USA: s Netflix vs australiensiska Netflix – Är den amerikanska versionen bättre?

Netflix har förvandlats till en global källa till underhållning. Det åtar sig att skapa högkvalitativa original som inte finns någon annanstans. Och det menar vi bokstavligen. Även om Netflix finns i över 200 länder är varje version annorlunda än den andra. Både Netflix USA och Netflix Australia är fyllda med några av de mest framstående titlarna under de senaste decennierna och har många titlar med Internet Movie Database (IMDb) -klassificeringar i intervallet 8.0 och högre. På grund av licensproblem är många av dessa filmer endast tillgängliga på en av tjänsterna snarare än båda. Med det sagt, hur tror du att amerikanska Netflix vs australiensiska Netflix formar sig? Låt oss ta reda på skillnaderna i artikeln nedan.

Netflix US vs Netflix Australia – jämförelsetabell

Netflix USA Netflix Australien
Lanseringsdag April 1998 Mars 2015
Kosta $ 7.99 / månad $ 9.99 / månad
bio 4052 1599
Tv program 1580 445
4K-innehåll Ja Ja
HDR-innehåll Ja Ja

Netflix Australien – Är det en stor affär?

Netflix Australien och Nya Zeeland lanseringen var tydligen bara början. Ett år senare avslöjade strömningsjätten om sitt mål för internationell expansion. Netflix Australia lanserades 24 mars 2015 och det började med ett dåligt bibliotek men utvecklades hela tiden. Sedan har det vuxit till att konkurrera med några av de större internationella TV- och filmkatalogerna. I januari 2023 växte Netflix bibliotek med 114% med 2400 TV- och filmtitlar i motsats till de 1120 titlar som det började med.

  Hur får man amerikanska Netflix i Sydafrika?

Hur man skaffar Netflix Australien i USA

Amerikaner kan inte komma åt Netflix Australia, vilket innebär att amerikanska användare inte kan komma åt det utan en VPN-tjänsteleverantör. Om du vill få Netflix Australia i USA måste du registrera dig för ett VPN. Vad en VPN gör är att det skapar en digital tunnel genom vilken din enhet kommer åt Internet. Sedan omdirigerar du din anslutning via en utsedd server i Australien. Därför får du en australisk IP-adress. vilket innebär att du kan komma åt allt amerikanskt innehåll, inklusive Netflix Australia. Följ följande steg för att få Netflix Australia i USA.

  1. Först måste du registrera dig för en VPN-tjänst.
  2. Nu när du har skapat ditt VPN-konto, ladda ner och installera VPN-appen på den enhet som du vill strömma Netflix Australia på.
  3. Starta appen och anslut till en VPN-server i Australien.
  4. När du har anslutit till en australisk server kommer du att få en tillfällig Australiens IP-adress som gör att det ser ut som om du är belägen i Australien.
  5. Nu när du har en australisk IP kan du enkelt komma åt Netflix Australia som om du är fysiskt belägen i Australien.

Netflix USA – den bästa Netflix-regionen som finns?

Det är ingen överraskning att amerikanska Netflix har fått den bästa katalogen med 4052 filmer och 1580 utställningar i sitt bibliotek. Netflix lanserades den 14 april 1998 som världens första online-uthyrningsbutik med endast 30 anställda och 925 titlar tillgängliga. Det är allmänt känt att Netflix USA har det bättre biblioteket med miles främst för att Netflix grundades i USA och landet köpte alla sändningsrättigheter för det mest populära innehållet. Filmer som “Till Death Do Us Part, 101 Dalmatians, 89 och 13 kameror finns bara i det amerikanska biblioteket och inte i det australiensiska.

  Pogoste napake v težavah z Netflixom - kako popraviti

Hur man får Netflix USA i Australien?

Du kan få Netflix US i Australien på samma sätt som du får Australian Netflix i Amerika, med en VPN. Ett virtuellt privat nätverk är den säkraste metoden för att avblockera innehåll i hela världen. Den ansluter enheten du använder till en amerikansk server. VPN omdirigerar trafiken genom den servern, vilket ger dig en amerikansk IP-adress. Genom att ha den IP kan du få tillgång till alla typer av USA-baserat innehåll, inklusive Netflix US. Följ följande steg för att få Netflix USA i Australien.

  1. Först måste du registrera dig för en VPN-tjänst.
  2. Nu när du har skapat ditt VPN-konto, ladda ner och installera VPN-appen på den enhet som du vill strömma Netflix US på.
  3. Starta appen och anslut till en VPN-server i USA.
  4. När du har anslutit till en amerikansk server kommer du att få en tillfällig Amerikansk IP-adress som gör att det ser ut som om du är belägen i USA.
  5. Nu när du har en amerikansk IP kan du enkelt komma åt Netflix USA som om du är fysiskt i Amerika.

 Domen

Netflix-prenumeranter i Australien fick njuta av många exklusiva serier och timmar med kvalitets-TV och filmer, men det gör inte Netflix Australia överlägsen Netflix USA. Tjänsten i Australien är inte perfekt och behöver mycket arbete för den saknar många av de titlar som finns tillgängliga i USA: s Netflix-bibliotek, från populära nya program till tidlösa klassiker. Inte för att det var ett tufft samtal, men Netflix USA dvärgar Netflix Australien när det gäller innehåll och TV-kvalitet. Tror du att vi har gjort rätt val? Låt oss veta vilken version du tycker är bäst i kommentaravsnittet nedan.

  Kako Netflix blokira VPN in kako zaobiti prepoved Netflix VPN

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me