Bästa VPN för UC-webbläsare

UC-webbläsaren råkar vara toppfavoriten för en utvald stor grupp Internetanvändare från hela världen tack vare dess fantastiska datasparande funktioner, liksom dess anpassningsbara och unika funktioner. Webbläsaren utvecklades och lanserades av UCWeb 2004 och fortsätter att uppmärksamma världen över och åtnjuter popularitet, särskilt bland användare med bas i Indien & Asien. Det faktum att programvaran erbjuds på sju språk betyder att den blir tillgänglig för en bredare grupp användare, och de regelbundna uppdateringarna som den fortsätter att njuta av betyder att du inte bör ha några problem med att köra den på din iOS, Android, BlackBerry eller Windows-baserade enheter. Om du vill lägga till ett extra lager av sekretess och säkerhet när du använder UC Browser är ett VPN ett måste. Ta en titt på bästa VPN för UC-webbläsare under 2019.


Bästa VPN för UC-webbläsare

Bästa VPN för UC-webbläsare

Bästa UC Browser VPN

Om du inte vill gå igenom den fördjupade granskningen nedan kan du hitta en lista med bästa VPN: er att använda med UC Browser här:

Den bästa VPN för UC-webbläsare

Som UC Browser-användare är det viktigt att du inte tar några chanser med säkerheten för dina data när du surfar, och ett av de bästa sätten att göra det är att ha din anslutning krypterad av en trovärdig VPN-tjänsteleverantör. Webbläsaren är känd för att fungera bäst på Android-plattformar, så i vår UC Browser VPN-granskning kommer vi att försöka fokusera på leverantörer som säkert kommer att fungera bra på Android-enheter.

1. ExpressVPN

Den utmärkta nivån på kundservice som erbjuds av ExpressVPN, liksom deras beprövade rykte för att erbjuda den bästa formen för online-skydd, gör mycket för att placera dem långt före andra leverantörer i spelet. Hastighetsmarginalen som minskas av deras VPN-tjänst är så liten jämfört med andra leverantörer, vilket innebär att du inte kan känna så stor skillnad i belastningstider när du surfar på Internet. Du får också använda några smarta verktyg och funktioner som tillförlitliga serverrekommendationer och en automatisk Internet Kill-switch om din anslutning komprometteras. Det enda som kan tänka dig lite på ExpressVPN är prissättningen. Deras priser är lite höga än vad de andra leverantörerna föreslår, men om du registrerar dig under deras 30-dagars återbetalningsgaranti för att ta prov på tjänsten får du se exakt vad du betalar för.

2. NordVPN

Kapaciteten att hantera upp till 6 samtidiga anslutningar under ett konto har gjort mycket att placera NordVPN på kartan för användare som letar efter effektivitet och bekvämlighet i deras tjänsteleverantör. Appens förmåga att fungera bra med Android-enheter innebär att du inte bör förvänta dig att hantera några kompatibilitetsproblem. Tjänsten lovar att inte lagra någon av dina data, och de har en policy för att inte logga ut för att säkerställa samma sak. Att vara baserat i Panama gör det också ganska svårt för Five Eyes-gruppen att verkställa några strikta riktlinjer för uppgifter. Med den här tjänsten får användare njuta av säkerhetsfunktioner i toppnivå som Tor via VPN och en dubbelanslutning med flera hopp. Blivande kunder kan testa tjänsten kostnadsfritt i bara tre dagar och sedan bestämma sig för om de kan arbeta med den här tjänsten eller inte.

3. Privat Internet-åtkomst

Touted som en av de mest prisvärda VPN-leverantörerna runt, Privat internetuppkoppling gör mycket för att kunderna får njuta av online-skydd mot en subventionerad avgift. Användarna får åtkomst till ett stort servernätverk på över 3000 spridda runt 24 länder och kapaciteten att stödja upp till fem samtidiga anslutningar. Tjänsten har ett prisvärt track record för att säkerställa sina användares aktiviteter online, och en loggpolicy som garanterar att ingen av deras aktiviteter övervakas eller registreras för framtida användning. De accepterade betalningsmetoderna är olika och de inkluderar Bitcoins för användare som vill hålla sig anonyma.

