Bästa VPN för Ubuntu

Linux är känt för att vara populärt bland programmerare och är ett operativsystem vars källkod enkelt gör det möjligt för programmerare att ändra, vilket gör det till ett av de bästa systemen att använda om ditt dagliga arbete innebär mycket programmering. Ubuntu, den mest populära versionen av Linux, kallas en mer “användarbaserad” version av operativsystemet, antagligen på grund av de många alternativ som det tillåter användaranpassning.


Bästa VPN för Ubuntu

Bästa VPN för Ubuntu

Med stor anpassning medför högre risker

Den djupa anpassningsnivån sträcker sig också till de appar och programvara du kanske har laddat ner till Ubuntu-systemet. Den djupa åtkomstnivån innebär att användare kommer att kunna göra konfigurationsändringar som annars skulle vara svåra att se igenom eftersom system som Windows och OSX har sina appar låsta.

Om du råkar vara programmerare, är chansen stor att du kommer att använda många av de gratis appar och firmware som finns på Internet som verktyg som hjälper till vilket projekt du kanske arbetar med. Detta innebär konstant nedladdning, och ibland från källor som du inte ens är säker på. Att inte vara säker på dina källor kan leda till att din enhet smittas med skadlig programvara som potentiellt kan placera allt det arbete du har gjort med stor risk.

Detta är inte scenarier vars konsekvenser du skulle hitta gynnsamma, därför är det bästa sättet att förhindra någon slags skada att vidta åtgärder som kommer att hindra dig från att behöva uthärda sådana. Ett sätt du kan hålla dig säker på när du är online är genom att komma åt Internet via en VPN. Ett virtuellt privat nätverk låter dig kryptera din anslutning, vilket betyder att ingen skulle kunna fånga din anslutning till Internet.

Den bästa VPN för Ubuntu

De många VPN-tjänster som finns på Internet kan ibland göra det mycket svårt att bestämma vilken tjänst att prenumerera på. Detta är särskilt fallet om du råkar vara en första gången användare, som inte har någon verklig erfarenhet av VPN: er. För att hjälpa dig har vi gått vidare och sammanställt en översyn av de bästa VPN: erna för Ubuntu, så att du åtminstone har någonstans att börja:

1. ExpressVPN

Förutom att ha ett av branschens bästa servernätverk, ExpressVPN har åtagit sig att se till att dess abonnenter drar nytta av kundtjänst dygnet runt såväl som attackbeständig säkerhet. För att ladda ner Ubuntu-paketet behöver du bara logga in på deras webbplats och navigera till installationssidan för användarområdet. När du är där ser du en länk för att ladda ner Debian-paketet, varefter du måste ringa ‘expressvpn’ i en terminal för att komma till kommandoradgränssnittet. Det är genom det här gränssnittet som du sedan skriver specifika kommandon som “expressvpn connect Canada” för att bli länkade till en server eller “expressvpn koppla bort” för att avsluta din anslutning. Om du stöter på problem som du inte kan lösa är ExpressVPNs kundtjänst någonsin redo att hjälpa, att vara tillgängligt dygnet runt och tillgängligt via deras livechattplattform. Denna leverantör möjliggör också för potentiella kunder att kolla in sin tjänst genom sin 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

2. IPVanish

Ubuntu-användare kan också överväga att lita på IPVanish för deras skydd, eftersom tjänsten erbjuder mycket av det du troligtvis kommer att få från en toppnivåleverantör till ett mycket överkomligt pris. Användare kommer att kunna njuta av buffertfri strömning, P2P-stöd, liksom ett stort urval av servrar att välja mellan med tillstånd av dess 850+ nätverk av samma. För att ställa in det behöver du bara lägga till PPTP- eller OpenVPN-anslutningsfiler till anslutningshanteraren och VPN-tjänsten kommer att vara igång. Några av de förmåner som användare får av att prenumerera med IPVanish inkluderar att de kan ha upp till 5 enheter till som fungerar under samma konto, samt tillgång till mer än 40 000 IP-adresser att länka till. Om du vill prata med kundservice, måste du hålla dig till att ringa under deras öppettider.

3. NordVPN

NordVPN är en annan stark utmanare för användare som tänker på en värdefull VPN-tjänst att prenumerera på. Deras servernätverk placerar dem långt före så många andra tjänster, med över 2500 servrar världen över och räknar. En av de saker som skiljer deras tjänst från de flesta av de andra är att du måste lägga till varje plats manuellt via nätverkshanteraren. Det här kan vara lite tråkigt till en början, men åtminstone kommer du bara att göra med dina favoritservrar. Med NordVPN har du också tillgång till några fler funktioner som du egentligen inte skulle hitta med andra prenumeranter som Onion Over VPN, Double VPN, Anti-DDOS och dedikerade P2P- och torrenterservrar. Dubbel VPN hjälper speciellt på krypteringsfronten eftersom det innebär att användare kan använda två servrar över samma anslutning vilket gör det mycket svårt för någon att spåra dem.

4. VyprVPN

VyprVPN är välkänt inom VPN-branschen för att alltid vara i framkant för ny teknik, särskilt på grund av deras “Chameleon” -ramverk, som gör det möjligt för prenumeranter att få tillgång till även de säkraste nätverken som det vi har i Kina. Att få serviceinställningen är en enkel steg för steg-process, som innebär att du installerar nödvändiga OpenVPN-paket och konfigurerar OpenVPN-anslutningen genom det grafiska användargränssnittet. Att prenumerera på VyprVPN innebär att ha tillgång till ett snabbt nätverk, som alltid har tillgänglig kundsupport för att erbjuda hjälp vid behov. Tjänsten erbjuder också en 30-dagars återbetalningsgaranti för att användare ska kunna testa produkten och fatta ett informerat beslut.

5. PureVPN

Avsluta vår lista för de bästa VPN: n för Ubuntu vi har PureVPN. Det föredragna protokollet för denna leverantör är också OpenVPN, och installationsproceduren innefattar nedladdning av nätverkshanteraren. Tjänsten möjliggör enkel serverväxling, obegränsad bandbredd och ett stort servernätverk i över 141 länder och räkning. På deras hemsida ska användare kunna hitta en mängd information som de kan hänvisa till när de stöter på problem, samt hur de kommer i kontakt med kundtjänstgruppen och få dem att hjälpa dig. Deras återbetalningsgaranti löper i sju dagar, så du uppmuntras att testa så många aspekter av tjänsten som du kan innan du köper ett prenumeration.

De bästa VPN: erna för Ubuntu – Final Word

Vi har gått vidare och listat fem av de bästa VPN-apparater som kan användas med Ubuntu, så att du inte behöver gå igenom de många alternativ som finns tillgängliga online för att fatta ett beslut. Har du några problem eller frågor du vill att vi ska ta itu med? Lämna dem i kommentarsektionen nedan & vi kommer att se tillbaka till dig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map