Hur kan man titta på CCTV utanför Kina?

Kinas centrala TV-nätverk är lätt en av de mest visade kanalerna från Kina och råkar vara den nationella TV-sändaren i landet. Baserat i Peking har programföretaget upp till 50 kanaler under sin omfattning, och den erbjuder programmering som vänder sig till både kinesiska och icke-kinesiskt talande målgrupper. Programmeringen är i huvudsak innehåll som är i form av nyheter, utbildning, komedi, drama och underhållning. Politiskt sett betraktas programföretaget också som munstycket för det kommunistiska partiet i Kina, och det har också offentliga kanaler baserade på regionen som sänds till. Det finns CCTV-4 Asia, CCTV-4 Europa, CCTV-4 America och CCTV-Daifu som är dotterbolag till dess internationella kanal CCTV-4.

Hur kan man titta på CCTV utanför Kina?

Hur man tittar på CCTV utanför Kina?

Är CCTV gratis?

Medan dessa fyra bara är en del av dess nära 15 CCTV-kanaler som sänds för offentlig visning, finns det en annan kategori på cirka 18 kanaler som du måste betala för att titta på. Men som ett komplett paket erbjuds kanalerna via olika satellitföretag och leverantörer, mobilappar och till och med på Internet.

Med de flesta som vill komma ikapp med innehåll under resande betraktas strömning från Internet som ett genomförbart alternativ. Allt du behöver är ett aktivt prenumeration på din tjänst och en internetanpassad mobilenhet. Vad du emellertid kan ta reda på är att vissa av CCTV-kanalerna endast är tillgängliga för användare inom Kina. Ett bra exempel är CCTV-5-kanalen, som fokuserar på att erbjuda de bästa nyhetsuppdateringarna, sportrecensioner och höjdpunkter till tittarna. Om du försöker komma åt det utanför Kina även med ett aktivt prenumeration på din streamingtjänst kommer du troligtvis att få ett felmeddelande som säger att din plats inte är täckt.

Blocken inträffar när din IP-adress har upptäckts och det ses att det härstammar från ett land utanför kinesiskt territorium. Din IP-adress är ansvarig för att förmedla information som din plats och i vissa fall din identitet. För att kunna titta på alla CCTV-kanaler oavsett var du behöver behöver du en lösning som kan lura din visningsplattform som du faktiskt är i Kina.

  Как да инсталирате VPN на Android TV Box

Med hjälp av en VPN för att titta på CCTV utanför Kina

Genom att prenumerera på en virtuell privat nätverkstjänst kan du flytta din trafik till servrar som i sin tur krypterar din anslutning och gör vissa detaljer om dig privat. Din IP-adress till att börja med ändras när du ansluter till en annan server och lämnar information som din faktiska plats ersatt av platsen för servern som du är ansluten till. Därför, om du är utanför Kina men kan ansluta till en VPN-server som är baserad i Kina, kommer du att kunna strömma CCTV var du än är. Följ dessa steg för att avmarkera CCTV utanför Kina:

  1. Registrera dig med ett VPN.
  2. Ladda ner och installera din VPN-app på din PC, Mac, Android eller iOS-enhet.
  3. Starta applikationen och logga in.
  4. Välj en kinesisk server och anslut till den.
  5. Kontrollera din IP-adress via en webbplats som WhatIsMyIP.network för att se till att en ändring har gjorts.
  6. Från och med nu kan du surfa på Internet med din kinesiska IP-adress som om du är belägen i Kina.

Streaming av geobegränsade kanaler är inte det enda du kan göra genom ett VPN. Utöver säkerheten som medföljer kryptering, hjälper en VPN dig också att dölja din trafik från din Internet-leverantör, och till och med arbeta kring alla villkor som ISP: er är kända för att placera för att begränsa din anslutning. De inkluderar strypning av din anslutning och placering av gränser för din dataanvändning.

Bästa VPN: er för att titta på CCTV utanför Kina

Att välja vilken VPN-tjänst som ska användas är en annan fråga som du kanske vill vara mycket avsiktlig med. Det beror på att inte alla tjänster garanteras att blockera kinesiska kanaler som CCTV, eller till och med har tillräckligt med servrar i Kina för att underlätta din strömning. För att se till att du startar rätt har vi ett antal leverantörer som vi är säkra på att du kommer att njuta av, eftersom de alla är väl lämpade för att ge den bästa strömningsupplevelsen.

