Как да отблокирате Viber в Китай

Viber е едно от малкото приложения за гласово използване на Интернет, което продължава да се радва на много внимание от много потребители от създаването си през 2010 г. Приложението е доста популярно за лесен за навигация интерфейс, както и за неговите лесни стъпки при подписване нагоре. След като го изтеглите на устройството си, ще трябва само да въведете телефонния си номер. След това ще получите код за потвърждение и ще бъдете готови. Приложението има версии, които работят на всички основни платформи, така че не трябва да се притеснявате за съвместимост.

Как да отблокирате Viber в Китай

Как да отблокирате Viber в Китай

С повече от 200 милиона глобални потребители, приложението за съобщения определено е ударило акорд с голяма част от собствениците на смартфони. Стойността му също се повишава през годините, което води до девет фигури, изкупени от японския гигант за електронна търговия Rakuten. Потребителите също се възползват от приятен списък с функции за спестяване на време. Те включват бърза смяна на групи, рисуване на снимки и галерия за вашите разговори, за да споменем няколко.

Защо Viber е блокиран в Китай?

Viber е приложение за съобщения, което искате да можете да използвате, независимо къде се намирате. За съжаление, има дълъг списък от държави, в които можете да отидете, това наистина не позволява приложението да се изпълнява в техните граници. Един от най-забележителните сред този списък е Китай. Китай е една от най-силно цензурираните страни в света. Предприемат се много мерки, за да се гарантира, че китайците се обръщат към своите домашни приложения за всичко, което биха могли да търсят. Тази програма е възможна до голяма степен чрез известната Велика китайска стена.

За тези, които не са запознати, Великата китайска защитна стена е по-скоро като филтриращ механизъм, който запазва по-голямата част от информацията, до която в други части на света бихме достъпили свободно благодарение на неограничения Интернет. Защитната стена е може би най-голямата форма на цензура в света. Деблокирането на Viber, докато сте в Китай, може да е възможно, но след като заобиколите много препятствия. Вместо да вършите цялата груба работа сами, има един гарантиран, безпроблемен метод за деблокиране на Viber, докато сте в Китай. Това чрез използването на VPN услуга.

  Hur ser man på dansk TV utanför Danmark?

Как да деблокирате Viber в Китай чрез VPN

Виртуална частна мрежа или накратко VPN ви позволява да използвате Viber в Китай, като криптирате връзката си. Под криптиране имаме предвид кодирането на данните, предавани от вашето устройство, в битове, които ще се получат през тяхната Велика защитна стена. Освен криптиране, най-високата VPN услуга също ви помага да преминете през връзката си, като скриете трафика си. Това става чрез улесняване на достъпа ви до Интернет чрез отдалечени сървъри. Ето как да използвате Viber в континентален Китай:

  1. Регистрирайте се за доставчик на VPN (ExpressVPN би бил чудесен избор).
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашето Android или iOS устройство.
  3. Свържете се със сървър на държава, където Viber е достъпен.
  4. Стартирайте приложението Viber.

Предаването на вашите данни чрез тези сървъри означава, че можете дори да правите промени в своя IP адрес. Можете да изберете да изглеждате сякаш се намирате в САЩ, Великобритания или друг регион, като просто се свържете със сървър, който е базиран в тези страни. С това ще можете да промените местоположението си и дори да получите достъп до геоблокирани сайтове и канали.

Най-добрите VPN за отблокиране на Viber в Китай

За да стигнете до здравата защитна стена на Китай, най-добре е да се регистрирате с страхотен доставчик. Има много услуги, които бихте могли да намерите чрез обикновено онлайн търсене. Проблемът е, че повечето от тях наистина няма да се справят със задачата. За да гарантираме, че ще получите доставчик, който ще ви държи неограничен, дори докато сте в Китай, ние имаме кратък списък на вида услуги, които трябва да вземете предвид:

1. ExpressVPN

Не много доставчици се оказаха толкова надеждни, колкото ExpressVPN. Това е едно от многото неща, които допринасят за множеството му награди през годините. Базирайки се на Британските Вирджински острови, ExpressVPN има здрава мрежа от около 2000 сървъра. Има също така капацитетът му да поддържа до 3 множество връзки и 256-битовото AES военно ниво за криптиране за сигурност. Доставчикът има и редица уникални функции, които наистина няма да намерите при неговите конкуренти.

