Hur får man HBO utanför USA?

Hur man får HBO Go i Kanada, Storbritannien, Australien - Titta utanför USA


Hur man får HBO Go i Kanada, Storbritannien, Australien – Titta utanför USA

I den här guiden visar jag dig hur man får HBO Gå utanför USA. Hitta instruktioner om hur du kommer åt geo-blockerade amerikanska kanaler på PC, Mac, Android, Apple TV, iOS, Fire Stick eller Roku utomlands.

Få HBO Gå utanför USA – Vad behöver jag?

 • En giltig prenumeration på en kabelleverantör som stöder HBO Go, t.ex. Verizon Fios.
 • Som jag nämnde ovan är HBO Go inte tillgängligt utanför USA. Det är därför du också behöver Smart DNS- eller VPN-prenumeration. Om du närmar dig kanalen utan någon av dessa två får du detta geofelmeddelande: “HBO Go stöds endast i U.S.A. och vissa U.S.-territorier.”HBO GO Inte i serviceområde-fel
 • Om du inte äger ett amerikansk kabelabonnemang kan du registrera dig för HBO Now istället. Det är en fristående VOD-kanal som i princip ger samma innehåll som HBO Go. Du kan dock registrera dig med HBO Now utan att behöva en kabelleverantör.

Hur man får HBO Go i Storbritannien, Kanada, Australien – VPN-lösning

VPN står för Virtual Private Tunnel. När du har upprättat en VPN-anslutning kommer all din trafik att krypteras och tunnelas till en server i ett valfritt land. VPN skyddar praktiskt din trafik från att snifta och övervaka. Alla webbplatser i VPN-serverlandet är blockerade. Så om du väljer USA som din VPN-anslutning kommer du att kunna avblockera HBO GO, Fox, Hulu, Netflix och Amazon Prime utomlands. Så här kan du använda VPN för att få HBO Go utanför USA.

 1. Registrera först med en VPN-leverantör från listan nedan. Använd inte gratis VPN-skivor eftersom de sällan fungerar och faktiskt äventyrar din online-säkerhet.
 2. Ladda ner, installera och starta VPN-appen på din PC, Mac, iPhone, iPad eller Android. Du kan hitta applikationen på webbplatsen för VPN-tjänsten du just har registrerat dig.
 3. Logga in i appen med ditt VPN-konto.
 4. Anslut sedan till en amerikansk VPN-server från VPN-applikationen.
 5. Slutligen, se HBO Go som om du var i USA. Så ser det ut efter att geo-förbudet upphävs.HBO Go med VPN

Jag rekommenderar starkt att använda ExpressVPN att kringgå geografiska begränsningar och få tillgång till amerikanska kanaler utomlands. De har utmärkt kundsupport och ger en 30-dagars återbetalningsgaranti. Använd gärna någon av dessa VPN-leverantörer för att titta på HBO Gå utanför USA.

Bästa VPN för HBO Go – The Top Notch

När du söker efter en VPN-tjänst måste du ta hänsyn till kvaliteten och om den VPN uppfyller dina onlinebehov. Aldrig och jag upprepar, litar aldrig på ett VPN som erbjuder sina tjänster gratis. De är ganska farliga och kan äventyra din integritet online. Hur tror du att sådana VPN betalar sina avgifter i slutet av dagen? De blotta på dina surfaktiviteter och säljer dem till systerföretag för intäkter, det är så. Med det sagt, här är de bästa VPN-leverantörerna för HBO Go.

ExpressVPN

När vi talar om topp-VPN: er, ExpressVPN måste nämnas först. Det har funnits i branschen i flera år nu och har visat sig vara en av de mest pålitliga VPN: erna. Baserat på Brittiska Jungfruöarna erbjuder ExpressVPN ett servernätverk med mer än 2000 servrar runt om i världen. De är strategiskt placerade i 92+ länder och kan ge dig cirka 200 000 IP-adress för att täcka din identitet. När det gäller säkerhet skyddar denna VPN dina data med ingen annan än den berömda 256 bitars AES-krypteringen.

Oavsett var du än befinner dig, även om du bor i mycket censurerade länder, erbjuder ExpressVPN dig stealth-servrar att lita på när du surfar på webben. Dessutom tillåter det upp till 5 samtidiga anslutningar samtidigt. Det betyder att du kan dela en VPN-anslutning med två andra användare om det kom till det. Ta dig lite tid och lära dig mer om detta robusta VPN i det här ExpressVPN-granskning.

NordVPN

NordVPN är en kapabel för säker. Jag menar att det här VPN har det största servernätverket för alla VPN som du kan hitta på marknaden. Vi talar om över 5000 servrar i 62 länder. Å andra sidan, säkerhetsmässigt, har NordVPN några exklusiva funktioner för att skydda sina kunder. Två värda att nämna är Double VPN och CyberSec. Den första leder dina data genom två servrar istället för en. Vet du vad det betyder? Dina data får dubbelt så mycket säkerhet som erbjuds genom Nord: s 256 bitars AES-kryptering.

Vad gäller CyberSec kan du vara säker på att ingen skadlig programvara kommer att infektera din enhet så länge du är ansluten. NordVPN tillåter också upp till 6 samtidiga anslutningar. För att se vad denna leverantör mer har upp ärmarna, titta på vår NordVPN Review.

BulletVPN

BulletVPN är en välkänd leverantör som säkert kommer att erbjuda pålitliga tjänster när det gäller säkerhet. Om du har läst något om denna leverantör kommer du att märka att den inte har ett stort servernätverk. Det omfattar endast 30 länder. De är dock baserade i mycket efterfrågade regioner inklusive USA och Storbritannien. För att inte tala om att det kan spärra US Netflix där andra försökte och misslyckades.

