256 bitars AES-kryptering. BulletVPN tillhandahåller också OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 och PPTP-protokollalternativ. Tjänsten har en strikt upprätthållen noll loggningspolicy.

BulletVPN försäkrar sina kunder om ett obegränsat bandbreddstillägg, liksom möjligheten att byta servrar så många gånger de önskar. Tjänsten erbjuder användare upp till 3 samtidiga anslutningar. Detta nummer kan bli högre om du väljer att installera VPN-appen direkt på din router.

BulletVPN har också en anständig server närvaro i drygt 30 länder. Så du bör inte ha några problem som letar efter en server att använda. Tjänsten erbjuder också appar för alla större plattformar, så VPN-klienten bör kunna köras på de flesta enheter. För en mer ingående granskning av denna leverantör, titta på vår BulletVPN-granskning.

Slutsats om den bästa VPN för YouTube TV

YouTube TV kombinerar innehållet du får för streaming med kanalerna som tillhandahålls av ditt kabelföretag. Det eliminerar behovet av en kabelabonnemang på vägen. För att säkerställa att du kan komma åt tjänsten var du än är, behöver du ett VPN. De tre vi har nämnt ovan är alla bra ställen att börja på.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me