  How to Set Up and Use Amazon Echo Outside the United States

Има неговата функция за разделно тунелиране, която ви позволява да контролирате това, което се криптира, и неговите скрити сървъри за използване в силно цензурирани региони като Китай. ExpressVPN е наклонен към използването на OpenVPN като най-защитен протокол. За потребители, които предпочитат друго, има също PPTP, SSTP и L2TP / IPSec, от които да избирате. Екипът му за обслужване на клиенти винаги е на разположение, за да помогне и може да се свърже с тях чрез социални медии, съобщения на живо или дори имейли.

Неговият VPN клиент също е доста лесен за използване и навигиране през него. Ако решите да го изтеглите директно на вашия рутер, ще имате много по-голям брой едновременни устройства, от които можете да се защитите. Групата му от скрит сървъри също е идеална за скриване на връзката ви, особено ако сте на силно ограничено място като Китай. За да научите повече за доставчика, разгледайте нашия ExpressVPN преглед.

2. IPVanish

IPVanish е друг доставчик, който трябва сериозно да помислите. Услугата предлага сред най-високите скорости и това е чудесно за потребители, които биха искали да правят много стрийминг или масово изтегляне. IPVanish е базиран в САЩ, но това не трябва да фазира някой, който да знае репутацията на правителството им за подслушване. IPVanish гарантира, че потребителските данни остават в безопасност благодарение на тяхната строга нулева политика за регистрация и на 256-битовия AES протокол за криптиране.

Потребителите, които искат да осигурят всички свои устройства, ще се радват да знаят, че един акаунт може да има до 10 множество връзки. Използването на честотна лента не получава никакви ограничения и услугата също така позволява както анонимен трафик, така и неограничен трансфер на партньорски файлове. Използването на IPVanish означава да решите дали да изтеглите или не VPN клиента си. Ако решите, ще получите приложение, съвместимо с дълъг списък от платформи като iOS, Windows, Linux и Android.

Ако не, можете да изберете своя уеб базиран прокси сървър SOCKS5, който запазва местоположението ви скрито и следователно предоставя достъп до гео ограничени услуги. Има и група разширения за браузъри, от които можете да избирате, в зависимост от предпочитанията си. Това са само част от функциите, които IPVanish ще използва за осигуряване на вашия достъп до Viber от Китай. За подробна оценка, вижте нашия IPVanish преглед.

  Как да гледате Анатомия на Грей сезон 15 на живо онлайн

3. NordVPN

В заключение на нашия списък е друг страхотен доставчик, NordVPN. Благодарение на съществуването си повече от десетилетие, NordVPN работи за разработването на редица функции, които допълват предоставянето му за 256-битово AES криптиране. Едно от тях включва Double VPN; функция за защита, която предава вашите данни през два сървъра вместо един. Има и възможност да изберете към кои сървъри да се свържете въз основа на това, което правите онлайн. Има сървъри, оптимизирани за игри, масово изтегляне, HD стрийминг, както и торент. Ще получите и опцията да имате до 6 множество връзки, които можете да използвате, за да защитите всичките си устройства.

NordVPN също работи доста добре, за да запази анонимността на вашата употреба и това е благодарение на поддръжката й за Tor над VPN. Използването на приложения като Viber в ограничени региони като Китай е напълно възможно с NordVPN. Това се дължи на обхвата на затъмнените сървъри, които ви позволяват да използвате VPN без откриване. Абонатите получават и неограничен достъп до геоблокирани сайтове и канали благодарение на софтуера SmartPlay. Софтуерът променя или дори скрива вашия IP адрес, за да избегне откриването.

Можете също така да изберете да запазите адрес, който да ви предоставя любезното съдействие на NordVPN за специални IP адреси. Това работи особено добре, когато е съчетано с неговата функция CyberSec, която предпазва рекламите и зловредния софтуер. Всичко това е само моментна снимка какво да очаквате, като се абонирате за NordVPN. За пълна разбивка на услугата, вижте нашия преглед NordVPN.

Обобщение на това как да деблокирате Viber в Китай

Използването на Viber в Китай би трябвало да е лесно, ако се регистрирате с някой от доставчиците, за които споменахме в този преглед. За да знаете към кой точно трябва да се обърнете, отделете малко време и преминете през отделните отзиви, за да научите повече за всеки от трите.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me