Hur man får australiensiska IP-adress utanför Australien

Hur man får en australisk IP-adress utanför Australien? Det finns många fördelar med att ha en australisk IP-adress, särskilt om du är en Aussie som bor i Storbritannien, USA, Nya Zeeland, Kanada eller någon annanstans utomlands. Så fort du lämnar Australiens gränser tappar du din australiska IP, som du definitivt kommer att behöva när du är ute av landet. Att underhålla din hemstads IP ger dig tillgång till alla dina favorit-australiska kanaler, tjänster och webbplatser som om du fortfarande finns där.

Hur man får australiensiska IP-adress utanför Australien

Hur man får australiensiska IP-adress utanför Australien

Även om det finns många sätt och metoder för att få en australisk IP-adress måste det mest effektiva vara via ett virtuellt privat nätverk. En VPN kan dölja din IP-adress så att du inte kan identifieras online och ingenting kan spåras tillbaka till dig. Ta reda på hur du kan få en australisk IP-adress var som helst i världen i den här tutorialen nedan. När du är klar kommer du att kunna strömma australiska TV-kanaler som Channel 7, Channel 9, Stan, Channel 10, ABC iView, Optus och SBS från var som helst i världen.

Skaffa en australisk IP-adress med hjälp av en VPN

Allt australiskt innehåll är geobegränsat utomlands, och om du inte har en australisk IP, kommer du inte att ha tillgång till något av det utomlands. Din IP-adress används för att bestämma din plats. Så varje besökare som använder en IP som inte kommer från Australien kommer att avslutas. Ett virtuellt privat nätverk, eller en VPN, är ett bra sätt att kryptera data och uppnå säkerhet, men det är också mycket användbart för att maskera din IP-adress. Din tjänsteleverantör tilldelar en IP till din internetanslutning, och den IP kan avslöja var du befinner dig. Så allt du behöver göra är att bli av med den IP-adressen som står mellan dig och Foxtel Now och Netflix Australia.

  1. Registrera dig med en VPN, där bäst är ExpressVPN.
  2. Ladda ner och installera din VPN-app på din PC, Mac, Android eller iOS-enhet.
  3. Starta applikationen och logga in.
  4. Välj en australisk server och anslut till den.
  5. Kontrollera din IP-adress via en webbplats som WhatIsMyIP.network för att se till förändringen.
  6. Från och med nu kan du surfa på Internet med din australiensiska IP-adress som om du är belägen i Australien.

ExpressVPN är en säker och snabb VPN-tjänst som innehåller alla nödvändiga funktioner för att hålla dig säker online. Med ExpressVPN kan du ansluta till någon av deras serverplatser och surfa online var som helst utan att ge bort din IP. Det finns andra tjänsteleverantörer som kan ge dig en australisk IP, se till att du kolla in dem i tabellen nedan. För en djupgående analys av Bästa VPN: s för Australien, kolla denna recension.

Varför behöver en australisk IP??

Få åtkomst till geobegränsningar

Du är en australisk medborgare som bor i USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland osv. Som vill komma åt australiska webbplatser hemifrån. Att få en australisk IP är det enda sättet du kan göra. Du måste lura webbplatsen du försöker komma åt genom att visa att du praktiskt taget är belägen i Australien. En VPN kan få det att hända.

Dra fördel av lägre priser

När du handlar online spårar webbplatsen datorns IP-adress. Priserna varierar beroende på din plats. Om onlinebutiken är baserad i Australien och du är i USA kommer du att debiteras för mer än vad föremålet / produkten är värt. Detta har att göra med territoriella åtkomstbegränsningar. Men om du har en australisk IP-adress, skulle du inte behöva betala dessa avgifter, och du får varan till ett pris lägre än vad du debiterades.

Hantera företag

Låt oss anta att du är en Internetföretagare som vill hålla jämna steg med sina marknadsföringskampanjer och företag i Australien. Om du är utanför Australien kommer du inte att kunna komma åt någon webbplats eller tjänst som är baserad i din hemstad. Utan en australisk IP måste du sätta allt på vent tills du kommer tillbaka eller så använder du ett VPN.

Skaffa en australisk IP

Att få en IP-adress har aldrig varit enklare med ett VPN. Med bara en enda kran ansluter du till valfri server från hela världen och får dess IP. Att ha en annan IP-adress är praktiskt när du står inför en blockad eller om du vill få dig en bättre affär. En australier och i princip alla medborgare från någon del av världen kan ändra sina IP: er för ett större syfte i åtanke. Med en VPN är det naturligtvis absolut möjligt och hanterbart. Har du fler skäl till varför man skulle ändra sin IP? Låt oss veta vad du tycker om i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me