Скриване на IP адрес на Kodi – Как да използвате VPN

Как да скрия моя IP адрес на Kodi с VPN? Kodi е мощен софтуер, който ви позволява да стриймвате различни онлайн видеоклипове. Можете също да използвате Kodi, за да гледате видеоклипове, които са на други устройства в домашната ви мрежа. Популярността на Kodi продължава да нараства. Един от въпросите, които ми задават много, е дали трябва скрийте IP адреса си, когато използвате Kodi или не. Ако използвате предимно вашия Kodi за локални поточни цели, например за гледане на видеоклипове от вашия локален твърд диск, например, вероятно няма нужда да се притеснявате твърде много. Все пак, ако сте използвайте Kodi за гледане на филми, телевизионни предавания, и спорт на живо онлайн, чрез неофициално Kodi addons, трябва да помислите за използване на VPN. Прочетете следното стъпка по стъпка урок На как да скриете IP адреса на Kodi за да гледайте филми анонимно и тайно.


Скриване на IP адрес на Kodi Как да използвате VPN

Скриване на IP адрес на Kodi Как да използвате VPN

Трябва ли да скрия моя IP адрес при използване на Kodi?

Накратко, да, трябва да скриете вашия IP адрес, когато използвате Kodi. В много страни се предава съдържание, което човек може да обмисли нарушаване на авторските права е незаконно. Има тънка линия между това, което е законно за поточно и кое не. Авторски тролове често използват тази сива зона, за да тормозят интернет потребителите и да ги тормозят да плащат компенсации незаконно изтегляне / гледане на филми на Kodi или други устройства. В много случаи потребителите на Kodi съобщават за получаване предупредителни писма от техните Интернет доставчиците. Това е притеснително не заради самото предупредително писмо, а заради факта, че доказва без съмнение, че вашето ISP шпионира вашата онлайн дейност.

Ако не ви харесва идеята за вашата Подслушване на ISP относно вашата онлайн активност, тогава трябва сериозно да помислите за използването VPN, не само за Kodi, но дори и за ежедневното ви сърфиране в интернет.

Как да скриете IP адреса на Kodi?

Вашият IP адрес основно е вашият цифров отпечатък с пръсти. Тя разкрива вашата лична информация и дори вашия физическо местоположение. Ето защо това е от решаващо значение скрийте вашия IP адрес за да защита на вашата поверителност.

 • Има много методи за подправете вашия IP адрес включително Тор, прокси, или а виртуална частна мрежа.
 • Най-ефективният начин да маскира IP адреси е VPN.
 • VPN не само скрива вашия IP адрес, то също криптира целият ви трафик и подправя вашето онлайн местоположение.
 • Можете да използвате VPN за допълнителен слой онлайн сигурност, както и за избягвайте гео ограниченията наложени geoblocked поточни канали като Netflix, BBC iPlayer, Hulu, и HBO GO, всички от които имат Kodi addons.

Как да настроите VPN на Kodi да скриете IP адреса?

Инсталирането на VPN варира от едно устройство до друго. За щастие, всички големи доставчици на VPN имат VPN приложения които силно улесняват процеса на инсталиране.

 1. За PC, Mac, Firestick, iPhone, iPad, Linux и Android, можете да изтеглите и инсталирате приложението VPN.
 2. Тогава просто свържете се към VPN сървър да се скрийте вашия IP адрес.
 3. След като приключите, стартирайте Kodi и гледайте филми анонимно.

Ако не искате да инсталирате допълнителен софтуер на вашето стрийминг устройство, можете също инсталирайте VPN ръчно без да е необходимо приложение. Процедурата за инсталиране все още е доста лесна, ако внимателно следвате инструкциите.

И накрая, ако не искате ръчно да инсталирате VPN на всяко устройство, можете настройте VPN връзка на вашия рутер вместо. В този случай всички поточни устройства, свързани към този рутер, ще бъдат свързани към същия VPN сървър.

Най-добър VPN за скриване на IP адрес на Kodi

Бързо търсене в Google ще разкрие стотици различни VPN доставчици. Но на коя от тези VPN услуги може да се вярва истински. Ако искате доставчик на VPN, който цени вашия онлайн поверителност и е съвместим с Kodi, отивам на ExpressVPN. Те не пазете дневници на вашата сърфираща дейност и имат множество VPN сървъри в цял свят. Изброих други най-надеждни доставчици на VPN можете да използвате скрийте вашия IP адрес на Kodi в таблицата по-долу.

Как да скриете IP на Kodi FireStick

Ако сте инсталирали Kodi на вашия FireStick, можете да използвате урока по-долу, за да скриете IP адреса си на Fire TV, като инсталирате VPN приложение на него.

Как да скриете IP адреса на Kodi с VPN

Вашият поверителност и сигурност нищо не се приема леко; независимо дали искате поточно филми анонимно, сърфирайте в мрежата безопасно, или изтегляне на файлове с пълни знания, че никой не ви подслушва. Ако се отнасяте сериозно към безопасността си онлайн, използвайте VPN да се скрийте вашия IP адрес на Kodi. За повече информация относно многобройните предимства на VPN или ако имате проблеми настройка на VPN на вашия Kodi, моля, оставете коментар по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map