De bästa apparna för Apple TV som du bara behöver just nu

Apple TV har invaderat vardagsrum sedan lanseringen, och vi förstår svårt att det kan vara att veta var man ska komma igång med Apple TV: s App Store. Därför har vi valt ut några av våra favoriter som du kan prova. Här är några av de bästa apparna för Apple TV.

Bästa appar för Apple TV

Bästa appar för Apple TV

Bästa appar för Apple TV – sammanfattad

Här är en kort översikt över de bästa apparna för Apple TV. De appar och kanaler som vi har listat nedan täcker en mängd olika smaker. Du kan använda dem för att titta på filmer, TV-program, livekanaler, de senaste nyheterna och till och med lyssna på dina favoritlåtar.

 1. Netflix
 2. Hulu
 3. Amazon Prime Video
 4. Youtube
 5. BCC iPlayer
 6. TV-spelare
 7. Pluto TV
 8. Reuters TV
 9. FuboTV
 10. Vimeo

Bästa appar för Apple TV

Även om Apple TV är den bästa mediastreamingsenheten där ute, är det inte det enda du kan ta bort filmer och show. Du kan faktiskt lyssna på podcast, titta på nyheterna, hålla jämna steg med stora sportevenemang och så mycket mer. Här är några av de bästa apparna du måste ha på din Apple TV.

Netflix

Detta är kanske den första appen som någon laddar ner på någon strömningsenhet. Netflix helt enkelt är ett måste. Det är världens ledande tjänster för internetunderhållning; en plats där du kan titta på dina favorit-TV-program och filmer. Med denna strömningstjänst får du utforska Netflix massiva bibliotek i underbara 4K, som Netflix original Stranger Things.

Hulu (US)

Hulu är ett amerikanskt underhållningsföretag som tillhandahåller toppmedietjänster. Det är den perfekta platsen att titta på det senaste på TV en dag efter det sänds. Med ett Hulu-abonnemang kan du se hela säsonger och pågående episoder av hitshower som This is Us, Empire, Power, Black-ish, Brooklyn Nine-Nine och så mycket mer.

Amazon Prime Video

Amazon hade inte en app för Apple TV, och många fans var upprörda över att inte kunna prenumerera på en av de bästa streamingtjänsterna där ute. Men det var tidigare, eftersom du nu kan komma åt Prime Video från din Apple TV. Denna tjänst erbjuder 4K-strömning, så gör dig redo att titta på ditt favoritinnehåll på bästa sätt.

Youtube

Youtube är ditt bästa alternativ att få Internet-TV istället för kabel och satellit. För 40 dollar per månad får du över 40 kanaler. Den bästa funktionen för YouTube TV är obegränsad moln-DVR. Dessutom kommer YouTube automatiskt att ladda ner och lagra avsnitt av dina favoritprogram så att du kan se dem någon gång senare.

BBC iPlayer (Storbritannien)

BBC: s iPlayer -appen blev bara tillgänglig på fjärde generationen Apple TV-apparater och anslöt sig till de andra strömmande set-top-rutorna som Roku, Google Chromecast och Amazons Fire TV. BBC iPlayer ger dig de senaste och TV-serier och boxsatser från BBC. Med den här appen kan du titta på live, på begäran eller ladda ner för att ta bort dig.

TV-spelare (UK)

TVPlayer låter dig se över 60 live-TV-kanaler gratis på din iPhone, iPad och AppleTV. Du kan prova TVPlayer Plus för att komma åt över 35 premiumkanaler. Med det här prenumerationen får du titta på MTV, E !, Comedy Central, Universal, Syfy, Discovery, Lifetime HD, Comedy Central Extra, TLC, History HD, Investigation Discovery.

Pluto TV (USA)

Med det här abonnemanget kan du se gratis TV och filmer på din iPhone, iPad och Apple TV gratis. Pluto TV har över 100 livekanaler och 1000 filmer från de största namnen som NBC, CBS, Bloomberg, Paramount och Warner Brothers. Du kan också få exklusiva kanaler som Pro Wrestling Channel, Anime All Day, Food TV och den senaste live college sports kanalen.

Reuters TV

Reuters TV ställer sina användare en enkel fråga: “Hur mycket tid har du för att se nyheterna?” Allt du behöver göra är att svara på den frågan och appen kommer att anpassa ett nyhetsprogram speciellt för dig. Det kommer att förpackas med all information och analys du behöver veta under den tid du valde.

FuboTV (US)

Titta på alla dina favoritsporter för minst pengar med fuboTV. Få över 75 kanaler med fulla live-spel från alla de bästa ligorna. Skaffa NFL, MLB, NBA, NHL, college fotboll, europeisk och MLS fotboll med mera. Plus, titta på hyllade TV-serier, live-nyheter och prisbelönta filmer.

Vimeo

Med Vimeo får du upptäcka fantastiska videor och ladda upp dina egna i bästa möjliga kvalitet. Följ världens bästa skapare och fyll ditt flöde med fantastiska saker dagligen allt i 4K Ultra HD.

Hur man tittar på Apple TV-appar med hjälp av en VPN

De flesta tjänster som vi nämnde ovan är geobegränsade. Gillar BBC iPlayer och Hulu är begränsade till Storbritanniens respektive USA-tittare. Oavsett betyder det inte att du inte kan få åtkomst till någon av dem om du inte är i varken Storbritannien eller USA. Allt du behöver göra är att kringgå de begränsningar som påförs dessa appar och sedan kan du använda dem allt du vill ha så länge du vill. För att göra det måste du prenumerera på en VPN-tjänsteleverantör.

Ett virtuellt privat nätverk är en mjukvara som skapar en digital tunnel genom vilken din enhet kommer åt Internet. VPN omdirigerar din anslutning via en utsedd server i det land du väljer, vilket ger dig en nivå av integritet och säkerhet online. Som ett resultat kommer din IP att ersättas av den för servern som finns i det land du anslutit till. Följaktligen kan du komma åt allt innehåll som är baserat i det landet. Mer om en VPN-fördelar här.

 • Avblockera geo-begränsat innehåll: En VPN kringgår geo-restriktioner och låter dig få åtkomst till blockerat innehåll.
 • Bypass ISP Throttling: En VPN förhindrar din internetleverantör från att stryka din anslutning.
 • Undvik Blackout-begränsningar: En VPN döljer din verkliga plats och gör dig anonym online.
 • VPN-applikationer: VPN erbjuder användarvänliga appar som är kompatibla med alla plattformar som PC, Mac, Android, iOS och FireStick.
 • Ultimate Privacy: En VPN krypterar dina data och skyddar dem från nyfikna ögon, övervakning och tredje parter.

ExpressVPN det är utan tvekan en av de bästa och säkraste tjänsterna där ute. Denna leverantör är ett måste-försök! Även om det är dyrt, är det värt vartenda öre. Det ger dig ultimat säkerhet och anonymiserar din identitet så att du kan surfa på webben fritt och utan begränsningar.

Bästa appar för Apple TV – slutliga tankar

Från appar som ger dig onlineunderhållning till de som låter dig binge på filmer och TV-program, det här är de bästa Apple TV-appar du kan ha. Den här listan är allt du behöver för att förvandla din Apple TV till en allt-i-ett-underhållningsenhet. Låt oss veta dina val i kommentaravsnittet nedan. För mer information, kolla in vår recension på bästa VPN för Apple TV.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me