Är UC-webbläsare snabbare än Firefox och Chrome?

Ett av de områden som de flesta webbläsare inte kan tävla med UC-webbläsaren är laddningstider. Webbläsaren tillämpar datakomprimering och molnaccelerationstekniker som säkerställer att du får snabbare tillgång till ditt innehåll och mer pålitlig appprestanda. Dessutom tillåter webbläsaren aviseringar från dina favoritsidor, till exempel dina sociala medieprofiler, att dyka upp genom den och se till att du alltid är medveten om vad som händer i din sociala krets. Detta kan vara mycket användbart, särskilt om du inte vill ha den sociala medie-appen sparad på din enhet.

Webbläsaren gör nedladdning av innehåll mycket effektivare tack vare dess nedladdningsmöjligheter för flera filformat, liksom dess molnsynkroniseringsfunktioner. Dess molnsynkroniseringssystem fungerar genom att skicka och fånga data från de närmaste servrarna, vilket resulterar i en betydande minskning av belastningstiden. Om du befinner dig i ett område där du känner att Internet-anslutningen inte är så stark nog kan du också pausa din nedladdning och fortsätta den var du än hittar en starkare anslutning. Samma arbetsmekanism låter dig också lagra ett par sidor för offlineläsning.

Är det säkert att använda UC-webbläsare?

När det gäller online-säkerhet har UC Browser inte riktigt varit i framkant för att säkerställa att deras kunders verksamhet förblir säker online. Under 2015 avslöjade resultaten av ett forskningsprojekt som genomfördes av en grupp känd som Citizen Lab att UC Browsers kinesiska engelska versioner innehöll kryphål som utnyttjades av Australian Signals Authority (ASD) för att spionera på användarens onlineaktiviteter. ASD arbetade i samarbete med de andra medlemmarna i Five Eyes Partners, som är Storbritannien, USA, Kanada och Nya Zeeland, för att infektera webbläsarnas användare med mjukvara som skulle hjälpa till att lyssna på deras aktiviteter.

Citizen Lab fortsatte att avslöja att den personliga information som samlats in från sådana utnyttjelser fortsatte att överföras till flera kommersiella verktyg, och detta möjliggjordes genom den allvarliga bristen på kryptering som webbläsaren inte gjorde ett försök att genomföra. Som en reaktion på sådana anklagelser gjorde Alibaba några uppdateringar till webbläsaren och bad till och med Citizen Lab att genomföra en andra testrunda. Testen genomfördes och webbläsaren visade sig ha tagit hand om kryphålen som tidigare plågat dem.

Hur man installerar VPN på UC-webbläsare

Det finns verkligen inget behov av en VPN-förlängning för UC Browser. Du kan helt enkelt köra VPN-appen i bakgrunden och sedan starta UC-webbläsaren för anonym och gratis surfning på internet. här är hur man ställer in VPN för UC Browser:

 1. Registrera dig först med ett av VPN: n som vi har rekommenderat ovan.
 2. Hämta och installera sedan VPN-appen på samma enhet som du vill använda UC Browser på. PC, Mac, Android och iOS stöds alla.
 3. Starta nu VPN-appen och anslut till en VPN-server.
 4. Håll VPN-anslutningen etablerad i bakgrunden och öppna UC-webbläsaren.
 5. Surd webben anonymt och fritt.

Den bästa VPN för UC-webbläsare – Slutsats

De tre VPN-tjänsterna som nämns ovan kommer säkert att ge säkerhet i högsta grad till alla som är en lojal UC-webbläsare och att hålla din information borta från alla som har sjuka avsikter.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map