Как да скриете IP адреса на Firestick

Как да скриете IP адреса на Firestick? Този Firestick, който притежавате, може да направи много за вас, ако го използвате до пълния му потенциал. Firestick е преносимо устройство, което включвате в USB порта на телевизора, за да го превърнете в устройство за стрийминг, тъй като ви позволява да получите достъп до всички видове стрийминг услуги чрез телевизора. Firestick е най-често популярен сред потребителите на Kodi, които намират за изгодно да инсталират Kodi върху него. Въпреки това, има много неща, които биха могли да разрушат забавлението да имате Firestick, като гео ограничения. Много от поточните канали, както и добавките на Kodi, достъпни на Firestick, са недостъпни в някои страни. За да запазите вашето Firestick изживяване, ще ви трябва доставчик на VPN услуги. Собствениците на Amazon Fire TV Stick могат да използват VPN, за да скрият IP адресите си, за да деблокират гео-заключено поточно съдържание и да запазят активността на поточното предаване частно.

Как да скриете IP адреса на Firestick

Как да скриете IP адреса на Firestick

Как да скриете IP адреса на Firestick с помощта на VPN

VPN работи, като шифрира целия ви интернет трафик и го маршрутизира през сървър на избрано от вас място. Можете да „излъжете“ местоположението си и да изглежда така, сякаш се свързвате с интернет от друга държава или регион. Това прави възможно деблокирането на гео ограничено съдържание в поточни приложения като Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer и HBO. Освен това потребителите на Firestick, които имат инсталиран Kodi, могат да скрият информацията за своя интернет трафик от подслушване на интернет доставчици. Прочетете, за да научите методите, използвани за инсталиране на VPN, за да скриете по-късно вашия IP на Firestick. Настройката на ExpressVPN на Firestick е доста проста. Самото VPN приложение е безплатно, но ви трябва ExpressVPN акаунт, за да влезете. Ето как лесно можете скрийте IP адреса на вашия Amazon Fire Stick от инсталиране на VPN върху него:

 1. Първо преминете към ExpressVPN и регистрирайте своя VPN акаунт.
 2. Пуснете своя Fire Stick или Amazon Fire TV.
 3. Отворете „Приложения“ в горната част на началния си екран.
 4. Сега изберете „Категории“ -> “Utility”.
 5. Изберете приложението ExpressVPN.
 6. В случай че не можете да намерите секцията „Utility“ на вашия FireStick, просто използвайте функцията за търсене и вместо това потърсете ExpressVPN в магазина на Amazon.
 7. След това изберете бутона „Вземи“, за да изтеглите приложението.
 8. След като изтегли и инсталира, изберете „Отвори“.
 9. След това влезте в VPN приложението, като използвате вашето потребителско име и парола за ExpressVPN.
 10. И накрая, изберете местоположението на VPN сървъра, с което искате да се свържете.
 11. След като VPN връзката е установена, просто щракнете върху бутона за начало на вашето дистанционно управление Fire Stick.
 12. Най-добър VPN за Firestick
  Cómo ver The Chase fuera del Reino Unido

Най-добрият VPN за скриване на IP адрес в FireStick

Ако сте на пазара за добър доставчик на VPN услуги, трябва да внимавате за бърз, надежден и сигурен. Докато всички VPN забавят вашата интернет връзка, някои повече от други. Освен това, ако възнамерявате да повдигнете своя Firestick и да вкарате Kodi върху него, ще ви трябва VPN, който работи с всички добавки на Kodi. Да не говорим, VPN, който поддържа поверителността ви, когато става въпрос за историята на изтеглянията ви. Така че, ако все още не сте закупили VPN за Firestick, разгледайте някои от най-добрите ни предложения за VPN за Firestick:

ExpressVPN

Този доставчик на услуги има голяма мрежа от сървъри по целия свят. Само няколко VPN услуги ви позволяват да промените вашия регион Netflix в САЩ и да предавате неговото съдържание в чужбина, и ExpressVPN е най-добрият за работата. Това означава, че можете да използвате ExpressVPN за отблокиране на американски канали като Amazon Prime, Hulu, Showtime, Netflix и много други на вашия FireStick. ExpressVPN спазва стриктна политика без регистрация и използва мощни протоколи за сигурност, за да гарантира поддържането на високи нива на сигурност. Освен това можете да стартирате три едновременни VPN връзки и да получите помощ от тяхната 24/7 услуга за клиенти. Прочетете повече за ExpressVPN във този преглед.

BulletVPN

Въпреки че е нов в VPN сервизната сцена, BulletVPN направи изненадващо добре, когато се тестваше на FireStick. BulletVPN осигурява мрежа от сървъри във всички части на земното кълбо и може да ви помогне да отблокирате всички видове поточни канали. При този доставчик на услуги не се съхраняват журнали и се използват протоколи за криптиране от най-висок клас, за да се гарантира сигурността. BulletVPN предлага 30-дневна политика за възстановяване и 24/7 премийна поддръжка чрез имейл или чат на живо. Повече за този доставчик на услуги, щракнете тук, за да го прочетете преглед.

  Cómo desbloquear Watch CW TV fuera de EE. UU. - Proxy DNS o VPN

IPVanish

От много от тестваните доставчици на VPN услуги, IPVanish се оказа един от най-бързите. Той отбеляза високо за защита на поверителността и използваемостта. Това е страхотно VPN приложение, което ще се използва на Firestick, тъй като работи с всички добавки на Kodi. Освен това е едно от най-лесните за настройване, тъй като приложението му вече е в официалния вграден магазин за приложения, което е най-бързият начин. IPVanish позволява неограничен p2p торент и предлага 7-дневна безплатна пробна версия. За повече информация за IPVanish прочетете тази статия.

Предимства от скриване на IP адрес на Firestick

Едно от многото предимства на инсталирането на VPN на вашия Firestick е, че той крие вашия IP. Всъщност можете да вземете назаем друг IP адрес от друга държава. Това е важно, защото след като вашият IP бъде заменен, получавате достъп до съдържанието на тази държава. Освен това бихте затруднявали проследяването на интернет доставчици и трети страни. Няма начин да не се възползвате от скриване на своя IP адрес, и ние имаме списък, който доказва точно това:

 • Преодоляване на всички блокове за достъп до Интернет чрез практически промяна на местоположението.
 • Преглеждайте мрежата анонимно.
 • Предотвратете трети страни да използват вашия IP адрес срещу вас.
 • Вземете свобода в Интернет.
 • Достъп до гео ограничени приложения като American Amazon Prime Video, Netflix, Hulu и BBC iPlayer на вашия FireStick
 • Разблокирайте блокираните или забранени добавки на Kodi.
 • Скрийте географското си местоположение.
 • Преминайте всички филтри за съдържание, забрани или черни списъци.
 • Скрийте дейността си от вашия доставчик на интернет услуги.
 • Защитете данните си от държавно наблюдение.
  Hur kan man titta på fotboll live online 2023?

Как да маскирате IP адреса на Amazon Fire Stick

Ако наскоро сте закупили Firestick и имате големи надежди да гледате Netflix или Hulu извън САЩ, това няма да се случи. Омраза да разпуквате балончетата си, но единственият начин да имате лукса да предавате по цял свят съдържание по ваше удобство е, ако скриете IP адреса си. Скриването на вашия IP ще изисква инсталиране на VPN на вашия Firestick. Потребителите на Kodi също биха намерили VPN на Firestick с голяма полезност, който, честно казано, няма как да минете. Благодарете ни по-късно, ето къде можете да прочетете за най-добрите VPN за Firestick.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me