Как да гледате BBC iPlayer в Швеция

Живеете ли в Швеция? Омръзна ли ви да гледате SVT и TV4? Тогава защо да не опитате един от най-добрите канали във Великобритания, BBC iPlayer? Знам, че сте го пробвали преди и за съжаление, той блокира достъпа ви. Да, за да получите услугата за стрийминг, ви е необходим IP адрес във Великобритания. За щастие можете да го получите с лекота, ако използвате VPN. Ето защо, нека ви обясня как да получите достъп до BBC iPlayer в Швеция в рамките на минути.

Как да гледате BBC iPlayer в Швеция

Как да гледате BBC iPlayer в Швеция

BBC iPlayer в Швеция

Не е достатъчно BBC iPlayer да ви носи най-доброто съдържание някога, но е и безплатно. Можете да гледате каквото искате по канала, без да харчите нито една стотинка.

Натоварване на съдържание, лесна за използване и достъпна на множество платформи, iPlayer е може би най-добрата услуга за догонване. Тя ви позволява да изтегляте програми за гледане офлайн. И няма реклами. Той стартира като страхотна десктоп услуга през 2007 г. Въпреки това, тя стана по-отлична в своето въплъщение като приложение за смартфони и други стрийминг платформи.

Жалко е, че BBC iPlayer е ограничен до зрителите в Обединеното кралство и – по принцип – можете да го гледате само от вътрешността на Обединеното кралство. Понастоящем iPlayer е блокиран, когато сте в Швеция. Всеки път, когато се опитате да предавате поточно видео с шведски IP адрес на BBC iPlayer, ще получите едно от тези две съобщения за гео грешки:

 • „BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “BBC iPlayer GeoBlocked
 • „Телевизионните програми на BBC iPlayer са достъпни само във Великобритания. Ако сте във Великобритания и видите това съобщение, моля, прочетете този съвет. “Грешка 2 на iPlayer на BBC

За щастие имаме VPN-та в живота си, за да спасим деня. VPN, съкратено от Virtual Private Network, е инструмент за киберсигурност, който хората по целия свят използват, за да осигурят връзката си и да получат достъп до геоблокирано съдържание. Ще говоря как да разблокирам канала в Швеция по-нататък. Превъртете още малко и разберете сами.

Как да гледате BBC iPlayer в Швеция с VPN

Виртуална частна мрежа се простира в обществена или споделена мрежа и действа като тунел. Той пренасочва вашите данни чрез един от сървърите си в избраната страна. След като се свържете, получавате IP адрес в региона, в който се намира сървърът. Това ви дава достъп до всички поточни канали и услуги, изключително за тази територия, въпреки че сте в чужбина.

От друга страна, VPN мрежите са създадени като инструменти за сигурност, което означава, че те съществуват, за да защитят интернет потребителите, докато сърфират в мрежата. Когато се свържете със сървър в която и да е държава, вашите данни ще бъдат кодирани от функции за защита на високо ниво. Не само това, но можете да скриете своя IP адрес и да анонимизирате своя интернет подход. Сега, да се върнем към основната ни тема. Ето как можете да гледате BBC iPlayer в Швеция:

 1. Регистрирайте се с доставчик на VPN, който работи с BBC iPlayer. Проверете всички отзиви, които искате, всички те ще кажат ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
 3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашите новосъздаден VPN акаунт.
 4. Сега потърсете UK сървър и щракнете два пъти върху него.
 5. Накрая, отидете на уебсайта на BBC iPlayer или стартирайте приложението iPlayer.
 6. Гледайте BBC iPlayer в Швеция.

ExpressVPN е един от най-надеждните доставчици на услуги на пазара. Ако искате да получите BBC iPlayer в Швеция, горещо препоръчвам да се абонирате за този доставчик на VPN услуги. ExpressVPN е добре известен с заобикалянето на гео ограниченията, така че защо да не го опитате? Ако не чувствате, че ще оправдае очакванията ви, използвайте едно от тях най-добрите VPN за BBC iPlayer като алтернатива.

Интелигентен DNS прокси – VPN алтернатива

Smart DNS Proxy е различен подход за достъп до блокирани уебсайтове и ограничени услуги. С тази услуга можете да гледате BBC iPlayer в Швеция с лекота. Той обаче не добавя допълнителен слой защита, както VPN, той е само за заобикаляне на регионални ограничения. Когато настроите Smart DNS, не променяте своя IP адрес. Всичко, което правите, е да пренасочите частта в трафика си, която отразява вашето текущо местонахождение. Това означава, че можете да поддържате локалния си канал напълно функционален, дори докато деблокирате гео ограничен материал.

Ето как използвате Smart DNS за отблокиране на BBC iPlayer в Швеция:

 1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
 2. Следвайте тези видео уроци / настройки за конфигуриране на Smart DNS на вашето поточно устройство.
 3. Отидете на уебсайта на BBC iPlayer.
 4. Насладете се на неограничения си достъп до цялото съдържание на BBC iPlayer.

Unlocator е Smart DNS прокси, който ви позволява да заобиколите географски ограничения от всяка точка на света. Той е в състояние да деблокира повече от 235 канала, което е една от многото причини, поради които предлагам да инвестирате в техните услуги. Според мен считам, че това е една от най-добрите Smart DNS услуги. Вижте го и се възползвайте от 7-дневната им безплатна пробна версия.

Какво има на BBC iPlayer

Ако сте почитател на Doctor Who или Luther или на някое от съдържанието на BBC iPlayer, най-сигурно ще се интересувате от предаването му в Швеция. Това обаче не е всичко, което BBC може да предложи. Разберете кои са най-добрите ми снимки отдолу:

 • Източен Ендерс
 • Ранганацията
 • мама
 • Евровизия
 • Призраци
 • Тела
 • Линейка
 • Истинският CSI
 • Напластяващата кула
 • Земята от Космоса
 • Жертвата
 • Pose
 • Fleabag
 • Маите MC
 • Клетниците

Поддържани устройства за iPlayer на BBC

Можете да поточно BBC iPlayer с помощта на следните платформи:

 • Mac
 • андроид
 • iPhone
 • Roku
 • настолен компютър
 • Amazon Fire TV
 • PS4, PS3
 • Xbox
 • Apple TV

Как да гледате BBC iPlayer в Швеция – финални мисли

BBC iPlayer ви носи най-новото и най-голямо телевизионно съдържание. Ако искате да го гледате в Швеция, имате два начина да го направите. Изберете кой от вас е най-подходящ. Ако търсите сигурност с лек спад на скоростта, VPN е вашият най-добър избор. Ако не се интересувате много от сигурността, определено трябва да използвате Smart DNS. Изберете кое е по-добро за вас и се насладете на BBC iPlayer в Швеция.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me