Som de flesta andra leverantörer tillåter BulletVPN upp till 5 flera enheter och stöder VPN-protokoll som PPTP, L2TP / IPSec, IKEv1 / 2 och OpenVPN. Det erbjuder också en smart DNS-funktion för användare som bara föredrar att blockera begränsat innehåll och inte riktigt har stort behov av online-säkerhet. För att veta mer om detta trovärdiga VPN, ta en titt på vår fullständiga BulletVPN Review.

SurfShark

Sist men inte minst har vi SurfShark, det nya barnet på kvarteret. Även om det inte är så gammalt när det gäller att jämföra det med de andra, kommer detta VPN med mycket löfte. Först måste du veta att det erbjuder obegränsade samtidiga anslutningar. Dela en VPN-anslutning med hela din familj och vänner medan du bara betalar för ett konto.

Tjänsten inkluderar också 800+ servrar i sitt nätverk, vilket är ett ganska anständigt antal med tanke på att den är ny. Dessutom stöder SurfShark OpenVPN och IKEv1 / v2 som VPN-protokoll och erbjuder en kill switch. Det upprätthåller också en mycket strikt nollregistreringspolicy. Jag är helt säker på att under de kommande åren kommer denna VPN att gå head to head med jättarna i branschen. Se själv, kolla in detta SurfShark Review.

Se HBO Gå utanför USA – DNS Proxy Workaround

Smarta DNS-proxier är relativt nya på marknaden. En bra Smart DNS-proxy tar bara den minsta mängden av din trafik som är taggad för geolokaliseringsanvändningar och omdirigerar den trafiken till en server i USA i händelse av HBO Go eller Netflix.

 • Smart DNS är mycket flexibel och stöder flera geografiska platser samtidigt. Med andra ord kan du använda en Smart DNS-proxyinställning för att avblockera geo-blockerade kanaler från olika regioner samtidigt.
 • En annan funktion med Smart DNS är att den är kompatibel med alla enheter eftersom alla enheter. Se Video- och bildguider för installation här.
 • Till skillnad från VPN döljer inte Smart DNS inte din IP-adress eller krypterar din trafik, dvs din ISP kan fortfarande se vad du gör online.

Jag använder personligen en effektiv Smart DNS-tjänst som heter Unlocator. Om du vill prova dem ger de en kostnadsfri 7-dagars rättegång med “inga strängar bifogad”. Det är allt du behöver för att vara igång på några minuters toppar från prenumeration till testversion.

HBO GO SUPPORTED ENHETER

Du kan få HBO på följande streamingplattformar.

 • PC / Mac
 • Amazon Fire TV
 • FireStick
 • Xbox ett
 • Xbox 360
 • PS3
 • PS4
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Apple TV
 • Chromecast
 • Roku  
 • Blu-Ray-spelare
 • Smart TV

HUR DU FÅR HBO-APP UTANOM USA?

När du har ställt in VPN- eller Smart DNS-proxyer på din streamingenhet kan du komma åt HBO-webbplatsen som om du var i USA. Att installera HBO GO-appen utanför USA på andra enheter kräver dock att du följer dessa steg:

 • Skaffa HBO-app på Xbox One
  • För att installera HBO GO-appen på din Xbox One måste du först byta din spelkonsolregion till USA. Följ dessa anvisningar.
 • Skaffa HBO GO-app på PS4 / PS3
  • För att installera amerikanska appar på din PlayStation-konsol måste du skapa ett amerikanskt PSN-konto. Så här kan du registrera dig för ett US PlayStation Network-konto.
 • Hur man får HBO GO-app på iPhone, iPad
  • För att kunna installera amerikanska appar på iOS-enheter måste du registrera dig för ett amerikanskt iTunes-konto först. Följ denna guide för att registrera dig för ett amerikanskt Apple-ID utan kreditkort.
 • Hur man installerar amerikanska appar på Apple TV
  • Som med iOS-enheter måste du skapa ett amerikanskt Apple ID-konto för att få åtkomst till den amerikanska iTunes-butiken på din Apple TV. Använd dessa steg.
 • Hur man får HBOGO-app på Roku
  • Så här kan du registrera dig för ett US Roku-konto och i slutändan få amerikanska kanaler på din Roku-strömningsenhet.
 • Skaffa HBO-app på Android
  • I huvudsak måste du ändra din Google Play Store-region till USA. Detta gör att du kan installera amerikanska appar på din smartphone eller surfplatta.
 • Hur man installerar HBO på Samsung Smart TV
  • Följ denna guide för att ändra din Samsung Smart TV-region till USA. Efteråt kan du lägga till amerikanska kanaler som HBO GO, Amazon Prime, Vudu och Hulu till din Smart TV Hub.
 • Installera HBO GO på Sony Smart TV utanför USA
  • Gå igenom den här guiden för att ändra ditt Sony Smart TV-land till USA och installera amerikanska appar på det utanför USA.
 • Installera HBO-appen på Fire Stick
  • För att kunna lägga till amerikanska appar till din Fire TV måste du ställa in ett amerikanskt Amazon-konto med ett amerikansk kreditkort och adress. När du är klar använder du det kontot för att logga in på din Fire TV Stick.

Hur man avblockerar HBO Gå utanför USA – Prova och berätta!

Oavsett om du väljer VPN eller DNS för att avblockera HBO är upp till dig. Du kan använda endera lösningen för att få HBO Go i Kanada, Storbritannien, Australien, Europa eller någon annanstans utomlands. VPN ger dig enkel installation och extra integritet. Smart DNS kan å andra sidan konfigureras på fler strömningsenheter. För mer information och instruktioner, lämna gärna en kommentar nedan.

Spara

Spara

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map