Hur man tittar på BBC iPlayer i Kina

BBC iPlayer är en av mina favoritströmningstjänster. Men när jag var i Kina kunde jag inte hålla jämna steg med mina TV-program för det är bara tillgängligt i Storbritannien. Det är bara en anledning. Även om det var tillgängligt, förbjöd Kina alla BBC-webbplatser sedan dess migrerade till HTTPS. Efter allt detta kan man undra vilka alternativ de har. Sök inte mer; Jag har svaret. I den här guiden ska jag visa hur man avmarkerar BBC iPlayer i Kina. Följ min ledning så kommer du att ha det bra.


Hur man tittar på BBC iPlayer i Kina

Hur man tittar på BBC iPlayer i Kina

Hur man tittar på BBC iPlayer i Kina med hjälp av en VPN

Att försöka få tillgång till BBC iPlayer från var som helst utanför Storbritannien är värdelöst, Kina är inget undantag. När du försöker komma åt kanalen utomlands får du en av två frustrerande geo-felmeddelanden. Det här är vad jag fick när jag försökte titta på Killing Eve på plattformens webbplats:

 • “Det här innehållet verkar inte fungera.”BBC iPlayer Error One
 • ”BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “BBC iPlayer Error 2

Geo-begränsningar tillåter inte åtkomst om den inte kommer från det land där tjänsten, kanalen eller webbplatsen är baserad. Så är fallet med BBC iPlayer som människor som inte är i Storbritannien och inte har ett Brittisk IP kan inte komma förbi felmeddelandet som dyker upp.

Kinesiska användare eller till och med brittiska expats i Kina som vill strömma kanalinnehållet kan göra det med en VPN. Så oroa dig inte, jag tänker inte lämna dig tomhänt. Fortsätt rulla och lära hur man avmarkerar BBC iPlayer i Kina.

Se BBC iPlayer i Kina

Den här delen är avgörande, så läs den noggrant. För att få tillgång till BBC iPlayer var som helst i världen behöver du det en VPN för att förfalska din plats. För att göra samma jobb i Kina krävs några extra åtgärder. Kina är en fiende på internet, och användningen av ett VPN är svårt i regionen. Det kan blockera många VPN-leverantörer. Men det finns några VPN: er som fortfarande fungerar i landet. Jag kommer att prata om dem senare.

Att ändra din plats är inte det enda VPN: er kan. De också skydda dina data med krypteringar på hög nivå och dölja din identitet när du surfar på webben. Med det ur vägen, här är vad du behöver göra så att du kan få tillgång till BBC iPlayer i Kina:

 1. Innan du börjar måste du välja ett VPN som fungerar i landet. jag rekomenderar ExpressVPN.
 2. När du prenumerera, ladda ner deras ansökan på enheten du vill strömma BBC iPlayer på.
 3. Efter det, logga in med kontot du skapade just och navigerar till serverlistan.
 4. Välj en UK-server eftersom kanalen endast är tillgänglig i Storbritannien. Hit anslut.
 5. När anslutningen sker, gå tillbaka till BBC iPlayer.
 6. Du kommer att märka att det inte finns fler fel på din skärm och att du kan titta på BBC iPlayer i Kina lätt.Killing Eve BBC iPlayer

Bästa VPN för Kina

Som jag nämnde blockerar Kina VPN: n, men ExpressVPN är inte en av dem. Du kan definitivt lita på de tjänster denna VPN tillhandahåller för användare. Först får du åtkomst till servrar som är spridda runt 94 länder. 3000+ för att vara exakt. För det andra kommer du att strömma i full fart som deras servrar brinner snabbt. Du skulle inte ens märka att krypteringen orsakade ett fall.

För det andra får du kryptering av militär kvalitet för att skydda din enhet från alla möjliga onlineanhot. Sekretessmässigt, din data loggas inte eller samlas in genom företaget med tillstånd av deras strikta loggpolicy. ExpressVPN låter dig ansluta 5 enheter under samma konto. Det är ganska bra med tanke på att det har ett brett enhetskompatibilitetsområde. Du kan ladda ner deras ansökan på Android, iOS, PC, Mac samt FireStick.

Nu är ExpressVPN det bästa och allt, men det är inte den enda som kan fungera i Kina. Kolla in bästa VPN: er för Kina i tabellen nedan.

Vad man ska leta efter på BBC iPlayer

Du vet verkligen inte hur mycket denna streamingplattform kan höja din internetupplevelse i ett land som Kina. Du kommer att använda det största biblioteket Storbritannien någonsin har sett. Låt mig ge dig en snabb idé:

 • Döda Eve
 • Atlanta
 • Att hålla tro
 • Holby City
 • Livvakt
 • Eastenders
 • Peaky Blinders
 • Det trulande tornet
 • Ambulans
 • Jorden från rymden
 • Plikt
 • Bodies
 • Klick
 • Läkare som
 • Ghosts

Stream BBC iPlayer i Kina

Vem skulle ha trott det åtkomst till tjänster som BBC iPlayer skulle det vara möjligt i ett land som är så begränsande som Kina? Användare i Kina måste lita på kringgående verktyg för att komma åt tusentals blockerade webbplatser, och det finns inget bättre verktyg än en Virtuellt privat nätverk. Titta på live-tv, ta del av avsnitt och ladda ner TV-program för att titta på senare med BBC iPlayer i Kina med din VPN. Läs denna artikel väl och dela dina erfarenheter i kommentarerna nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map