1. ExpressVPN

ExpressVPN är verkligen en av de bästa tjänsterna att tänka på, särskilt om du inte har någon tidigare erfarenhet av att använda ett VPN. ExpressVPNs VPN-klient Leverantören har ungefär 2000 servrar i sitt nätverk, och som ett bevis på deras hastighet erbjuder leverantören en garanti på 99,9%. När du prenumererar kan du välja OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP eller SSTP som ditt protokoll, men OpenVPN rekommenderas eftersom det fungerar bäst med 256-bitars AES-krypteringen som används för att säkra din trafik.

  Mira NCAA College Football en vivo en línea fuera de EE. UU.

Baserat på Brittiska Jungfruöarna upprätthåller ExpressVPN en pålitlig nollloggningspolicy och stöder upp till 3 flera anslutningar. Tjänsten har också en VPN-app som är riktigt enkel att använda och har möjlighet att välja rätt inställningar för användare som inte har tidigare erfarenhet av VPN. Det finns också en rad stealth-servrar som prenumeranter kan använda för att dölja det faktum att de använder VPN, och en Internet kill-switch som stänger av din anslutning i fall din tjänst blir kompromitterad. Användare har också garanterat skydd mot DDOS-attacker och tillgång till en smart DNS-funktion som hjälper dem att arbeta runt geobegränsade webbplatser. För mer information om ExpressVPN, titta på vår detaljerade ExpressVPN Review.

2. VyprVPN

VyprVPN har också funktioner på den här listan på grund av dess bekväma bas i Schweiz, och dess lista över servrar är tillräckligt för att du ska kunna njuta av en sömlös streamingtjänst oavsett var du än befinner dig. Servrarna är ungefär 700 i antal och har några av dem närvarande i Kina. Tjänsten har också en trovärdig nollloggningspolicy, vilket bör försäkra dig om att ingen av din trafik lagras. Med en VyprVPN-prenumeration kan du ha upp till 3 andra anslutningar samtidigt och kommer med en app som är riktigt lätt att navigera runt.

Appen kan köras på Windows-, iOS-, Android- och Linux-plattformar, och har också 24-timmars livechatsupport så att du kan sortera ut några av de problem som kan uppstå utan att lämna dig strandad. Tjänsten har också en Smart DNS-policy som du kan använda för att få åtkomst till geobegränsade webbplatser och stöd för OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP och IKEv2. VyprVPN krediteras också för sitt Chameleon-protokoll, som kryper med paketmetadata och gör din anslutning svår att avlyssna även med Deep Packet Inspection. Detta är praktiskt för att komma åt webbplatser i Kina eftersom det gör att du kan komma förbi Kinas stora brandvägg. För att se vad du kan få mer av ett VyprVPN-prenumeration, titta på vår VyprVPN-recension.

  How to Watch Disney Channel Outside USA

3. NordVPN

NordVPN avslutar vår lista och gör det som den enda tjänsten som har nära 4000 servrar i sitt nätverk. Leverantören är baserad i Panama, och bredden i sitt nätverk är förmodligen dess största styrka. Om du gör lite djupgrävning kommer du förmodligen att se att leverantören inte har några servrar i Kina. Detta görs avsiktligt i ett försök att hålla tjänsten diskret för den kinesiska regeringen. Hur ska användare då få tillgång till kinesiskt innehåll? Tjänsten har det de kallar dolda servrar. Med dessa servrar kan du komma åt innehåll även i mycket begränsade områden som Kina, och de är säkra på att få din trafik över deras stora brandvägg.

Utöver detta har NordVPN också en rad specialiserade servrar som är optimerade för saker som HD-strömning, strömning och samtidigt stora filnedladdningar. Tjänsten är också mycket generös för användare som vill använda flera enheter, eftersom den möjliggör upp till 6 samtidiga anslutningar. Användare kan också dra nytta av funktioner som DoubleVPN-kryptering, dedikerade IP-servrar, anti-DDoS attackskydd, SmartPlay och CyberSec. Du kan lära dig mycket mer om dessa funktioner genom att gå igenom vår NordVPN Review.

Slutsats om hur man tittar på CCTV utanför Kina

Streaming av CCTV utanför Kina behöver inte vara en utmaning, särskilt om du har att göra med en trovärdig VPN-leverantör. Om du väljer att prova någon av de tre som vi har beskrivit, uppskattar vi det om du delade med oss ​​din erfarenhet. Gör det i kommentaravsnittet nedan, så kommer vi gärna tillbaka till dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me